OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar merhaba ben 31 ocakta 3. Gün embriyosu taze transfer oldum. Benim gbi olan taze 3. Gün embriyosu transfer olan biri var mı hormon değerleriniz transfer günü veya nasıldı ? Progesteron 51,53 e2 575 ti. benim

7. Gün erken idrar testi yaptım negatif çıktı ama erken dedi arkadaşlar
Canım bende 3. Gün taze transfer oldum ama benim hormonlarıma bakmadılar. 7 ve 8 günlerde negatifti. 9 gün çok ince silik çizgi şeklinde görmüştüm 11. Gün daha belirgindi. Testte de 37. Le pozitifi gördüm ama kimyasal oldu. 2. Gün sonra düşmüştü yarı yarıya.
3. Gün geç tutunuyor diyorlar burada arkadaşlar. Bende geç görmüştüm çizgiyi. O yüzden az daha bekle. 9. Gün çıkar belki. İnşallah tutmuştur sonu güzel olsun inşallah

Allah razı olsun inşallah sizin de en yakın denemeniz pozitif olsun ve sağlıklıca alırsınız kucağınıza

Canım biz cuma verdiğimiz de Pazartesi çıkıyor sağlık ocağında. İstersen hastaneye ver

Canım biz cuma verdiğimiz de Pazartesi çıkıyor sağlık ocağında. İstersen hastaneye ver
yaaa sizin istanbuldamıydı başka yerde mi İstanbul’da bu kadar uzak olur mı ya. Olmadı yarın cmt sabah erkenden gider acilse verir gelirim. Yeter gari valla sıkıldım. Hayır doktoru da anlamıyorum 40Dan 20 ye düşmüş. Daha napıcak şahlanacak mı 100 mü olacak yani bırak ilacı de dimi. Bugün Estrofem alıcam diye göbeğim çatladı. En kötü diğer transferde kullanırım diye zar zor aldım. Göbüşüm harita gibi oldu

Konya dayım canım. Bizim burda hep ertesi gün çıkıyor. Eğer senin sağlık ocağında laboratuvar yoksa seninki de Pazartesi çıkar

Kızlar ben bugün gündüz giriş yaptıramadım. Şimdi acile gitsem direk bhcg baktırmak istiyorum desem bakarlar mı?
Bi ara karın ağrısı olmuştu gebelik şüphesi var mı diye sormuşlardı bende bilmiyorum demiştim yapmışlardı. Konya’da nerede hangi doktorda tedavi görüyorsunuz

Bugün işten çıkınca prolutexi yaptırmak için özel hastaneye gittim. Yolum üzeri olduğum için enjeksiyonu da yaptırayım dedim. Gelmişken acaba acilde betahcg ye de mi baktırsam diye düşündüm..Ve cesaret edemedim biliyor musunuz? Vazgeçtim ve döndüm...Çünkü sonuçtan korkuyordum, sonuç çıkana kadar kaygı ve meraktan birşey yapamazdım...Yemek yiyemez, içemez, bekleyemezdim..

Canımsın ya sonuç ne olursa olsun güzel olan olsun canım. Ben de bugün ilaçlarımı kullanmadım. Büyük ihtimalle negatif zaten. Ama gene de kan vermek stresli bişey.gene de kalbimde pozitif gelse şaşırsam, mutlu olsam diye geçiriyorum

Canım benim gözlerim doldu inşallah kalbinden geçen olur, bizi de şaşırtt.. Kutlayalım buradan.Ama olmazsa da üzülme lütfen, yaşın genç, daha sonra tekrar denersin, bir evladın var Allah sana bağışlasın.... Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…