- 6 Kasım 2019
- 394
- 201
- 103
- 33
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Doktor söylüyor su gunler yapın diye. Iğnenin yapıldı gün ilişki aşılama günü zaten sonraki günde diyebiliyor bazen.Aminn teşekkür ederim. Peki o zaman aşılama öncesi sperm için cinsel perhiz isteniyo mu? Ona dikkat etmek lazım sanki
Sonrası tamam ama öncesinde spermlerin kalitesi açısından sanırım dikkat etmek gerekebilir cünkü daha önce sperm testi verirken de istemişlerdi cinsel perhiz. Hani misal aşılamadan bir gün önce biz ilişkiye girdik diyelim, aşılama günü verilen sperm kalitesini etkiler mi diye düşündümDoktor söylüyor su gunler yapın diye. Iğnenin yapıldı gün ilişki aşılama günü zaten sonraki günde diyebiliyor bazen.
aşılamaya gitmeden önce 3-4 gun perhiz uygulaması gerekiyor eşinizinaşılama öncesi yumurta büyütme ilaçları kullanırken ilişki yasağı var mı? Doktor bi şey demedi şimdi aklıma geldi
Etkiler öyle bisey yapmayın sakın perhiz gerekiyorSonrası tamam ama öncesinde spermlerin kalitesi açısından sanırım dikkat etmek gerekebilir cünkü daha önce sperm testi verirken de istemişlerdi cinsel perhiz. Hani misal aşılamadan bir gün önce biz ilişkiye girdik diyelim, aşılama günü verilen sperm kalitesini etkiler mi diye düşündüm
Evet ben de öyle düsündümm, bi anda aydınlanma geldi banaaşılamaya gitmeden önce 3-4 gun perhiz uygulaması gerekiyor eşinizin
Bizde tam tersi iğnenin vurulduğu gün kesinlikle aşılama dendi. Ki zaten doktorlar kagita yazıyor. Her doktorun yoğurt yigisi farklıdır.aşılamaya gitmeden önce 3-4 gun perhiz uygulaması gerekiyor eşinizin
Bizimki iğne günü ilişki kesinlikle demişti . Çünkü yumurta erkende catlama olabilir. DoktorunuZ bunları size soyler zatenEvet ben de öyle düsündümm, bi anda aydınlanma geldi bana
Kimyon hanım perhizi soruyor . Normal sperm testi için bile perhiz gerek lütfen madem her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsanız doktorunuza danışın diyip yanlış yonlendırmeyın belki onun doktoru yoğurdu eliyle yiyecek kadının tedavisi boşa gidicek . Kötü mahiyette konuşmuyorum dediğimide yanlış anlamayın vebal bu .Bizde tam tersi iğnenin vurulduğu gün kesinlikle aşılama dendi. Ki zaten doktorlar kagita yazıyor. Her doktorun yoğurt yigisi farklıdır.
Kızmayın ben zaten ilk başta doktorunuz sizi bilgilendirir dedim. Bnm dedigimi mi yapcak doktorun dediğini mi bnm ki bana böyle dedi. Ben bu şekil yaptim Elhamdülillah gebe kaldım. Onun doktoru da ne demisse onu yapsın.Kimyon hanım perhizi soruyor . Normal sperm testi için bile perhiz gerek lütfen madem her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsanız doktorunuza danışın diyip yanlış yonlendırmeyın belki onun doktoru yoğurdu eliyle yiyecek kadının tedavisi boşa gidicek . Kötü mahiyette konuşmuyorum dediğimide yanlış anlamayın vebal bu .
Bizde tam tersi iğnenin vurulduğu gün kesinlikle aşılama dendi. Ki zaten doktorlar kagita yazıyor. Her doktorun yoğurt yigisi farklıdır.
İğne günü dediğiniz çatlatma iğnesinin yapıldığı gün mü?Bizimki iğne günü ilişki kesinlikle demişti . Çünkü yumurta erkende catlama olabilir. DoktorunuZ bunları size soyler zaten
Yok yok estafirullah … hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah kimyon hanıma da nasip etsin RabbimKızmayın ben zaten ilk başta doktorunuz sizi bilgilendirir dedim. Bnm dedigimi mi yapcak doktorun dediğini mi bnm ki bana böyle dedi. Ben bu şekil yaptim Elhamdülillah gebe kaldım. Onun doktoru da ne demisse onu yapsın.
Kimyon hanım perhizi soruyor . Normal sperm testi için bile perhiz gerek lütfen madem her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsanız doktorunuza danışın diyip yanlış yonlendırmeyın belki onun doktoru yoğurdu eliyle yiyecek kadının tedavisi boşa gidicek . Kötü mahiyette konuşmuyorum dediğimide yanlış anlamayın vebal bu .
Canım doktorun bilgilendirir. Aynn arkadaşın dediği gibi vebaline girmeyim. Onlar yazıyorlar herseyi kağıdaİğne günü dediğiniz çatlatma iğnesinin yapıldığı gün mü?
Kimyon hanımı görünce bi gülme geldiKimyon hanım perhizi soruyor . Normal sperm testi için bile perhiz gerek lütfen madem her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsanız doktorunuza danışın diyip yanlış yonlendırmeyın belki onun doktoru yoğurdu eliyle yiyecek kadının tedavisi boşa gidicek . Kötü mahiyette konuşmuyorum dediğimide yanlış anlamayın vebal bu .
Amin inşallah. Ikinci gebelik icin başladım bu sefer bakalım nasip.Yok yok estafirullah … hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah kimyon hanıma da nasip etsin Rabbim
Sen düşünme canım onlar seni uyarır zaten biri iğne günü sevişin der biri sevişmeyin der . Ben tüp bebek yaptım mesela mıllete 3 ay ilişki yasak denilmiş Benımkı yasak bile koymadı .. sen kendı doktorunun yonlendırmesıyle hareket et .Kimyon hanımı görünce bi gülme geldi. Çok tatlısınız.
Ben tabi sorucam doktoruma pazartesi gideceğim zaten, ama pazartesi yeterli büyüklüğe erişmiş olur da salı çatlatma yap gel falan derse ben yine cumartesi pazar günü falan ilişkiye girmeyeyim diye düşünüyorum şuan
Rabbim feraha çıkarsın inşallah bulursunuz kardeşini yalnız kalmaz evladınızAmin inşallah. Ikinci gebelik icin başladım bu sefer bakalım nasip.
Amin nasip.Rabbim feraha çıkarsın inşallah bulursunuz kardeşini yalnız kalmaz evladınız
teşekkür ederimmSen düşünme canım onlar seni uyarır zaten biri iğne günü sevişin der biri sevişmeyin der . Ben tüp bebek yaptım mesela mıllete 3 ay ilişki yasak denilmiş Benımkı yasak bile koymadı .. sen kendı doktorunun yonlendırmesıyle hareket et .
Ayyyy kimseler yok muGünaydın kızlarrrr. Aklıma geldikçe yazıyorumaşılama öncesi sperm kalitesi icin kocanıza yedirdiğiniz içirdiğiniz ve aynı şekilde yumurta kalitesi için sizin yemeye dikkat ettiğiniz şeyler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?