OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ayy Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Predictor early mi bu test? 8.günde böyle silikken 166 sonucunu mu aldınız ?

Günaydın sabah erken kalkıp yaptım ilk beş dakıka çıkmadı çöpe attım yattım uyudum uyanınca tekrar bakım dedim böyle olmuş kan vermeye gidiyorm simdi
Aa evet konuşmuşuz hatta. Ay ben de unutkanlık başladı çok ilaç alıyoruz ondan herhalde

Ayy Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Predictor early mi bu test? 8.günde böyle silikken 166 sonucunu mu aldınız ?
Amiiin softec diye bı gebelik testi, hatta 25 üzeri tespit diye yazdığını eve gelince görüp bu kadar erken çıkmaz diye iyice mutsuz olmuştum

Kızlar negatif olan arkadaşlarımın üzüntüsünü de pozitif olan arkadaşlarımın da sevincini çok içten paylaşıyorum.
Kendi mutluluğumu da sizlere yazmadan edemiyorum. Ben bugün sezaryen bölgemde keskin bir sancıyla dr a gittim. Giderken dış gebelik diye nasıl korktum anlatamam. Dr ilk bakışta göremedi ama biraz gezdirince usg yi iki tane çok çok minik kese gördü. Tam 6. Hafta bitti bugün biraz evham yaptım tam görünmesini umuyordum ama iki tane olduğu için öyle olduğunu söyledi. En azından şu an için olumsuz bir durum yok. 8. Gün betam 115 10. Gün 177 çıkmıştı sonra normal ikiye katladı. Benim bir oğlum var fakat öncesinde sonrasında o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki…. Demem o ki embriyo oluşuyorsa hiç canınızı sıkmayın. Yerleşmek için en uygun zamanı kolluyorlar. Kimse umudunu yitirmesin lütfen

Ay maşallah canım ya . Senin adına çok sevindim. Bu beta değerini yazman da iyi oldu. Herkese örnek olur. En başta tam artmayan anneler için umut olur Rabbim sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin canım. Çok güzel maşallah

Canımm çok çok mutlu oldum sağlıkla kucağına almak nasip olsun Allah'ım korusun kollasın bütün olumsuzluklardan su gibi kolaylıkla geçsin hamileliğin

Canımm çok çok mutlu oldum sağlıkla kucağına almak nasip olsun Allah'ım korusun kollasın bütün olumsuzluklardan su gibi kolaylıkla geçsin hamileliğin
Çoook teşekkür ederim. İkiz gözümü korkutmakla beraber çok sevindim be hallederiz evelallah. Herkese muradını versin Rabbim. Nesir çıkmadı mı senin sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…