OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

Canım benim eşimin spermi hem az hem hareket 0 bende de pko var bende sen gibi düşünüyordum bak Rabbim nasip etti .vakti zamanı var sadece
Evet haklısın öyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ama bilmiyorum. Sende var mıydı rahim inceliği falan pcosta oluyormuş diye okudum bazı makalelerde çünkü. Benim 5.5 u geçmiyor rahim kalınlığı ilk ikisi öyleyken tuttu ama son 2 de hiç tutunma olmadı

Bende yoktu canım öyle sorun en son muayede polip gördü onları aldı histerokobi oldum

Beslenmeyle ilgili çok birşey demediler sağlıklı beslenme genel olarak, fakat yeşil çay bitki çayı içilmesini istemiyorlar. Spor da ağır spor istememişti. Yürüyüş falan sorun olmaz demişti.
Aaa yeşil çay neden istemiyorlar acaba şaşırdım

Kızlar merhaba bende opu oldum 2.regliyi bekliyorum tahminimce ocak ortası transfer olucam. 2cc ve 3cc 5.gün embriyoları çift transfer olucam. Biraz şansa ihtiyacım var ama pozitif bakmaya çalışıyorum

Merhaba bende suan ilk tedavimdeyim 4. Gunum bitti persembe günü kontrolüm var sanirim önümüzdeki hafta opu olur benimde embriyolar genetik teste gidecek büyük ihtimalle ocak sonu ya da subatta transfer olacağım hepimiz icin hayırlı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Kızlar merhaba bende opu oldum 2.regliyi bekliyorum tahminimce ocak ortası transfer olucam. 2cc ve 3cc 5.gün embriyoları çift transfer olucam. Biraz şansa ihtiyacım var ama pozitif bakmaya çalışıyorum
Embrio harflerine falan hiç takılmayın ben sormadım bile .bazen iyi kalite 5 .gün embriosu tutmuyor 3 .gün embriosu tutuyor .inanın nasip

İnşaallah çok güzel geçer süreciniz mutlu haberlerinizi alırız

Selam Amin inşallah Allah bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun inşallah bende 6 aralıkta opu oldum 11 inde 3 embriyom donduruldu 1. Adet değil 2. De gelin dediler 1. Adetimi bekliyom ocak sonu transferim olur diye tahmin ediyorum☺

Şimdiden hayırlı olsun canım .ilk denemen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…