- 25 Ocak 2022
- 45
- 29
- 3
- 32
Artışı bakalım belli olmaz dedi bayılma tansiyon düşüklüğü olursa direk gelirsin dedi bilemiyorum terdirginliktenmidir nedir eve gelince 2 defa sert kramp girdiHayırlı olsun canım neden hemen boş gebelik dendiki değerin iyi
Yok canım agrim falan hic yok ben de erken oldum normal adet günüme daha 15 gün vardi. Ama doktor zaten bana haftaya olursun demisti sanırım ilaclardan. Bi de cok soru sordum ama cnm iptalde kac yumurtan vardi simdi kac olduali rüştü hoca..şöyle geldi çok erken ooldum ben 17.günde gördüm ilk gün hafif bi kahve lekelenme oldu ondan sonra baya baya adet oldum ve hiç ağrım sızım olmadı adetim normalde sancılı geçer çok rahat geçti ve su gibi akıyordu. ilaçlardan sanırım rahat oldum ben anlamadım ama. ama daha yeni sökülür benimde ertesi günü söküldü zaten.ağrın vs var mı?
İnşallahhhhCok guzel cikmis hayirli olsun iki gun sonra katlanir
Aynen ilaçlardan bence de esktar bir büyüme vs oluyor sonuçta. benimde 15 gün kadar vardı aynen öyle olsun atsın vücudun olabilmen de iyi bence. yok canım olur mu iptal olduğunda sayı vermemişti ama 10 na yakın demişti bu toplama da 20 adet olmuş 12 si döllendi.Yok canım agrim falan hic yok ben de erken oldum normal adet günüme daha 15 gün vardi. Ama doktor zaten bana haftaya olursun demisti sanırım ilaclardan. Bi de cok soru sordum ama cnm iptalde kac yumurtan vardi simdi kac oldu
Tesekkurler cnm cvpların icin. Masallah cnm insallah hepsi 5. Güne gider. Transferden sonra da saglikla kucagina almak nasip olsun.Aynen ilaçlardan bence de esktar bir büyüme vs oluyor sonuçta. benimde 15 gün kadar vardı aynen öyle olsun atsın vücudun olabilmen de iyi bence. yok canım olur mu iptal olduğunda sayı vermemişti ama 10 na yakın demişti bu toplama da 20 adet olmuş 12 si döllendi.
Yaaaa çok guzelHerkese iyi gecelerBebişimin kesesini gördüm bugün hatta kendisini de kalp atışını da gördük ama duyması 2 hafta sonraya nasipse inşallah bu topikte emek veren tüm arkadaşlarıma nasip olsun seviliyorsunuz
Ne demek canım rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin rabbimTesekkurler cnm cvpların icin. Masallah cnm insallah hepsi 5. Güne gider. Transferden sonra da saglikla kucagina almak nasip olsun.
Yani sen önce hep boş gebelik mi geçirdin ki böyle diyerek seni daha çok tedirgin ederArtışı bakalım belli olmaz dedi bayılma tansiyon düşüklüğü olursa direk gelirsin dedi bilemiyorum terdirginliktenmidir nedir eve gelince 2 defa sert kramp girdi
Ne denir bilmiyorum benm 20 taneden tek kaldı düşün yani hep boş çıktı olan döllenmedi sen bişey kullandinmi öncesi kızlar tedaviye başlamadan egzersiz yapın okadar çok doktor dinledim ki hepsi egzersiz diyo yumurtalara oksijen gitmesini in kaliteli olamadı içinKızlar 5 gün önce yumurta toplama işlemim oldu. 2 yumurta 18, 2 yumurta 16 mm iken toplamış diğerleri ise daha küçükmüş. Bunların daha büyümüş olması gerekmiyor muydu toplanması için? Bahçeci sabri hocada yapıldı deneme. İnanılmaz üzgünüm 10 yumurtadan 4 tanesi olgundu sadece. Bugün aradılar 5. Günümüzdü elimizde hiç embriyo kalmadıönceki denemelerde çok daha fazla yumurta ve %80 den fazlası olgundu yumurtaların.
