Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar merhaba ben size bişey sormak istiyorum kafam çok karışık ben dün kan testi verdim transferimin 1. Haftasıydı değerim 100 çıktı çok şükür yarında vericem kan , sormak istediğim ise bir arkadaşım alaturka tuvalete gitme tehlikeli olur dedi çok korkuttu benim klozetim yok bunu hakkında bana bilgi verin lütfen

Bnce arkadaşın saçmalamış birincisi idrar yada dışkı yaptığın yerde değil embriyo rahimde ikincisi ıkınmadığın sürece bir sorun olmaz kafanızı böyle şeylerle bulandırmayın Allah tamamına erdirsin inşallah aminnnnn

Düşük tehliken yoksa bişey olmaz benim düşük tehlikem vardı doktor yasaklamıştı aman herkese uyma yaa nenelerimiz klozetmi kullanıyordu sanki

Ayyy gerçektende ya millet kafayı yedi benide etkiliyorlar teşekkür ederim

Düşük tehliken yoksa bişey olmaz benim düşük tehlikem vardı doktor yasaklamıştı aman herkese uyma yaa nenelerimiz klozetmi kullanıyordu sanki
Kız vallahi ya bende ona öyle dedim önceden klozetmi var dı diye, düşük tehlikem var mı yok mu bilmiyorum daha doktora gitmedim yarın kan sonucuma göre çağırcak sanırım bakalım

Benimde vardi suan canım ne zaman basladi lekelenme filanmi oldu
Ooo hemde ne lekelenme oluyodu hep düşük tehlikem vardı 6.aydan sonrada 3 cm açıklıkla gezdim erken doğum riski vardı amaa sonraa 38 haftalık oldu yalvardım al diye çünkü çok sklmistim doktor 39 da aldi

Ooo hemde ne lekelenme oluyodu hep düşük tehlikem vardı 6.aydan sonrada 3 cm açıklıkla gezdim erken doğum riski vardı amaa sonraa 38 haftalık oldu yalvardım al diye çünkü çok sklmistim doktor 39 da aldi
Hadi ya ne zor gecmstr ilk 3 ay oldumu canım benim kahvrengi şekilde devam ediyor kese var bebek var dedi haftaya Perşembe kalp atışına gtcez ama cok korkuyorum ya duyulmassa diye

Hadi ya ne zor gecmstr ilk 3 ay oldumu canım benim kahvrengi şekilde devam ediyor kese var bebek var dedi haftaya Perşembe kalp atışına gtcez ama cok korkuyorum ya duyulmassa diye
Korkma benim ilk 3 ay lekelenmem oldu bak ne dicem sen korksanda korkmasanda o bebeğin rızkı bu dünyada varsa kimse önünde duramaz Hasbi Allah venimel vekil de Rabbİme emanet et annesi

Korkma benim ilk 3 ay lekelenmem oldu bak ne dicem sen korksanda korkmasanda o bebeğin rızkı bu dünyada varsa kimse önünde duramaz Hasbi Allah venimel vekil de Rabbİme emanet et annesi

Rabbimin dediği olur tabi 3 ay boyunca naptnz yani yattnzmi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…