Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Hayırlısıyla olur inşallah kaçıncı gündesin canım

Canim sana 3-4 gun sonra catlatma ignesi verir tahlil sonuclarina gore muhtemelen. Catlatma ignesinden sonraki 36. Saatte de asilama oluyor. Pazartesi falan olabilirsin

Arkadaslar merhaba. Bu hafta 2. Asilamam olacak. Yumurta takibi icin doktordan geliyorum simdi de 2 gun sonra tekrar cagirdi kontrol icin. Catlatma ignesini en erken carsamba gece yapacagim yani. Fakat yumurta boyutlari kafami karistiriyor. Bu doktor biseyleri yanlis yapiyor gibi bi hisse kapildim. Yumurta ultrasonumu yorumlayabilecek kadar anlayan var mi aranizda? Çarşambaya kadar yumurtamin fazla buyuyecegini dusunuyorum.

Canım bi yumurtan 16,5 diğeri de 14.7 büyümüş yani çatlama olması için daha var

Yarin kontrol. Cuma aşılama yapilir diye tahmin ediyorum. Sozde bu kez hic kafama takmayacak dusunmeyecektim. Yine kendimi panik halinde kadinlarkulubunde buldum:)
İnsan gerçekten kafaya takmıyorum dedikçe takıyor. Ama ben nedense sadece okuyorum yorumluyorum hiç öyle bir test yapma arzusu yok öyle bir isteğim yok. İlk aşılamam ama bir belirti bile aramıyorum aşılamadan sonra geçmeyen bir kaşık ağrısı ve haz problemi yetiyer sanırım bana. Bir de ilişkiye girdiğimiz günlerde canım çok fazla ağrıyor böyle olan var mı?

Kaç gün oldu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…