- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
sen ne yaptın başladın mı ne durumdasın zam gelmeden ben bütün ilaçlarımı aldımP PINAR OGUZ nasılsın seni merak ettim
Canım benim pazartesi opu günüm belli olcak şuan tedavideyim bol bol yürüyüş yapiyrm cidden hayatımda hiç bukacar yürüyüş yapmamıştımsen ne yaptın başladın mı ne durumdasın zam gelmeden ben bütün ilaçlarımı aldım
Şuan yataktayımAguromilo nerelerdesin
Canım en son verdiğin saatte aynı hastanede verŞuan yataktayımkahvaltımı yapıp kan vermeye gidicem inşallah, çıkınca yazıcam
Devlet acil de vermiştim, acıbademe gidicem bugün, referans aralığını ayarlar onlar cnmCanım en son verdiğin saatte aynı hastanede ver
benim ocak adetim cok geç oldu o geç olunca şubatta sarktı ben halen başlayamadım, inşsallah senin için dua ediyorum çok güzel geçer .Canım benim pazartesi opu günüm belli olcak şuan tedavideyim bol bol yürüyüş yapiyrm cidden hayatımda hiç bukacar yürüyüş yapmamıştım
Merhaba 31 ocaktan sonra zam geldi 15.500 olmus sadece tüp bebek fiyati. Rahim dinlendirme ucretsiz ama embriyonuz kalirsa senelik dondurma ucreti var. Bi de eger daha once sigortadan rapor cikardiysaniz indirim yapiyolar 13.500 e indiriyorlar fiyati.Merhaba acaba şişli Memorial ne kadar fiyat istiyor orayı düşünüyorum da başlamak için
Canım uzuldüm gercekten ama nasip olmayinca ne yaparsak yapalim olmuyor. Rabbim insallah en guzelinden en saglisindan nasip etsin en kisa zamanda sana bana isteyen herkese.Benim olmadı kızlar, umarım sizler pozitifleri görürsünüz, değerim düşmüş
Saol canım Allah razı olsun, rabbim isteyen herkese versin inşallah, maalesef embriyom kalmadı...Canım uzuldüm gercekten ama nasip olmayinca ne yaparsak yapalim olmuyor. Rabbim insallah en guzelinden en saglisindan nasip etsin en kisa zamanda sana bana isteyen herkese.
Dondurulmusun varmiydi senin
Üzüldüm ama ne yapacaksın herşey nasip kısmet inşallah herşey gönlünce olur..Benim olmadı kızlar, umarım sizler pozitifleri görürsünüz, değerim düşmüş
Rabbim en güzelinden en kolayından nasip etsin kendiliğinden doğal mucizen olsun iňşalh canımBenim olmadı kızlar, umarım sizler pozitifleri görürsünüz, değerim düşmüş
Canım artık prp yaptır sonrada doğal deneBenim olmadı kızlar, umarım sizler pozitifleri görürsünüz, değerim düşmüş
Çok üzüldümSaol canım Allah razı olsun, rabbim isteyen herkese versin inşallah, maalesef embriyom kalmadı...
Üzüldüm ama ne yapacaksın herşey nasip kısmet inşallah herşey gönlünce olur..
Canım artık prp yaptır sonrada doğal dene
Allah razı olsun arkadaşlar, rabbim sizlere nasip etsin inşallah. Benim 1 oğlum olduğu için o kadar koymadı açıkçası, Rabbim hiç annelik duygusunu tadamayanlara nasip etsin inşallah. Daha tedavi filan yaptıracağımı sanmıyorum, elde avuçta yok çünkü, bu zamanda en az 30 bin koymak lazım kenara, artık rabbimin mucizelerine gebeyimÇok üzüldümnedense hep güzel şeyler düşünmüştüm. Zamanı gelmemiş demek ki. Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin
Oğlunda tup.bebekle mi olduAllah razı olsun arkadaşlar, rabbim sizlere nasip etsin inşallah. Benim 1 oğlum olduğu için o kadar koymadı açıkçası, Rabbim hiç annelik duygusunu tadamayanlara nasip etsin inşallah. Daha tedavi filan yaptıracağımı sanmıyorum, elde avuçta yok çünkü, bu zamanda en az 30 bin koymak lazım kenara, artık rabbimin mucizelerine gebeyimcanı gönülden sizlerin istediğiniz sonuclara ulaşmanızı diliyorum...
Hayır canım, normal yolla olmuştu..Oğlunda tup.bebekle mi oldu
Cok üzüldüm inan ki ama Allahın mocizeleri çok kedi kedine de hamile kalabilirsin belki beli mi olur, ama anlamadığım tutunup sonra mı düşük mü olmuş yani değer 15 olmuştu ama . Allah oglunuda bağışlasın inşallah saliklik uzun umurleri olsunAllah razı olsun arkadaşlar, rabbim sizlere nasip etsin inşallah. Benim 1 oğlum olduğu için o kadar koymadı açıkçası, Rabbim hiç annelik duygusunu tadamayanlara nasip etsin inşallah. Daha tedavi filan yaptıracağımı sanmıyorum, elde avuçta yok çünkü, bu zamanda en az 30 bin koymak lazım kenara, artık rabbimin mucizelerine gebeyimcanı gönülden sizlerin istediğiniz sonuclara ulaşmanızı diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?