OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Çok iyi yapmışsın eğil kalk derken ben ister istemez çamaşır makineye atmak, valizden eşya çıkarmak için eğildim kalktım. Çömeldim bile. Dün de eşimle giderken abs freni aniden devreye girdi ve ben çok sallandim. Karın bölgem resmen kasıldı. Sizce birşey olmuş mudur? Sizin pozitif mi? En çok da benim yüzümden tutmazsa çok üzülürüm.

Hiç olumsuz düşünmeyin, sizin yüzünüzden diye gerçekten birşey yok sağlıklı olan tutunuyor, birebir ablamda yaşadık eniştem kemoterapi tedavisi gördü maalesef, o dönem doktorlar sperm dondurması önerdi, eniştemin sagligina o kadar odakliydik ki ne çocuk ne başka bişi görmedi gözleri yapmadılar, 1 seneye yakın kanser tedavisinden sonra çocuğunuz çok zor belki tüp bebek dediler, aradan zaman geçti o arada ablam ev taşıdı baya cam pencere sildik, perdeler astık eşya taşıdık flnkarında hafif ağrı şişlik idrar yolları enfeksiyonu fln sandı öyle diyeyim size başka hiç bir belirti yok ufaklığı ogrendigimizde 10 haftalikti şimdi maşallah 12 yaşında, demem o ki gerçekten sağlıklı olan eğilip kalktiniz yada fren oldu diye etkilenmiyor tabi ki biz sürecin içinde onların varlığını bildiğimizden daha titizleniyoruz ama stres en büyük sıkıntısı, en çok ondan uzak durmanız lazım, ben sigarayı bırakamadım icmedigimde de ictigimde de stres yaptm doktorum evet birakman lazım ama aşırı strese sokuyosa önceliğimiz stres, azaltabildigin kadar azalt dedi öyle tarif ediyim stresin etkisini size, çok şükür pozitif aldık pzt kese gorucez inşallahumarım sizin bebiste sağlıkla guzel haberlerini verir annecigine en kısa sürede

Çok tatli söylediniz anneciğine diye. Bundan yıllar önce bir arkadaşım da bana anneler gününde geleceğin annesine demişti. O zamanki gibi duygulandım. İnşallah olur.son embriyom. Yani gerçekten son. Yumurta üretmiyor bedenim. İnşallah olur hayırlısı ise. Ablanız için de çok sevinim. Evlatları ile huzurlu mutlu sağlıklı günler yaşasınlar..siz de öyle

Kızlar 31 ocakta 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum. bugün transfer hariç 7. Gün ve predictr erken gebelik testinde negatif çıktı. hala umutlu olmalı mıyım ? benim gibi olup sonradan pozitif gören var mı

Allah'ım yardım etsin güç kuvvet versin hepimize Canım benim ilk evlendigim zamanlar normal gebelik oldu ama düşük olunca genetik yapıldı eşimle bana çok şükür genetik sorun çıkmadı ama bende pıhtılaşma çıktı. Bu yolda 10 yıldır uğraşırken yaş da geçti şuan 42 oldum. Embriyolar yaş ve rezerv göz önüne alınarak 3. Gün donduruldu ngs için tekrar toplama yapalım dediler ama biz o dönem maddi olarak gücümüz kalmadı ve öyle transfer deneyelim dedik bu zaman kadar harcadığımız para inan kaç milyonlari aştı var yok harcadık borclandik ama arayışımızı Rabbim görüyor tüm uğraşımız vesile olsun nasip olsun. Benim kim bilir kaçıncı doktor kaçıncı deneme bu bahsettiğim de son merkezim de olan. Allah'ım hepimize en tez vakitte en kolay şekilde hayırlısı ile nasip etsin

Ben dün ilaçları almadım. İğneleri de vurmadım. Bugün lekelendim hemen. Ben komple elendim Dönem ihtimali yok. Hadi inşallah senden bir mucize haber gelsin.

