• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Arkadaşlar selamlar. Herkese tedavisinde çok kolaylıklar diliyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Gelip selam vermek istedim. Sizlerle ne günler paylaştım üstümde emeğiniz var inşallah her biriniz sonuca en güzel şekilde ulaşırsınız.

Sen hangi hastanedeydin, yer mi değiştirsen. Burada her seferinde bununla karşılaşacağına. İki defa verdiğin parayı bir kere verirsin iyi yere.
Ben bile bahçecide çıkan sonuca çok şaşırdım. O kadar yumurta beklemiyordum. Daha önceki merkez tedavilerime göre. Yumurta için bunları kullandım.
Daha önceki merkezlere göre fark ne oldu?

Merhaba bende de adenomyozıst den bahsettı doktor. Kıstım de var. Tam hakım degılım doktoruma da sormadım. Nasıl bsıey bu acaba. Dondurulmus transferım var perşembe günü. Oncesınde 3 aylık yalancı menapz iğnesi oldum. Bır faydası olur mu acaba. 7.tup tedavım olcak. Bu zamana kadar boyle bır hastalıgımdan hıc bahsetmedi doktorlar.
Merhaba, tüpde tecrübeniz var diye soruyorum, E2, lh değeri adetliyken ve yumurta olgunken kaç olmalı?

Ve Dr yumurta kalitesi için ne öneriyor gıda, ilaç vs olarak?

Merhaba, tüpde tecrübeniz var diye soruyorum, E2, lh değeri adetliyken ve yumurta olgunken kaç olmalı?

Ve Dr yumurta kalitesi için ne öneriyor gıda, ilaç vs olarak?
E2 adetliyken 42 -50 arası cikiyo fakat tedevide bu sayı senin yumurta sayina ve doluluguna göre değişir her yumurta için 200-250 arası sayı oluyo yani 1000 çıktıysa E2 demekki 2 dolu yumurtan var

E2 adetliyken 42 -50 arası cikiyo fakat tedevide bu sayı senin yumurta sayina ve doluluguna göre değişir her yumurta için 200-250 arası sayı oluyo yani 1000 çıktıysa E2 demekki 2 dolu yumurtan var
Teşekkür ederim cevabına🌹

250 çıksa yumurta başına, 1000 se 4 yumurta mı olmalı sanki olgun olduğunda?

E2 benim adetliyken 20 lerde düşük biraz, nasıl bunu yükselebilirim, yumurtayı kaliteli yapmak için?
Fsh yüksek benim birde, amh malum rezerv az.

Quenzim qc10, Arı sütü , bal polen, d vitamini, folat, hayıt alıyorum, var mı daha etkili olabilecek ravsiyen?

Teşekkür ederim cevabına🌹

250 çıksa yumurta başına, 1000 se 4 yumurta mı olmalı sanki olgun olduğunda?

E2 benim adetliyken 20 lerde düşük biraz, nasıl bunu yükselebilirim, yumurtayı kaliteli yapmak için?
Fsh yüksek benim birde, amh malum rezerv az.

Quenzim qc10, Arı sütü , bal polen, d vitamini, folat, hayıt alıyorum, var mı daha etkili olabilecek ravsiyen?
Ahh canım ben neler neler kullanıyorum ama doktorumun dediği gibi bunun bı yolu ilacı olsa bütün ilaç firmaları peşinde olurdu dedi
Benim doktorum kalitenin artmayacagina inaniyor

Ahh canım ben neler neler kullanıyorum ama doktorumun dediği gibi bunun bı yolu ilacı olsa bütün ilaç firmaları peşinde olurdu dedi
Benim doktorum kalitenin artmayacagina inaniyor
Burda da Dr lar fikir birliğinde değiller.
Tahlillerden anlaşılır degerlerin degismiyor mu kullandıklarınla?

Canım lh 7.9, prolaktin 21.4, e2 21 çıktı adetimin 3.günü, çok mu kötü?

benim de bir tanesi kaldı 5.gune cok şükür. bugün ornek almislar bir bucuk ay sonra gelecekmiş sonucu.insallah guzel haberler aliriz hepimiz de

Back