Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

İnşallah hayırlısı olsun benim opu günü karar verildi test istediler corona çıktım herşey iptal oldu senin olur herşey hayırlısı ile
Doktorum istemeden bende pcr verdim koku sorunum vardı çünkü sonuç pozitif maalesef ama Doktorum pozitifte olsan opu yapıcam dedi ondan dolayı benim iptal olmadı canım
E2 neden yapiliyo bana bakmadı doktor bugün kontrol vardi hiçte bahsetmedi
Opu öncesi kan değerlerime bakıldı anestezi alacağım için herhalde için de e2 de var bilmiyorum ki canım, bu arada yukarıda yazdığım gibi evet suan pozitifim ama tedaviyi iptal etmedi benim canım biricik hocam :))) ama kafamda deli sorular acaba bu süreç yumoşlarımı etkilermi, gerçi koku harici hiç bir sıkıntım yok çok şükür...

Tşk ederim canım Allah büyük ınsallah. Bugünde arayacaklardı 2 adet ıcın ama aramadılar bakalım yarın ne olacak. Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah.

Banada vermisti am igneydi adini su an hatirlayamadim ama catlamasin heosi ahbi gun catlasin diye banada vermistj

Çok değişik riske atmış kendini helal olsun hocana benim hastahane kabul etmedi pozitif cıkınca ben yıkıldım gercekten inşallah senin herşey cok güzel gider benim olmadı senin olsun

Çok değişik riske atmış kendini helal olsun hocana benim hastahane kabul etmedi pozitif cıkınca ben yıkıldım gercekten inşallah senin herşey cok güzel gider benim olmadı senin olsun
Bazen şer bildiğimizde hayır,hayır bildiğimizde şer vardır. Benim durumumda da seninkinde de Rabbimin bildiği bir hayır vardır elbet. Gönlümüzü tevekkülle dolduralım,Rabbim de kucaklarımızı yawrularımızla doldursun inşallah...Gam yok Allah var :))

Bugün gonalf ın 3. Günüydü, yarın kontrole gidicem bakalım boyutlar kaç olmuş. Ben 150 vurdum sizde öyle mi?
Ben ilk günlerde gonal f 300 doz kullandım sonra 375 e çıkardı doktorum 1 hafta sonrasınada yumurta toplama işlemim oldu

Tatlış senin transfer ne zaman yapılcak bellimiymiş. sen benden bi gün önce olmuştun opuyu bana pazartesi yaparız büyük ihtimalle dediler

Normal düzeninizi bozmayın.. İsterseniz protein ağırlıklı beslenebilirsiniz.. Hemen transfer olacaksa yardımcı oluyor.. Olmayacaksa çok etkilemiyor..
Taze transfer olmayacakmış pek anlamadım ama öyle söyledi doktor

Taze transfer olmayacakmış pek anlamadım ama öyle söyledi doktor
Taze transfer doktorun tercihine kalıyor. Bazen de şartlar öyle gerektiriyor..
Ben kendim dondurulmuş istedim.. Doktor rahim kalınlıpı güzel doğal süreçte yapabiliriz diye taze diye diretti. Ama izin alamadığım için yapamadım..

bende kullandım çatlama önleyici igne ve hap içini rahat tut herşey yolunda gider inş
hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş

Kızlar selam
Çatlatma iğnesini doktorlar yumurta kaç mm iken veriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…