- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
Neden havuz yapmadın canım bikez daha toplatsaydinbenim de bir tanesi kaldı 5.gune cok şükür. bugün ornek almislar bir bucuk ay sonra gelecekmiş sonucu.insallah guzel haberler aliriz hepimiz de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden havuz yapmadın canım bikez daha toplatsaydinbenim de bir tanesi kaldı 5.gune cok şükür. bugün ornek almislar bir bucuk ay sonra gelecekmiş sonucu.insallah guzel haberler aliriz hepimiz de
bagisiklik testlerini de ilk kez burada okudum canim ne cok sey varmis dedim. bir arkadasim da bizim gibiydi tam ikinci tüp bebege baslayacakken kendiliginden oluverdi cok şükür. saglikli hamileligi hala devam ediyor masallah. bize umut olsun insallah canim yabilmiyorum ilk kez yaptirdim buradan okuyorum havuzu da. bunda bile iki kaldi sonra bir.
merhaba maysa canim benim anormal geldi pgt den maalesef. insallah seninki olumlu gelir.Evet 3 opu sonrası anca oldu malesef 5.güne gelmesi çok zor oldu
Canım çok üzüldüm herşeyin bı vakti var onu çok iyi anladım ki Ocak ayindan beri uğraşıyorum elimden geleni yaptım elimden gelmeyenler için Rabbime elimi açtım çok dua ettim...merhaba maysa canim benim anormal geldi pgt den maalesef. insallah seninki olumlu gelir.
insallah canim olumlu gelir artik vakti gelmistir de oluverir. bazen de embriyolari direk koydursamiydim ki diyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah hepinizin deCanım çok üzüldüm herşeyin bı vakti var onu çok iyi anladım ki Ocak ayindan beri uğraşıyorum elimden geleni yaptım elimden gelmeyenler için Rabbime elimi açtım çok dua ettim...
Benim PTG den sağlıksız gelen oldu ama kalan için şuan NGS yolladık yani sadece ptg ile bitmiyo inslah sağlıklı gelirse trasfer olcak ama İnanki çok yorgunum
Yok canım aklını karıştırma direk koydursaydin da ya tutmazdi ya düşük olurduinsallah canim olumlu gelir artik vakti gelmistir de oluverir. bazen de embriyolari direk koydursamiydim ki diyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah hepinizin de
Tekrar merhaba. Yumurta takibini Bülent hoca mı yapacakGeçen ay histeroskopi oldum rahim seklimle ilgili.. ustten basikti. 2 ay dinlenecegiz. Sonrasında bikac ay doktorun gözetiminde yumurtlama takibi yapilacak. Gebelik oluştuğunda doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım.. 2 genimde pihtilasma ve lupus antikoagülan da hafif pozitiflik var çünkü.. bebeklerimi kaybetme sebebim pıhtılaşma bozukluğu ve rahim şekil bozukluğu dedi doktorum..
Kuzum merhaba.. ben biraz mola vermek istedim. Bülent hocayla ilgili soru işaretleri var kafamda çünkü.. burada da bikac olumsuz süreç yaşamış konuştuğum arkadaşlar var..Tekrar merhaba. Yumurta takibini Bülent hoca mı yapacak
Benm de arkadaşm Bülent hocayla alakalı problem yaşadı. Ben de Bülent hocanın hastasıydım histeroskopi yaptırdım. 2.düşükten sonra gittim rahmin dar dedi o yüzden oluyor dedi. Histeroskopiden sonra tekrar düşük yaptım bu kez eşim ürolağa gitti şekil bozukluğu çıktı hatta varikoseli de varmış ameliyat oldu. Sizin morfoloji kaçtı acaba. Doktorlar net konuşmasa bence düşüklerin sebebi bu da olabilir..Kuzum merhaba.. ben biraz mola vermek istedim. Bülent hocayla ilgili soru işaretleri var kafamda çünkü.. burada da bikac olumsuz süreç yaşamış konuştuğum arkadaşlar var..
Morfoloji aynı yerde yaptırdığımız testlerde bı 4 bı 2 bı 1 çıktı. Tüp bebekciler bunu pek önemsemiyor. Benim pıhtılaşma problemim de var. 2 düşükten sonra öğrendik biz kuzum. Ama burada tanışıp çok da sevdiğim bir arkadaşım Bülent hoca da çok üzücü şeyler yaşadı.. bikac kişi daha okudum aynı şikayetlerde olan hoca ile ilgili.. o yüzden biraz oluruna bıraktım.. Başkent hastanesi var aklımda ama ira hakkinda da kötü yorumlar var. Ne yapacağımı bilemiyorum..Benm de arkadaşm Bülent hocayla alakalı problem yaşadı. Ben de Bülent hocanın hastasıydım histeroskopi yaptırdım. 2.düşükten sonra gittim rahmin dar dedi o yüzden oluyor dedi. Histeroskopiden sonra tekrar düşük yaptım bu kez eşim ürolağa gitti şekil bozukluğu çıktı hatta varikoseli de varmış ameliyat oldu. Sizin morfoloji kaçtı acaba. Doktorlar net konuşmasa bence düşüklerin sebebi bu da olabilir..
Kızın kendiliginden oluşan gebelikleri var. Ama kalbi durup kaybetmis.. sonra Bülent hocaya başladı. Başta 7 tane yumurtası vardı opu günü tek topladı negatif oldu sormadılar arayıp kızı merkezdekiler. Zar zor kendi çabasıyla randevu alıp gitti sana donasyon lazım Kıbrıs'a git dediler gibi gibi..Ne yaşamış canım
Benim arkadaşım da aynı şeyi yaşamıştı.Kızın kendiliginden oluşan gebelikleri var. Ama kalbi durup kaybetmis.. sonra Bülent hocaya başladı. Başta 7 tane yumurtası vardı opu günü tek topladı negatif oldu sormadılar arayıp kızı merkezdekiler. Zar zor kendi çabasıyla randevu alıp gitti sana donasyon lazım Kıbrıs'a git dediler gibi gibi..
Sen devam ediyo musun Bülent hocaya canım?Ben
Benim arkadaşım da aynı şeyi yaşamıştı.
Yok canım histeroskopi oldum sadece ondan sonra bişey sormak için asistanları aradım günlerce açmadılar. Bende hocanın instagramına yorum yaptım sinirlendim asistanlarınız telefona cevap vermeye tenezzül etmiyorlar dedm. Günlerce bana dönmeyen asistanlar yorumu görünce bana hesap sormak için aradılar. O yüzden soğudum oradan..S
Sen devam ediyo musun Bülent hocaya canım?
Peki histeriskopi sonrası trasfer iptalmi olduYok canım histeroskopi oldum sadece ondan sonra bişey sormak için asistanları aradım günlerce açmadılar. Bende hocanın instagramına yorum yaptım sinirlendim asistanlarınız telefona cevap vermeye tenezzül etmiyorlar dedm. Günlerce bana dönmeyen asistanlar yorumu görünce bana hesap sormak için aradılar. O yüzden soğudum oradan..
Yok canım tüp bebek yaptırmadım ben rahmim dar olduğu için histeroskopi oldum. Gebe kalabiliyorum ama düşüyor.Peki histeriskopi sonrası trasfer iptalmi oldu
Benimkide düşüyor inslah hitereskopi ise yarar bı daha düşük yasamazsinYok canım tüp bebek yaptırmadım ben rahmim dar olduğu için histeroskopi oldum. Gebe kalabiliyorum ama düşüyor.
Yaramadı maalesef. Yine düşük yaptımBenimkide düşüyor inslah hitereskopi ise yarar bı daha düşük yasamazsin