Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

bilmiyorum ilk kez yaptirdim buradan okuyorum havuzu da. bunda bile iki kaldi sonra bir.
bagisiklik testlerini de ilk kez burada okudum canim ne cok sey varmis dedim. bir arkadasim da bizim gibiydi tam ikinci tüp bebege baslayacakken kendiliginden oluverdi cok şükür. saglikli hamileligi hala devam ediyor masallah. bize umut olsun insallah canim ya

merhaba maysa canim benim anormal geldi pgt den maalesef. insallah seninki olumlu gelir.
Canım çok üzüldüm herşeyin bı vakti var onu çok iyi anladım ki Ocak ayindan beri uğraşıyorum elimden geleni yaptım elimden gelmeyenler için Rabbime elimi açtım çok dua ettim...
Benim PTG den sağlıksız gelen oldu ama kalan için şuan NGS yolladık yani sadece ptg ile bitmiyo inslah sağlıklı gelirse trasfer olcak ama İnanki çok yorgunum

insallah canim olumlu gelir artik vakti gelmistir de oluverir. bazen de embriyolari direk koydursamiydim ki diyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah hepinizin de

insallah canim olumlu gelir artik vakti gelmistir de oluverir. bazen de embriyolari direk koydursamiydim ki diyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah hepinizin de
Yok canım aklını karıştırma direk koydursaydin da ya tutmazdi ya düşük olurdu
Gerçi pgt sağlıklı gelenlerde tutmuyo ki ne bilim yaa deli sorular

Tekrar merhaba. Yumurta takibini Bülent hoca mı yapacak

Kuzum merhaba.. ben biraz mola vermek istedim. Bülent hocayla ilgili soru işaretleri var kafamda çünkü.. burada da bikac olumsuz süreç yaşamış konuştuğum arkadaşlar var..
Benm de arkadaşm Bülent hocayla alakalı problem yaşadı. Ben de Bülent hocanın hastasıydım histeroskopi yaptırdım. 2.düşükten sonra gittim rahmin dar dedi o yüzden oluyor dedi. Histeroskopiden sonra tekrar düşük yaptım bu kez eşim ürolağa gitti şekil bozukluğu çıktı hatta varikoseli de varmış ameliyat oldu. Sizin morfoloji kaçtı acaba. Doktorlar net konuşmasa bence düşüklerin sebebi bu da olabilir..

Morfoloji aynı yerde yaptırdığımız testlerde bı 4 bı 2 bı 1 çıktı. Tüp bebekciler bunu pek önemsemiyor. Benim pıhtılaşma problemim de var. 2 düşükten sonra öğrendik biz kuzum. Ama burada tanışıp çok da sevdiğim bir arkadaşım Bülent hoca da çok üzücü şeyler yaşadı.. bikac kişi daha okudum aynı şikayetlerde olan hoca ile ilgili.. o yüzden biraz oluruna bıraktım.. Başkent hastanesi var aklımda ama ira hakkinda da kötü yorumlar var. Ne yapacağımı bilemiyorum..

Ne yaşamış canım
Kızın kendiliginden oluşan gebelikleri var. Ama kalbi durup kaybetmis.. sonra Bülent hocaya başladı. Başta 7 tane yumurtası vardı opu günü tek topladı negatif oldu sormadılar arayıp kızı merkezdekiler. Zar zor kendi çabasıyla randevu alıp gitti sana donasyon lazım Kıbrıs'a git dediler gibi gibi..

Ben
Benim arkadaşım da aynı şeyi yaşamıştı.

S

Sen devam ediyo musun Bülent hocaya canım?
Yok canım histeroskopi oldum sadece ondan sonra bişey sormak için asistanları aradım günlerce açmadılar. Bende hocanın instagramına yorum yaptım sinirlendim asistanlarınız telefona cevap vermeye tenezzül etmiyorlar dedm. Günlerce bana dönmeyen asistanlar yorumu görünce bana hesap sormak için aradılar. O yüzden soğudum oradan..

Peki histeriskopi sonrası trasfer iptalmi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…