Kızlar sonuçlar nasıl? Ben akşam kan vereceğim iğne önces. Negatifse boşa iğne yaptırmak istemiyorum çok acıyor sizler napıyorsunuz? Ben bugün iyice saldım. Oğlanla eğlendim , çamaşır yemek keyfime baktım. Tutunacak olan tutunur, sağlıksız olanda ya tutunamıyor ya sonradan düşüyor. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. Dün nedense aşırı strese girmiştim olmadı diye. Bugün kabul ettim sanırım nasip Allah tan. Neylerse güzel eyler, bakalım bize neyleyecek Dualarım sizinle. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kızlar gebeliğim kimyasala dönünce araştırma yaptım. Aslında yumurta büyüsün, çoğalsın diye bir çok ilaca maruz kalıyoruz. Aslında bu yumurta kalitesini düşürebiliyormuş. Şimdi ben günlerce iğne vuruldum, çeşit çeşit ilaç içtim. Sonuç? 2 embriyo oldu. O da 3.gün. Natürel tüp bebek diye bir şey varmış. İlaç falan yok, iğne yok. Fiyatı da çok daha uygun. 2 embriyo elde edeceğim diye dünyanın parasını dökene kadar. 2 ayda bir tek embriyo ile yaptırırım. 5 kere tek embriyo aynı maliyete geliyor. Belki benim yumurtam kaliteliydi fakat ilaçlardan sonra düştü. Bu da bir seçenek.

Evet canım böyle yapanlarda var. Doktorla görüşüp yapılabilir. Ya da sadece yumurta artması için 5 gün femara gibi bi ilaç kullanılıp , opuya geçilebilir. Benim sadece 5 gün ilaçla 10-12 arası gelişmiş yumurtam olmuştu. Sonra ki süreçte de bir ay bekletip ilaçsız transfer yapılabiliyor

Sağlıkla kavuşun umuyorum, dua ediciim sizin için

Ben her işimi yaptım eğildim uzandım kalktım çömeldim, doktor istersen zıpla yine bir şey olmaz dedi. O kadarını yapmadım tabii ki ama sakınmadım da kendimi. Nasipte varsa olacak, yoksa olmayacak diye düşünüyorum

Benim doğal yollarla olan bir evladım var kardeşi olsun dedik nasip olmadı anladım inşallah yolunuz kolaylaşsın Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size de ben de yaşım geçiyor dedim 35yaşındayım hatta 35buçuk oldum ama nasip olmadı

Rabbim yüzünüze baksın dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur umudunuzu kaybetmeyin Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlı müjdeli haberler almak nasip olsun benim de bedenim çok fazla üretmiyor en fazla 4 adet olgun çıkıyor onlar da döllenirse yada kaçı döllenecek üç tüp bebek yaptım sürekli baştan başladım hiç embriyo donduramadım ama yine de şükrettim yine de umudumu kesmiyorum inşallah 4. Tüp bebeğimde Altın embriyomuzu buluruz Amin

Canım ben de geçen bir doktordan bu şekil de dinledim kafam karıştı. Şimdi sen de söyleyince tevafuk oldu doğru diyorsun onca ilaç maddi manevî yorgunluk sonuç bir iki olacaksa dediğin çok mantıklı

Amin amin inşallah Rabbim kolayından nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Allah razı olsun canım benim, güzel yürekli arkadaşım. tek embriyo transfer edilmişti
Canımın içi karnında embriyo bölünebilir arkadaşımın başına geldi bir tane kese ile başladı ikili testte ikiz geldi öyle olursa tek yumurta ikizi oluyor Allah'ım sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin

Dua edelim arkadaşım bu mübarek günler verecek olan Rabbim Ol der olur. O'na zor yok imkansız yok bizler vesile peşindeyiz hepimizin durumu aynı ben de beden çok agliyorum üzülüyorum ama sonra diyorum Rabbim yaşımı da görüyor halimi de çabamı da. Yapacak başka bir şeyimiz yok biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın Rabbim hepimizi evlat nimetiyle mükafatlandırsın

Amin Allahım şu mübarek günler yüzü hürmetine bu yolda olan tüm kardeşlerimin hayırlsıyla sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını nasip etsin ben de çok ağladım ama tevekkül etmek lazım

Ben dün ilaçları almadım. İğneleri de vurmadım. Bugün lekelendim hemen. Ben komple elendim Dönem ihtimali yok. Hadi inşallah senden bir mucize haber gelsin.
Ya benimde sabah verdiğim kan hala çıkmadı sağlık ocağında verdim güya akşam çıkar diye. Çıkmadığı için iğnemi fitilimi oldum hayır sonuç neyse bilsem bari. Göğsüm sızlıyor artık ilaçlardan . Ayaklarım da elektrik çarpmış gibi yapıyor arada . Çok ilaç yüklendik tabi. Estrofem de devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…