Hee valla yata yata şistm tam tehlike geçti bu sefer erken doğum artık böbreğim şişti vücudum ödem oldu balonRabbimin dediği olur tabi 3 ay boyunca naptnz yani yattnzmi hep
Kaçırmışsın olsun erken yakaladın, ben böyle hatırlatırım kendimi canım sen merak etmeKizz ne ara ben nerdeydim
İnşallah canım hepimizin hayırlı haberleri için dua ediyorumCanım inşallah bu sefer yüzün güler bizide sevindiri ilk sayfasa tablo yapmaya çalıştım bakin
Merhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Kimler adeti bekliyor?
Toplanalım mı?
Yaş 41 2. Deneme başka ne lazım tc kimlik verelim mi usta
Canım senin sonuç neMerhaba kızlar ben yeniyim :) transfer sonrasi 5.gundeyim bende bekliyorum
Biz senle bir orada bir burada yazışıyoruzYaş 41 2. Deneme başka ne lazım tc kimlik verelim mi usta
Umudum3 vardı o da hamile benimle aynı tedaviyi yaptığı ıcın aklımda onu da ekle cnm
Valla ya olsun senin olduğun her yere aşinayım. Ama asıl yerimiz burasıBiz senle bir orada bir burada yazışıyoruzçok gezentiyiz çoookkkk
Sanırım sadece sen gün sayiyosun daha trasfer olacaklar varValla ya olsun senin olduğun her yere aşinayım. Ama asıl yerimiz burası
Valla ya olsun senin olduğun her yere aşinayım. Ama asıl yerimiz burası
Ben bu grubun orta segmentiyim. Benimle başlayanlar neredeyse doğuracakSanırım sadece sen gün sayiyosun daha trasfer olacaklar var
Canım beni de eklersen sevinirim. Yaş 35 ilk deneme 5+3Merhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Kimler adeti bekliyor?
Toplanalım mı?
�
Anlamiyrm bu doktorları çift çizgiyi görmek için neler yapılıyor sonrası kan değerleri için ne stres sknti ama dedikleri lafa bak hiç moral motivasyon veren yokCanım beni de eklersen sevinirim. Yaş 35 ilk deneme 5+3
Bugün kontrolüm vardı kese var ancak doktorum sağılıklı bir gebelik mi değil mi kalp atışı ile belli olur dedi. Haftaya perşembe tekrar gideceğim.
Günaydın canım kesinlikle öyle şimdi 1 hafta daha stresli bekleyiş.Anlamiyrm bu doktorları çift çizgiyi görmek için neler yapılıyor sonrası kan değerleri için ne stres sknti ama dedikleri lafa bak hiç moral motivasyon veren yok
Benim çok şükür pozitif olduCanım senin sonuç ne
Saol beni ekledigin icinKızlar ilk sayfaya bakın tablo yaptım kendimede torpil geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?