• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım beni de eklersen sevinirim. Yaş 35 ilk deneme 5+3
Bugün kontrolüm vardı kese var ancak doktorum sağılıklı bir gebelik mi değil mi kalp atışı ile belli olur dedi. Haftaya perşembe tekrar gideceğim.
Bende gerçekten anlamıyorum bu doktorları bizim için her bekleyiş stresli zaten bizlerde biliyoruz her ihtimali azıcık destek olsalar ölürler. Benim de iki gün kahverengi lekelenmem oldu dün doktora gittim kesesini büyütmüş yolk kesesini de oluşturmuş daha napsın bu çocuk yok birşey inşallah herşey olumlu bir kaç gün dinlen dedi içime su serpti yoksa bizde biliyoruz düşük tehlikesi demek olduğunu. Sinirlendim 🙈

Benim opu kaldı bu ay 😣 şansa bak ya o kadar herşeyi ayarladım cuma gününe denk geldi adetim . fırtına çıktı yarına orda olmam gerek ama imkansız pazar günü doktor yok.
Ayyy allahım neyse vardır herşeyde bi hayır diyip gelecek ayı beklemekten başka çare yok.

Benim opu kaldı bu ay 😣 şansa bak ya o kadar herşeyi ayarladım cuma gününe denk geldi adetim . fırtına çıktı yarına orda olmam gerek ama imkansız pazar günü doktor yok.
Ayyy allahım neyse vardır herşeyde bi hayır diyip gelecek ayı beklemekten başka çare yok.
Kız ilaçlara başla konuş doktorla pazartesi kontrole git süreçler uzadıkça çok gıcık bı hal alıyor yaa kendimden biliyorum

Kız ilaçlara başla konuş doktorla pazartesi kontrole git süreçler uzadıkça çok gıcık bı hal alıyor yaa kendimden biliyorum
Mesefe uzak olunca doktora bide üzerine beni beklemiş gibi fırtına alarmı verildi uçuşlar sıkıntılı Almanya’dan gideceğim evde iğnem ilacım falanda yok. Pazartesine orda olsam dedim geç oluyormuş şansıma pazar gününe denk geldi 3. Gün ☹️ Zaten bende şans olsa ☹️☹️ Üfff birgün geç yada erken gelseydi adetim ertelemek zorunda kalmazdım. Çok canım sıkıldı sabahtır bir tersliktir gidiyor …

Kızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
Geçmiş olsun , inşallah saglıkla çıkarsınız hastaneden hem kontrol amaçlı demiş hiç moralinizi bozmayın 🙏

Mesefe uzak olunca doktora bide üzerine beni beklemiş gibi fırtına alarmı verildi uçuşlar sıkıntılı Almanya’dan gideceğim evde iğnem ilacım falanda yok. Pazartesine orda olsam dedim geç oluyormuş şansıma pazar gününe denk geldi 3. Gün ☹️ Zaten bende şans olsa ☹️☹️ Üfff birgün geç yada erken gelseydi adetim ertelemek zorunda kalmazdım. Çok canım sıkıldı sabahtır bir tersliktir gidiyor …
Kizz dur sen gel bugünden iğne ilaç al başla pazartesi kontrole git ne bilim yaa

Kızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
Rabbime emanetsiniz canim

Allah şifa versin canım. Yatış yapmak iyi olmuş evde daha sıkıntı da olurdun dualarımız seninle ve bebeğinle ☺️

Geçmiş olsun cnm, inşallah bir sıkıntı olmaz, 9 ay kanaması olupta doğuran çok tanıdığım var sakın moralini bozma🤲

Rabbim saglikli bir gebelik gecirmeni saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah gozetim altinda olman iyi canim Rabbim gonlune gore versin

Ayyyyyy canim alah acil sifa versin insallah bisey olmaz 🙏🙏🙏

Canım senin transferin kaçıncı gün emriyosu kaç tane trasfer oldun nasilsin
5. Gün canım 6AB 5BB(C) 2 embriyo transfer edildi. Çok iyiyim şükür, öncesinde ve sonrasında ilaç kullanmadığım için hormonlarım çok normal, hiç bişi hissetmiyorum, test günüm cumartesi ama ben perşembe serum taktırmak için hastaneye gideceğimden o gün kan vereyim diyorum birde....
Kızlar nasıl gidiyor gebelik benim cok cok sor yemek yiyemiyorum bulantım var 7/24 😢😢😢😢
Ahh canım ya Allah yardımcın olsun her güzelliğin bir zorluğu var işte😪

Arkadaşlar benim bugün transferin 15.günü ikinci kan tahimilimi yaptırdım artış normal gözüküyo yanlız tsh da baktırdım 50 mg levitron kullanıyorum 3.6 ya çıkmış çok yüksek değil mi 0 lardaydı tedavi aşamasındayken sıkıntı çıkarır mı en yakın zaman da gidicem zaten ilaç ayarlaması için Bi zararı olur mu şuan bebeğe

Back