- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.787
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme herşeyin var bir zamanı. Toplama olacaktı senin ne durumdasın şu an? PGT ye mi gitti embriyo?Maşallah canım sende kucağına al inşallah biz hep aynı yerde sayıyoruz
Yok toplama olmadı dahaÖyle deme herşeyin var bir zamanı. Toplama olacaktı senin ne durumdasın şu an? PGT ye mi gitti embriyo?
Yumurta doluysa kaç oluyormuş değeri E2 bin?Yumurta toplanmadan önce kontrollerde araştırmıştım bende olan yumurtaların doluluğunu sağlığını gösterio muş
Daha önceki merkezlere göre fark ne oldu?Sen hangi hastanedeydin, yer mi değiştirsen. Burada her seferinde bununla karşılaşacağına. İki defa verdiğin parayı bir kere verirsin iyi yere.
Ben bile bahçecide çıkan sonuca çok şaşırdım. O kadar yumurta beklemiyordum. Daha önceki merkez tedavilerime göre. Yumurta için bunları kullandım.
Merhaba, tüpde tecrübeniz var diye soruyorum, E2, lh değeri adetliyken ve yumurta olgunken kaç olmalı?Merhaba bende de adenomyozıst den bahsettı doktor. Kıstım de var. Tam hakım degılım doktoruma da sormadım. Nasıl bsıey bu acaba. Dondurulmus transferım var perşembe günü. Oncesınde 3 aylık yalancı menapz iğnesi oldum. Bır faydası olur mu acaba. 7.tup tedavım olcak. Bu zamana kadar boyle bır hastalıgımdan hıc bahsetmedi doktorlar.
E2 adetliyken 42 -50 arası cikiyo fakat tedevide bu sayı senin yumurta sayina ve doluluguna göre değişir her yumurta için 200-250 arası sayı oluyo yani 1000 çıktıysa E2 demekki 2 dolu yumurtan varMerhaba, tüpde tecrübeniz var diye soruyorum, E2, lh değeri adetliyken ve yumurta olgunken kaç olmalı?
Ve Dr yumurta kalitesi için ne öneriyor gıda, ilaç vs olarak?
Teşekkür ederim cevabınaE2 adetliyken 42 -50 arası cikiyo fakat tedevide bu sayı senin yumurta sayina ve doluluguna göre değişir her yumurta için 200-250 arası sayı oluyo yani 1000 çıktıysa E2 demekki 2 dolu yumurtan var
Ahh canım ben neler neler kullanıyorum ama doktorumun dediği gibi bunun bı yolu ilacı olsa bütün ilaç firmaları peşinde olurdu dediTeşekkür ederim cevabına
250 çıksa yumurta başına, 1000 se 4 yumurta mı olmalı sanki olgun olduğunda?
E2 benim adetliyken 20 lerde düşük biraz, nasıl bunu yükselebilirim, yumurtayı kaliteli yapmak için?
Fsh yüksek benim birde, amh malum rezerv az.
Quenzim qc10, Arı sütü , bal polen, d vitamini, folat, hayıt alıyorum, var mı daha etkili olabilecek ravsiyen?
Burda da Dr lar fikir birliğinde değiller.Ahh canım ben neler neler kullanıyorum ama doktorumun dediği gibi bunun bı yolu ilacı olsa bütün ilaç firmaları peşinde olurdu dedi
Benim doktorum kalitenin artmayacagina inaniyor
Yok yani yumurta kalitesini gösteren bı tahlil yokkiBurda da Dr lar fikir birliğinde değiller.
Tahlillerden anlaşılır degerlerin degismiyor mu kullandıklarınla?
Fsh, E2 değişikliği vs yi kast etmiştim.Yok yani yumurta kalitesini gösteren bı tahlil yokki
Yumurtaların sayısının fazlalığı arttı. Yine kimyasal olup gebe kalamadım ama rabbimin vardır bir bildiği.Daha önceki merkezlere göre fark ne oldu?
Canım lh 7.9, prolaktin 21.4, e2 21 çıktı adetimin 3.günü, çok mu kötü?E2 adetliyken 42 -50 arası cikiyo fakat tedevide bu sayı senin yumurta sayina ve doluluguna göre değişir her yumurta için 200-250 arası sayı oluyo yani 1000 çıktıysa E2 demekki 2 dolu yumurtan var
Merhaba kızlar bende pgt+NGS emriyo gönderdim dualarınızı bekliyorum
merhaba yeni mi gorderdiniz umarim guzel sonuclar gelir. doktorum da bana onerdi.daha once iki dusuk bir kimyasal gebeliğim var. 5.gunu bekliyirum brn deMerhaba kızlar bende pgt+NGS emriyo gönderdim dualarınızı bekliyorum
Evet 3 opu sonrası anca oldu malesef 5.güne gelmesi çok zor oldumerhaba yeni mi gorderdiniz umarim guzel sonuclar gelir. doktorum da bana onerdi.daha once iki dusuk bir kimyasal gebeliğim var. 5.gunu bekliyirum brn de