-
- Konu Sahibi memurhanim
Evet haklısın öyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ama bilmiyorum. Sende var mıydı rahim inceliği falan pcosta oluyormuş diye okudum bazı makalelerde çünkü. Benim 5.5 u geçmiyor rahim kalınlığı ilk ikisi öyleyken tuttu ama son 2 de hiç tutunma olmadıCanım benim eşimin spermi hem az hem hareket 0 bende de pko var bende sen gibi düşünüyordum bak Rabbim nasip etti .vakti zamanı var sadece
Bende yoktu canım öyle sorun en son muayede polip gördü onları aldı histerokobi oldumEvet haklısın öyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ama bilmiyorum. Sende var mıydı rahim inceliği falan pcosta oluyormuş diye okudum bazı makalelerde çünkü. Benim 5.5 u geçmiyor rahim kalınlığı ilk ikisi öyleyken tuttu ama son 2 de hiç tutunma olmadı
Anladım canım geçmiş olsun.. inşallah bu kez güzel sonuçlar alırızBende yoktu canım öyle sorun en son muayede polip gördü onları aldı histerokobi oldum
Aaa yeşil çay neden istemiyorlar acaba şaşırdımBeslenmeyle ilgili çok birşey demediler sağlıklı beslenme genel olarak, fakat yeşil çay bitki çayı içilmesini istemiyorlar. Spor da ağır spor istememişti. Yürüyüş falan sorun olmaz demişti.
Ödem atıcı diye sanırımAaa yeşil çay neden istemiyorlar acaba şaşırdım
Embrio harflerine falan hiç takılmayın ben sormadım bile .bazen iyi kalite 5 .gün embriosu tutmuyor 3 .gün embriosu tutuyor .inanın nasipKızlar merhaba bende opu oldum 2.regliyi bekliyorum tahminimce ocak ortası transfer olucam. 2cc ve 3cc 5.gün embriyoları çift transfer olucam. Biraz şansa ihtiyacım var ama pozitif bakmaya çalışıyorum
İnşaallah çok güzel geçer süreciniz mutlu haberlerinizi alırızMerhaba bende suan ilk tedavimdeyim 4. Gunum bitti persembe günü kontrolüm var sanirim önümüzdeki hafta opu olur benimde embriyolar genetik teste gidecek büyük ihtimalle ocak sonu ya da subatta transfer olacağım hepimiz icin hayırlı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Teşekkür ederim inşallahİnşaallah çok güzel geçer süreciniz mutlu haberlerinizi alırız
İnsallah cok teşekkür ederim. Bende çok araştırdım ve tamamen nasip olduğuna karar verdim.Embrio harflerine falan hiç takılmayın ben sormadım bile .bazen iyi kalite 5 .gün embriosu tutmuyor 3 .gün embriosu tutuyor .inanın nasip
SelamSelam güzel kız kardeşlerim
Yeni yıla bebişlerle girelim inşallah . Bu süreci beraber takip edelim . Ben opu oldum regl olmayı bekliyorum.
Ocak başı gibi transfer hazırlığına başlarım inşallah sizler ne aşamadasınız :)
Şimdiden hayırlı olsun canım .ilk denemen miSelamAmin inşallah Allah bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun inşallah bende 6 aralıkta opu oldum 11 inde 3 embriyom donduruldu 1. Adet değil 2. De gelin dediler 1. Adetimi bekliyom ocak sonu transferim olur diye tahmin ediyorum☺
Yok bu 2. Olacak inşallahhŞimdiden hayırlı olsun canım .ilk denemen mi
AminŞimdiden hayırlı olsun canım .ilk denemen mi