Çok iyi yapmışsın eğil kalk derken ben ister istemez çamaşır makineye atmak, valizden eşya çıkarmak için eğildim kalktım. Çömeldim bile. Dün de eşimle giderken abs freni aniden devreye girdi ve ben çok sallandim. Karın bölgem resmen kasıldı. Sizce birşey olmuş mudur? Sizin pozitif mi? En çok da benim yüzümden tutmazsa çok üzülürüm.Ben de transfer günü dinlendim yormadim kendimi, ertesi günü işbaşı yaptım ki gayet her gün topuklu ayakkabı vs zorunlu işyerinde giyindim, ne zaman pozitifi gördüm iş yerinde bı tek müdürümle paylaştım sağolsun düz ayakkabı vs kolayligini sağladı ama her ne kadar bana daha önce söylendiğinde gerçekten uyuz olsam daresmen transferi 1 hafta unuttum hiç oraya odaklanmadim ilk defa, ama normal işyeri çalışmasının yanı sıra eğil kalk ev işi vs hiç yapmadim, ev sürecini dinlenmeye ayırdım
Hiç olumsuz düşünmeyin, sizin yüzünüzden diye gerçekten birşey yok sağlıklı olan tutunuyor, birebir ablamda yaşadıkÇok iyi yapmışsın eğil kalk derken ben ister istemez çamaşır makineye atmak, valizden eşya çıkarmak için eğildim kalktım. Çömeldim bile. Dün de eşimle giderken abs freni aniden devreye girdi ve ben çok sallandim. Karın bölgem resmen kasıldı. Sizce birşey olmuş mudur? Sizin pozitif mi? En çok da benim yüzümden tutmazsa çok üzülürüm.
Çok tatli söylediniz anneciğine diye. Bundan yıllar önce bir arkadaşım da bana anneler gününde geleceğin annesine demişti. O zamanki gibi duygulandım. İnşallah olur.son embriyom. Yani gerçekten son. Yumurta üretmiyor bedenim. İnşallah olur hayırlısı ise. Ablanız için de çok sevinim. Evlatları ile huzurlu mutlu sağlıklı günler yaşasınlar..siz de öyleHiç olumsuz düşünmeyin, sizin yüzünüzden diye gerçekten birşey yok sağlıklı olan tutunuyor, birebir ablamda yaşadıkeniştem kemoterapi tedavisi gördü maalesef, o dönem doktorlar sperm dondurması önerdi, eniştemin sagligina o kadar odakliydik ki ne çocuk ne başka bişi görmedi gözleri yapmadılar, 1 seneye yakın kanser tedavisinden sonra çocuğunuz çok zor belki tüp bebek dediler, aradan zaman geçti o arada ablam ev taşıdı baya cam pencere sildik, perdeler astık eşya taşıdık fln karında hafif ağrı şişlik idrar yolları enfeksiyonu fln sandı öyle diyeyim size başka hiç bir belirti yok ufaklığı ogrendigimizde 10 haftalikti şimdi maşallah 12 yaşında, demem o ki gerçekten sağlıklı olan eğilip kalktiniz yada fren oldu diye etkilenmiyor tabi ki biz sürecin içinde onların varlığını bildiğimizden daha titizleniyoruz ama stres en büyük sıkıntısı, en çok ondan uzak durmanız lazım, ben sigarayı bırakamadım icmedigimde de ictigimde de stres yaptm doktorum evet birakman lazım ama aşırı strese sokuyosa önceliğimiz stres, azaltabildigin kadar azalt dedi öyle tarif ediyim stresin etkisini size, çok şükür pozitif aldık pzt kese gorucez inşallah umarım sizin bebiste sağlıkla guzel haberlerini verir annecigine en kısa sürede
Bi eşinin de senin de genetiğine baktır öncesinde bir de inşallah yeniden toparlayıp başladığınızda ngs ye gönder embriyoları en azından genetikten sıkıntı çıkmazsa transfer olursun inşallah ben de tek embriyo ngs ye 15bin verdik geçen hafta kürtaja 20bin verdik sağlıklı gelirse transfere de 50bin diyorlar yani 200bini buldu bizim de Allah güç kuvvet versin gerçektenmaddi manevi çok zor
Ben dün ilaçları almadım. İğneleri de vurmadım. Bugün lekelendim hemen. Ben komple elendimBen 4. Gün işe başlamıştım. Ama keşke rapor alsaydım gel git yürüyerek geldim gittim hep. Bidakine tecrübe oldu rapor alabilirsem alıp yatıcambugün son kez kan verdim. Doktorum illa 2 gün daha devam et ilacı kesme dedi. Değer yarı yarıya düştü dedim ama olsun belli olmaz dedi. O benden daha inançlı bakalım. Sağlık ocağında verdim akşama anca çıkar. Pozitif görem arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif kimyasal olanlarımız ise moral bozmak yok. Bir sonrakine toparlanmamız lazım.
