- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Kuzum nasılsın? Transfer oldun mu?Yok istemezler
Hiç birşey olmayacak… Sadece sapa sağlam tutunması zaman alacakKizlar kanamalairm devam ediyor hala bugün resmen bacaklarimdan kanlar akti hastanede yatyorum zaten doktor hemen baktı kalbide atyor iyi dedi ama ne olcak bilmiyorum çok korkuyorum
9 ay boyunca kanaması olupta doğuran tanıdıklarım var, hatta parça parça pıhtıları düşüpte çocuklarını sağ salim dünyaya getiren duyduklarım var, moralini bozma olur böyle şeyler bak hala seninleymiş....Kizlar kanamalairm devam ediyor hala bugün resmen bacaklarimdan kanlar akti hastanede yatyorum zaten doktor hemen baktı kalbide atyor iyi dedi ama ne olcak bilmiyorum çok korkuyorum
Yook kızz bana nasip olmadı 2.opuya hazırlanıyorum yarın ignelere baslicaz insallh bakalım bu sefer nasıl çıkacak yumurtalarKuzum nasılsın? Transfer oldun mu?
Ben 2.transfer hazırlanıyorum…
İnsalh güzel sonuçlar alırsın bu sefer sende tabloda yerini al insalhKuzum nasılsın? Transfer oldun mu?
Ben 2.transfer hazırlanıyorum…
HavuZ sistemi mi yapıyorsun.. Kaç embryo donduruldu? Sonrasında herhangi bi işlem yapılacak mı?Yook kızz bana nasip olmadı 2.opuya hazırlanıyorum yarın ignelere baslicaz insallh bakalım bu sefer nasıl çıkacak yumurtalar
Canım havuz yapiliyo ama tek tek ilerliyoruz 1 tane var 20 den 1 e düştü sonrası hem NGS hem pgt yapilcak Allahm insalh sağlıklı gelirler yoksa vay halime kii maddiyat biitti ne olur dua edin banaHavuZ sistemi mi yapıyorsun.. Kaç embryo donduruldu? Sonrasında herhangi bi işlem yapılacak mı?
Allah yardımcın olsun MaysacımCanım havuz yapiliyo ama tek tek ilerliyoruz 1 tane var 20 den 1 e düştü sonrası hem NGS hem pgt yapilcak Allahm insalh sağlıklı gelirler yoksa vay halime kii maddiyat biitti ne olur dua edin bana
Bende bugun kalp atisini dinledim hamdolsun darisi tum isteyenlerin basina
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah emeklerin yerini bulsunBazı dr lar başarı oranları yüksek olmasına rağmen sıcak bakmıyor bu ekstra tedavilere... benimki de bakmıyordu yok öyle vitamin ekstra bişiler vs vs bende şimdi 2. Transferimde ikisini de uygulattırdım, yapalım dedimm olur dedi, bakalım sonuç ne olacak bence ileri yaşlarda her tedavi şekline el atmalıyız, çünkü artık alarm veriyoruz..
Geçmiş olsun, inşallah bir sonraki denemede pozitifi görürsünüz.Evet bende buna kızıyorum bu konuda bilgisizdim ilk denememdi kendimi tamamen onlara teslim etmiştim en iyisini yaparlar nasıl olsa diye ama yanılmışım talep etmek şart oldu bi daha ama ama diyorum o kadar zahmetin boşa gitmesine hayıflanıyorum
Hayırlı olsun transferiniz. Bol bol dinlenin. Eğlenceli şeyler izleyin bol bol okuyunBugün transferimi oldum :) 3 Mart test günü
Senin de güzel haberlerini bekliyoruzMaşallahlistemiz hamilelerle dolu rabbim sağlıkla doğumlarınızı da nasip etsin. Darısı da bekleyenlere inşallah
Canım çok çok geçmiş olsun. Doktorun ne diyor bu duruma?Kizlar kanamalairm devam ediyor hala bugün resmen bacaklarimdan kanlar akti hastanede yatyorum zaten doktor hemen baktı kalbide atyor iyi dedi ama ne olcak bilmiyorum çok korkuyorum
Yokk MFK değil hurma poleni kullanıyorum ama bakalım ne olcakMaysa sen şu MFK ürünlerini kullanıyormusun ?
Allah yardımcın olsun… Çok zor… Düşük mü çok fazla..Canım havuz yapiliyo ama tek tek ilerliyoruz 1 tane var 20 den 1 e düştü sonrası hem NGS hem pgt yapilcak Allahm insalh sağlıklı gelirler yoksa vay halime kii maddiyat biitti ne olur dua edin bana
Bende arı sütü poleni ve vitaminler kullanıyorum. Bu hurma poleni nasıl bişey hiç görmedim toz mu ?Yokk MFK değil hurma poleni kullanıyorum ama bakalım ne olcak
Hoşgeldin cnm, sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, bunaltmıyor di mi yeğenimiz seniArkadaşlar iyi akşamlar aranıza gelip selam vermek istedim. İnşallah tedavileriniz güzel ilerliyordur. Hepinizin çok mutlu çok huzurlu harika günleri olsun
Yok canım benim şükür şimdilik sıkıntım yok. Bekleme süreçleri klasik yorgunluk duygu değişimleri o kadar. İnşallah sizlerden de iyi haber alacağım daha mutlu olacağımHoşgeldin cnm, sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, bunaltmıyor di mi yeğenimiz seni
İnşallah canım hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, hepimiz inşallah sorunsuz sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah❤Yok canım benim şükür şimdilik sıkıntım yok. Bekleme süreçleri klasik yorgunluk duygu değişimleri o kadar. İnşallah sizlerden de iyi haber alacağım daha mutlu olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?