Güzel olmuş sağol canım benim de ilk deneme yaş 29Canım inşallah bu sefer yüzün güler bizide sevindiri ilk sayfasa tablo yapmaya çalıştım bakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olmuş sağol canım benim de ilk deneme yaş 29Canım inşallah bu sefer yüzün güler bizide sevindiri ilk sayfasa tablo yapmaya çalıştım bakin
Bende gerçekten anlamıyorum bu doktorları bizim için her bekleyiş stresli zaten bizlerde biliyoruz her ihtimali azıcık destek olsalar ölürler. Benim de iki gün kahverengi lekelenmem oldu dün doktora gittim kesesini büyütmüş yolk kesesini de oluşturmuş daha napsın bu çocuk yok birşey inşallah herşey olumlu bir kaç gün dinlen dedi içime su serpti yoksa bizde biliyoruz düşük tehlikesi demek olduğunu. SinirlendimCanım beni de eklersen sevinirim. Yaş 35 ilk deneme 5+3
Bugün kontrolüm vardı kese var ancak doktorum sağılıklı bir gebelik mi değil mi kalp atışı ile belli olur dedi. Haftaya perşembe tekrar gideceğim.
Kız ilaçlara başla konuş doktorla pazartesi kontrole git süreçler uzadıkça çok gıcık bı hal alıyor yaa kendimden biliyorumBenim opu kaldı bu ay şansa bak ya o kadar herşeyi ayarladım cuma gününe denk geldi adetim . fırtına çıktı yarına orda olmam gerek ama imkansız pazar günü doktor yok.
Ayyy allahım neyse vardır herşeyde bi hayır diyip gelecek ayı beklemekten başka çare yok.
Mesefe uzak olunca doktora bide üzerine beni beklemiş gibi fırtına alarmı verildi uçuşlar sıkıntılı Almanya’dan gideceğim evde iğnem ilacım falanda yok. Pazartesine orda olsam dedim geç oluyormuş şansıma pazar gününe denk geldi 3. Gün Zaten bende şans olsa Üfff birgün geç yada erken gelseydi adetim ertelemek zorunda kalmazdım. Çok canım sıkıldı sabahtır bir tersliktir gidiyor …Kız ilaçlara başla konuş doktorla pazartesi kontrole git süreçler uzadıkça çok gıcık bı hal alıyor yaa kendimden biliyorum
Beninde ilk deneme yaş 30Kızlar ilk sayfaya bakın tablo yaptım kendimede torpil geçtim
Geçmiş olsun , inşallah saglıkla çıkarsınız hastaneden hem kontrol amaçlı demiş hiç moralinizi bozmayınKızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
Kizz dur sen gel bugünden iğne ilaç al başla pazartesi kontrole git ne bilim yaaMesefe uzak olunca doktora bide üzerine beni beklemiş gibi fırtına alarmı verildi uçuşlar sıkıntılı Almanya’dan gideceğim evde iğnem ilacım falanda yok. Pazartesine orda olsam dedim geç oluyormuş şansıma pazar gününe denk geldi 3. Gün Zaten bende şans olsa Üfff birgün geç yada erken gelseydi adetim ertelemek zorunda kalmazdım. Çok canım sıkıldı sabahtır bir tersliktir gidiyor …
Rabbime emanetsiniz canimKızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
Keşke iğnem ilacım olsaydıKizz dur sen gel bugünden iğne ilaç al başla pazartesi kontrole git ne bilim yaa
Allah şifa versin canım. Yatış yapmak iyi olmuş evde daha sıkıntı da olurdun dualarımız seninle ve bebeğinleKızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
Geçmiş olsun cnm, inşallah bir sıkıntı olmaz, 9 ay kanaması olupta doğuran çok tanıdığım var sakın moralini bozmaKızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
Eline saglik insallah sana ve diger hamilelik bekleyen arkadaslarimaKızlar ilk sayfaya bakın tablo yaptım kendimede torpil geçtim
Rabbim saglikli bir gebelik gecirmeni saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah gozetim altinda olman iyi canim Rabbim gonlune gore versinKızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
Canım senin transferin kaçıncı gün emriyosu kaç tane trasfer oldun nasilsinGeçmiş olsun cnm, inşallah bir sıkıntı olmaz, 9 ay kanaması olupta doğuran çok tanıdığım var sakın moralini bozma
Ayyyyyy canim alah acil sifa versin insallah bisey olmazKızlar kaç gündür kahverengi lekelenmem vardi bugün sabaha karşı adet kani gibi geldi çok korktuum hemen doktora geldk bebegimin kalp astilari atmaya baslamis vardi ama önlem amaçlı yatiralim istersen hastaneye dediler şimdi yatyorum dualarinizi esirgemeyin
5. Gün canım 6AB 5BB(C) 2 embriyo transfer edildi. Çok iyiyim şükür, öncesinde ve sonrasında ilaç kullanmadığım için hormonlarım çok normal, hiç bişi hissetmiyorum, test günüm cumartesi ama ben perşembe serum taktırmak için hastaneye gideceğimden o gün kan vereyim diyorum birde....Canım senin transferin kaçıncı gün emriyosu kaç tane trasfer oldun nasilsin
Ahh canım ya Allah yardımcın olsun her güzelliğin bir zorluğu var işteKızlar nasıl gidiyor gebelik benim cok cok sor yemek yiyemiyorum bulantım var 7/24