Evet canım böyle yapanlarda var. Doktorla görüşüp yapılabilir. Ya da sadece yumurta artması için 5 gün femara gibi bi ilaç kullanılıp , opuya geçilebilir. Benim sadece 5 gün ilaçla 10-12 arası gelişmiş yumurtam olmuştu. Sonra ki süreçte de bir ay bekletip ilaçsız transfer yapılabiliyorKızlar gebeliğim kimyasala dönünce araştırma yaptım. Aslında yumurta büyüsün, çoğalsın diye bir çok ilaca maruz kalıyoruz. Aslında bu yumurta kalitesini düşürebiliyormuş. Şimdi ben günlerce iğne vuruldum, çeşit çeşit ilaç içtim. Sonuç? 2 embriyo oldu. O da 3.gün. Natürel tüp bebek diye bir şey varmış. İlaç falan yok, iğne yok. Fiyatı da çok daha uygun. 2 embriyo elde edeceğim diye dünyanın parasını dökene kadar. 2 ayda bir tek embriyo ile yaptırırım. 5 kere tek embriyo aynı maliyete geliyor. Belki benim yumurtam kaliteliydi fakat ilaçlardan sonra düştü. Bu da bir seçenek.
Çok tatli söylediniz anneciğine diye. Bundan yıllar önce bir arkadaşım da bana anneler gününde geleceğin annesine demişti. O zamanki gibi duygulandım. İnşallah olur.son embriyom. Yani gerçekten son. Yumurta üretmiyor bedenim. İnşallah olur hayırlısı ise. Ablanız için de çok sevinim. Evlatları ile huzurlu mutlu sağlıklı günler yaşasınlar..siz de öyle
Ben her işimi yaptım eğildim uzandım kalktım çömeldim, doktor istersen zıpla yine bir şey olmaz dedi. O kadarını yapmadım tabii ki ama sakınmadım da kendimi. Nasipte varsa olacak, yoksa olmayacak diye düşünüyorumÇok iyi yapmışsın eğil kalk derken ben ister istemez çamaşır makineye atmak, valizden eşya çıkarmak için eğildim kalktım. Çömeldim bile. Dün de eşimle giderken abs freni aniden devreye girdi ve ben çok sallandim. Karın bölgem resmen kasıldı. Sizce birşey olmuş mudur? Sizin pozitif mi? En çok da benim yüzümden tutmazsa çok üzülürüm.
Benim doğal yollarla olan bir evladım var kardeşi olsun dedik nasip olmadı anladım inşallah yolunuz kolaylaşsın Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size deAllah'ım yardım etsin güç kuvvet versin hepimizeCanım benim ilk evlendigim zamanlar normal gebelik oldu ama düşük olunca genetik yapıldı eşimle bana çok şükür genetik sorun çıkmadı ama bende pıhtılaşma çıktı. Bu yolda 10 yıldır uğraşırken yaş da geçti şuan 42 oldum. Embriyolar yaş ve rezerv göz önüne alınarak 3. Gün donduruldu ngs için tekrar toplama yapalım dediler ama biz o dönem maddi olarak gücümüz kalmadı ve öyle transfer deneyelim dedik bu zaman kadar harcadığımız para inan kaç milyonlari aştı var yok harcadık borclandik ama arayışımızı Rabbim görüyor tüm uğraşımız vesile olsun nasip olsun. Benim kim bilir kaçıncı doktor kaçıncı deneme bu bahsettiğim de son merkezim de olan. Allah'ım hepimize en tez vakitte en kolay şekilde hayırlısı ile nasip etsin
Allah razı olsun canım benim, güzel yürekli arkadaşım.MaşaAllah çook mutlu oldum balım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllahCanım senin de ikiz mi olacak acaba
Rabbim yüzünüze baksın dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur umudunuzu kaybetmeyin Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlı müjdeli haberler almak nasip olsunÇok tatli söylediniz anneciğine diye. Bundan yıllar önce bir arkadaşım da bana anneler gününde geleceğin annesine demişti. O zamanki gibi duygulandım. İnşallah olur.son embriyom. Yani gerçekten son. Yumurta üretmiyor bedenim. İnşallah olur hayırlısı ise. Ablanız için de çok sevinim. Evlatları ile huzurlu mutlu sağlıklı günler yaşasınlar..siz de öyle
Kızlar gebeliğim kimyasala dönünce araştırma yaptım. Aslında yumurta büyüsün, çoğalsın diye bir çok ilaca maruz kalıyoruz. Aslında bu yumurta kalitesini düşürebiliyormuş. Şimdi ben günlerce iğne vuruldum, çeşit çeşit ilaç içtim. Sonuç? 2 embriyo oldu. O da 3.gün. Natürel tüp bebek diye bir şey varmış. İlaç falan yok, iğne yok. Fiyatı da çok daha uygun. 2 embriyo elde edeceğim diye dünyanın parasını dökene kadar. 2 ayda bir tek embriyo ile yaptırırım. 5 kere tek embriyo aynı maliyete geliyor. Belki benim yumurtam kaliteliydi fakat ilaçlardan sonra düştü. Bu da bir seçenek.
