Testinize baktim silik cizgiyi gordum inşallah seninledir bebeğinHayır hiç belirti yok sadece göğüslerim çok hassas, tek embriyom 5. Gün 5A kalitede. 8. Günüm bugün, erken gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi var ama bu testler çok yanıltıcı oluyor
Bide diger transferimde benimde sadece belirtim goguslerim hassasti kasik batmasi vs hic olmamisti her insanin bunyesi farkli pozitif dusun inşallah seninledirHayır hiç belirti yok sadece göğüslerim çok hassas, tek embriyom 5. Gün 5A kalitede. 8. Günüm bugün, erken gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi var ama bu testler çok yanıltıcı oluyor
Senin kaçıncı gün çıktı testteTestinize baktim silik cizgiyi gordum inşallah seninledir bebeğincanim benimkide boyle silikti iki gun sonra kaset test yaptim koyu cikti ondan sonra beta baktirmistim. sende kaset test yap bence ,bende inanamadım burda okuduklarimdan sonra hep yaniltici oluyor vs diyorlar ama daha evvelki tedavimde cikmamisti silik cizgi erken gebelik testindede.
Benim cift embriyoydu transfer dahil 8. Günde cikti canim.silik cizgiSenin kaçıncı gün çıktı testte
Belki çift embriyo diye 8. Gün çıktı senin. Benim tek embriyo. Transfer gününü dahil değil. Bakalım yarın bir daha yapacağım, erken gebelik testi kalmadı normal testte deneyeceğim. Sen daha kan vermedin değil miBenim cift embriyoydu transfer dahil 8. Günde cikti canim.silik cizgi
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahBende 3 ocakta oldum ama yapmadım paztaesi test gunu
Yok benim test gunum 16 ocakta 4 ocakta transfer oldum.Belki çift embriyo diye 8. Gün çıktı senin. Benim tek embriyo. Transfer gününü dahil değil. Bakalım yarın bir daha yapacağım, erken gebelik testi kalmadı normal testte deneyeceğim. Sen daha kan vermedin değil mi
Ben onceki tup bebegimden bahsettim maalesef onlari 5 haftalikken kaybettimBelki çift embriyo diye 8. Gün çıktı senin. Benim tek embriyo. Transfer gününü dahil değil. Bakalım yarın bir daha yapacağım, erken gebelik testi kalmadı normal testte deneyeceğim. Sen daha kan vermedin değil mi
İnşallah güzel haberlerini alırızYok benim test gunum 16 ocakta 4 ocakta transfer oldum.
Allah'ım kimseye yaşatmasın o acıyı...Ben onceki tup bebegimden bahsettim maalesef onlari 5 haftalikken kaybettim
Yusra hayirli olsun benimde 15 ocak test günümYok benim test gunum 16 ocakta 4 ocakta transfer oldum.
AminHayırlı olsunnnnnnn çok sevindimAllah kucağına almayı da nasip etsin inşallah buradaki herkes pozitif görsün inşallah canımm
Evet sonuç pozitifİyi akşamlar son durumunuz ne sizinde 7. Gün sanırım bugün
Ben 4 Ocak ta transfer oldum ablam çok ısrar etti hiç umudum yoktu daha erken diye ama çıktı3 ocak 4 ocak transfer olanlar test yaptınız mı acaba?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen 4 Ocak ta transfer oldum ablam çok ısrar etti hiç umudum yoktu daha erken diye ama çıktı
Hayırlı olsun inşallah darısı bana benmde 7. Günüm bugün ama test yapmadım evde pazartesi test günümEvet sonuç pozitif
Amiin tesekkur ederim.Gercekten cok zor yasayan bilirAllah'ım kimseye yaşatmasın o acıyı...
Caniim daha test yapmadim onceki gebeligimden bahsetmistim inşallah vardir.ve yine hayirli olsun dersinizYusra hayirli olsun benimde 15 ocak test günüm
Yumurtaliklarinda sislik var mı?
O değerlerle gebelik malesef olmaz canım. Ama regl gecikmesi de çok normal. Hormon ilaçları regl füzenini bozar olursun yakındaArkadaşlar Merhaba,
Geçen ay transfer olacaktım Estrofem kullandık eksik kullandığım için iptal oldu ne yazıkki. Doktor bırakınca hemen regl olursun 5 güne dedi olmadım. Bugün estrofemi bırakalı 17. gün regl geçeli de 2. Gün hala olmadım. Bir gün geçtiğinde kan vermiştim 1.2 çıktı hcg ama hep 0.1 çıkıyordu.şeffaf akıntı, bel ağrısı mide ve karına batma göğüste şişip iniyor bide üşüyorum ellerim ve ayaklarım en çokta yaşayan oldu mu böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?