Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kizlar kanamalairm devam ediyor hala bugün resmen bacaklarimdan kanlar akti hastanede yatyorum zaten doktor hemen baktı kalbide atyor iyi dedi ama ne olcak bilmiyorum çok korkuyorum
Hiç birşey olmayacak… Sadece sapa sağlam tutunması zaman alacak hiç korkma ve sürekli uzan..

Kizlar kanamalairm devam ediyor hala bugün resmen bacaklarimdan kanlar akti hastanede yatyorum zaten doktor hemen baktı kalbide atyor iyi dedi ama ne olcak bilmiyorum çok korkuyorum
9 ay boyunca kanaması olupta doğuran tanıdıklarım var, hatta parça parça pıhtıları düşüpte çocuklarını sağ salim dünyaya getiren duyduklarım var, moralini bozma olur böyle şeyler bak hala seninleymiş....

HavuZ sistemi mi yapıyorsun.. Kaç embryo donduruldu? Sonrasında herhangi bi işlem yapılacak mı?
Canım havuz yapiliyo ama tek tek ilerliyoruz 1 tane var 20 den 1 e düştü sonrası hem NGS hem pgt yapilcak Allahm insalh sağlıklı gelirler yoksa vay halime kii maddiyat biitti ne olur dua edin bana

Bende bugun kalp atisini dinledim hamdolsun darisi tum isteyenlerin basina
tebrik ederim.
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah emeklerin yerini bulsun

Geçmiş olsun, inşallah bir sonraki denemede pozitifi görürsünüz.
Bu işlerde maalesef acemilik diye bir kurum var hepimiz o kurumdan mezun olduk itinayla.
Allah çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli pozitifi göstersin dilerim

Bugün transferimi oldum :) 3 Mart test günü
Hayırlı olsun transferiniz. Bol bol dinlenin. Eğlenceli şeyler izleyin bol bol okuyun

Canım havuz yapiliyo ama tek tek ilerliyoruz 1 tane var 20 den 1 e düştü sonrası hem NGS hem pgt yapilcak Allahm insalh sağlıklı gelirler yoksa vay halime kii maddiyat biitti ne olur dua edin bana
Allah yardımcın olsun… Çok zor… Düşük mü çok fazla..
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın

Hoşgeldin cnm, sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, bunaltmıyor di mi yeğenimiz seni
Yok canım benim şükür şimdilik sıkıntım yok. Bekleme süreçleri klasik yorgunluk duygu değişimleri o kadar. İnşallah sizlerden de iyi haber alacağım daha mutlu olacağım

Yok canım benim şükür şimdilik sıkıntım yok. Bekleme süreçleri klasik yorgunluk duygu değişimleri o kadar. İnşallah sizlerden de iyi haber alacağım daha mutlu olacağım
İnşallah canım hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun, hepimiz inşallah sorunsuz sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…