Amin amin inşallah Rabbim kolayından nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahAllah'ım yardım etsin güç kuvvet versin hepimizeCanım benim ilk evlendigim zamanlar normal gebelik oldu ama düşük olunca genetik yapıldı eşimle bana çok şükür genetik sorun çıkmadı ama bende pıhtılaşma çıktı. Bu yolda 10 yıldır uğraşırken yaş da geçti şuan 42 oldum. Embriyolar yaş ve rezerv göz önüne alınarak 3. Gün donduruldu ngs için tekrar toplama yapalım dediler ama biz o dönem maddi olarak gücümüz kalmadı ve öyle transfer deneyelim dedik bu zaman kadar harcadığımız para inan kaç milyonlari aştı var yok harcadık borclandik ama arayışımızı Rabbim görüyor tüm uğraşımız vesile olsun nasip olsun. Benim kim bilir kaçıncı doktor kaçıncı deneme bu bahsettiğim de son merkezim de olan. Allah'ım hepimize en tez vakitte en kolay şekilde hayırlısı ile nasip etsin
Canımın içi karnında embriyo bölünebilir arkadaşımın başına geldi bir tane kese ile başladı ikili testte ikiz geldiAllah razı olsun canım benim, güzel yürekli arkadaşım.tek embriyo transfer edilmişti
Dua edelim arkadaşım bu mübarek günler verecek olan Rabbim Ol der olur. O'na zor yok imkansız yok bizler vesile peşindeyiz hepimizin durumu aynı ben de beden çok agliyorum üzülüyorum ama sonra diyorum Rabbim yaşımı da görüyor halimi de çabamı da. Yapacak başka bir şeyimiz yok biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın Rabbim hepimizi evlat nimetiyle mükafatlandırsınBenim doğal yollarla olan bir evladım var kardeşi olsun dedik nasip olmadı anladım inşallah yolunuz kolaylaşsın Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size deben de yaşım geçiyor dedim 35yaşındayım hatta 35buçuk oldum ama nasip olmadı
Allah'ım yardım etsin güç kuvvet versin hepimizeCanım benim ilk evlendigim zamanlar normal gebelik oldu ama düşük olunca genetik yapıldı eşimle bana çok şükür genetik sorun çıkmadı ama bende pıhtılaşma çıktı. Bu yolda 10 yıldır uğraşırken yaş da geçti şuan 42 oldum. Embriyolar yaş ve rezerv göz önüne alınarak 3. Gün donduruldu ngs için tekrar toplama yapalım dediler ama biz o dönem maddi olarak gücümüz kalmadı ve öyle transfer deneyelim dedik bu zaman kadar harcadığımız para inan kaç milyonlari aştı var yok harcadık borclandik ama arayışımızı Rabbim görüyor tüm uğraşımız vesile olsun nasip olsun. Benim kim bilir kaçıncı doktor kaçıncı deneme bu bahsettiğim de son merkezim de olan. Allah'ım hepimize en tez vakitte en kolay şekilde hayırlısı ile nasip etsin
Amin Allahım şu mübarek günler yüzü hürmetine bu yolda olan tüm kardeşlerimin hayırlsıyla sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını nasip etsin ben de çok ağladım ama tevekkül etmek lazımDua edelim arkadaşım bu mübarek günler verecek olan Rabbim Ol der olur. O'na zor yok imkansız yok bizler vesile peşindeyiz hepimizin durumu aynı ben de beden çok agliyorum üzülüyorum ama sonra diyorum Rabbim yaşımı da görüyor halimi de çabamı da. Yapacak başka bir şeyimiz yok biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın Rabbim hepimizi evlat nimetiyle mükafatlandırsın
Ya benimde sabah verdiğim kan hala çıkmadı sağlık ocağında verdim güya akşam çıkar diye. Çıkmadığı için iğnemi fitilimi oldumBen dün ilaçları almadım. İğneleri de vurmadım. Bugün lekelendim hemen. Ben komple elendimDönem ihtimali yok. Hadi inşallah senden bir mucize haber gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?