Doktorum istemeden bende pcr verdim koku sorunum vardı çünkü sonuç pozitif maalesef ama Doktorum pozitifte olsan opu yapıcam dedi ondan dolayı benim iptal olmadı canımİnşallah hayırlısı olsun benim opu günü karar verildi test istediler corona çıktım herşey iptal oldu senin olur herşey hayırlısı ile
Opu öncesi kan değerlerime bakıldı anestezi alacağım için herhalde için de e2 de var bilmiyorum ki canım, bu arada yukarıda yazdığım gibi evet suan pozitifim ama tedaviyi iptal etmedi benim canım biricik hocam :))) ama kafamda deli sorular acaba bu süreç yumoşlarımı etkilermi, gerçi koku harici hiç bir sıkıntım yok çok şükür...E2 neden yapiliyo bana bakmadı doktor bugün kontrol vardi hiçte bahsetmedi
Ben 300 vurdum, kişiye özel tedavi olunca :))Bugün gonalf ın 3. Günüydü, yarın kontrole gidicem bakalım boyutlar kaç olmuş. Ben 150 vurdum sizde öyle mi?
Canım ne yaptın test verdinmi covid?
Canım işte bazen ne yapsalarda yumurtalar eşit büyümüyor ve bazıları küçükken toplanmak zorunda kalıyor
Olsun üzülme o kalan 2 tane sana can olsun
Canım hayırlı olsun tedavin
5 yumurta gayet güzel
İğnelerle ilerleyen günlerde daha da çoğalabilir
Çatlatmama iğnesini şimdiden mi olacaksın
8mm yumurta küçük henüz
Bana önceki merkezde 16 mm olunca vermişlerdi
Sen şimdiden mi başlayacaksın onu kullanmaya?
Kişiye özel tedavi tabikiiBen 300 vurdum, kişiye özel tedavi olunca :))
Banada vermisti am igneydi adini su an hatirlayamadim ama catlamasin heosi ahbi gun catlasin diye banada vermistjMerhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim 5 yumurtam oluşmuş 8 ml büyüklüğünde tekrar 2 gün daha gonal f kullanacağım birde yumurtanın çatlamasını önleyici bir iğne verdi ekstra femara adında günde bir tablet almamı söyledi doktorum sizlerden kullananlar varmı acaba inş hayırla afiyetle ilerler şimdilik iyi gidiyor elhamdulillah tedavideki tüm arkadaşlarım rabbim hayırla sonuçlandırsın bebişlerimizi sağlıkla afiyetle kucağımıza almamızı nasip eylesin
Inşalah cnm uygun olurlar ve sana tutuburlar dualarim seninle allah gönlüne göreversinEe tabi çöp olacak sonuçta sağlıklı gelemyen emriyoyu trasfer edemezler etsede tutmaz ki dua edelim sağlıklı gelsin
Allah razı olsun rabbim gönlündekini versin inşallahInşalah cnm uygun olurlar ve sana tutuburlar dualarim seninle allah gönlüne göreversin
Amin cumlemizden. bizde bir umut bekliyoruz. Ne olacak diye . hayat cok acimasiz gercekten o kadar cocuk sokaga atiliyor bakilmiyor ama biz o kadar istiyruz olmuyor ne yapiyorsak olmiyor ):Allah razı olsun rabbim gönlündekini versin inşallah
Çok değişik riske atmış kendini helal olsun hocana benim hastahane kabul etmedi pozitif cıkınca ben yıkıldım gercekten inşallah senin herşey cok güzel gider benim olmadı senin olsunDoktorum istemeden bende pcr verdim koku sorunum vardı çünkü sonuç pozitif maalesef ama Doktorum pozitifte olsan opu yapıcam dedi ondan dolayı benim iptal olmadı canım
Opu öncesi kan değerlerime bakıldı anestezi alacağım için herhalde için de e2 de var bilmiyorum ki canım, bu arada yukarıda yazdığım gibi evet suan pozitifim ama tedaviyi iptal etmedi benim canım biricik hocam :))) ama kafamda deli sorular acaba bu süreç yumoşlarımı etkilermi, gerçi koku harici hiç bir sıkıntım yok çok şükür...
Bazen şer bildiğimizde hayır,hayır bildiğimizde şer vardır. Benim durumumda da seninkinde de Rabbimin bildiği bir hayır vardır elbet. Gönlümüzü tevekkülle dolduralım,Rabbim de kucaklarımızı yawrularımızla doldursun inşallah...Gam yok Allah var :))Çok değişik riske atmış kendini helal olsun hocana benim hastahane kabul etmedi pozitif cıkınca ben yıkıldım gercekten inşallah senin herşey cok güzel gider benim olmadı senin olsun
Ben ilk günlerde gonal f 300 doz kullandım sonra 375 e çıkardı doktorum 1 hafta sonrasınada yumurta toplama işlemim olduBugün gonalf ın 3. Günüydü, yarın kontrole gidicem bakalım boyutlar kaç olmuş. Ben 150 vurdum sizde öyle mi?
Tatlış senin transfer ne zaman yapılcak bellimiymiş. sen benden bi gün önce olmuştun opuyu bana pazartesi yaparız büyük ihtimalle dedilerBen doktor a gittim pazartesi, çarşamba opu yapılacaktı baktı ki rahim duvarı ince 4lerde yapmayacağız donduracağız dedi tekrar gonal f ve cetrotide yaptılar (dozum bittiği halde aldık tekrar) akşam eve geldım ki ıslaklık oldu baktım ki regl birinci günü gibiydi. Salı günü de öyleydi az az. Ama sorun yok çarşamba opu yapılacak dediler. Opu yapıldı 5 alınmış 2 si işleme alınmış haberı geldi. Yani kanama dan korkmayın ama sorun yine. Belki sizinde rahim duvarınız incedir oyuzden olabilir. Hayırlı haberler olsun.
Taze transfer olmayacakmış pek anlamadım ama öyle söyledi doktorNormal düzeninizi bozmayın.. İsterseniz protein ağırlıklı beslenebilirsiniz.. Hemen transfer olacaksa yardımcı oluyor.. Olmayacaksa çok etkilemiyor..
Kanamam olduğu için bu ay transfer için uygun ortam yokmuş. Riske atmayalım dediNeden dondurulacak
Bir de hormonlarım istenilende düzeyde olmadığı içinKanamam olduğu için bu ay transfer için uygun ortam yokmuş. Riske atmayalım dedi
Benimde bugün kontrolüm var bakalım nasıl devam edicezBen ilk günlerde gonal f 300 doz kullandım sonra 375 e çıkardı doktorum 1 hafta sonrasınada yumurta toplama işlemim oldu
Taze transfer doktorun tercihine kalıyor. Bazen de şartlar öyle gerektiriyor..Taze transfer olmayacakmış pek anlamadım ama öyle söyledi doktor
bende kullandım çatlama önleyici igne ve hap içini rahat tut herşey yolunda gider inşMerhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim 5 yumurtam oluşmuş 8 ml büyüklüğünde tekrar 2 gün daha gonal f kullanacağım birde yumurtanın çatlamasını önleyici bir iğne verdi ekstra femara adında günde bir tablet almamı söyledi doktorum sizlerden kullananlar varmı acaba inş hayırla afiyetle ilerler şimdilik iyi gidiyor elhamdulillah tedavideki tüm arkadaşlarım rabbim hayırla sonuçlandırsın bebişlerimizi sağlıkla afiyetle kucağımıza almamızı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?