Yaaa çok sevindim Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin inşaallahHerkese iyi gecelerBebişimin kesesini gördüm bugün hatta kendisini de kalp atışını da gördük ama duyması 2 hafta sonraya nasipse inşallah bu topikte emek veren tüm arkadaşlarıma nasip olsun seviliyorsunuz
Tansiyonumda düştü eve gelince ister istemez kafama taktım sanırım öyle konuşunca ben hiç normal gebelik boş gebelik vs geçirmedimYani sen önce hep boş gebelik mi geçirdin ki böyle diyerek seni daha çok tedirgin eder
Yaa gerçekten saçma bazı doktorlar değer 10 çıksa bile moral verir önemli olan artmasi der ama seninki boştan bahsediyor hiç kafana takma canım moralini bozma sevin hamilesinTansiyonumda düştü eve gelince ister istemez kafama taktım sanırım öyle konuşunca ben hiç normal gebelik boş gebelik vs geçirmedim
Çok üzüldüm senin için deNe denir bilmiyorum benm 20 taneden tek kaldı düşün yani hep boş çıktı olan döllenmedi sen bişey kullandinmi öncesi kızlar tedaviye başlamadan egzersiz yapın okadar çok doktor dinledim ki hepsi egzersiz diyo yumurtalara oksijen gitmesini in kaliteli olamadı için
Canım senin 5.güne gitmesimi gerekiyor 3.günde kactane vardi
5+5te gördük canım çok sağolYaaa çok sevindim Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin inşaallahkaçıcmcı haftada gördün bir de ultrason alttan mı bakıyolar
Hiç sebeb arayıp kafayı yeme kacgündür MFK doktorunu dinliyrm vala aklıma yagiyo yöntemi taktikleri hazırladığı içerikÇok üzüldüm senin için deArtık ne diyeceğimi bilemiyorum bu bizim 4. Denememizde artık kocamla sarılıp ağladık.
İlk denemede 19 yumurta toplandı 4 tane kaliteli 5.gün embriyosu oluştu 2 deneme yaptık ama tutmadılar.
Sonraki deneme 13 yumurtadan 2 tane yine 5. Gün embriyosu oluştu genetiğe gönderdik sağlıklı gelmedi.
Şimdi son denemede 10 yumurta toplandı ama 4 tanesi olgun çıktı sadece ve o 4ü de gelişimini durdurdu. 3. Güne ulaştı ama 4 hücreliydiler.
Yumurtaların olgun çıkmaması problemiyle ilk defa karşılaştık, yumurtalarım tam büyümemişti(6tanesi 14mm altıydı) ondan sebep olabilir mi? Yani1-2 gün daha büyütülseydi olgunlaşırlar mıydı?
Üzülmemek elde degil o kadar haklisiniz ki. Hic ari sütünü denediniz mi. Yumurta üzerinde kalite bakimından cok etkisi var bence. Bi de arkadaslarin bahsettigi gibi MFK adiyla instada bi doktor var oyle karisimlar yapiyor. Bence denenebilirÇok üzüldüm senin için deArtık ne diyeceğimi bilemiyorum bu bizim 4. Denememizde artık kocamla sarılıp ağladık.
İlk denemede 19 yumurta toplandı 4 tane kaliteli 5.gün embriyosu oluştu 2 deneme yaptık ama tutmadılar.
Sonraki deneme 13 yumurtadan 2 tane yine 5. Gün embriyosu oluştu genetiğe gönderdik sağlıklı gelmedi.
Şimdi son denemede 10 yumurta toplandı ama 4 tanesi olgun çıktı sadece ve o 4ü de gelişimini durdurdu. 3. Güne ulaştı ama 4 hücreliydiler.
Yumurtaların olgun çıkmaması problemiyle ilk defa karşılaştık, yumurtalarım tam büyümemişti(6tanesi 14mm altıydı) ondan sebep olabilir mi? Yani1-2 gün daha büyütülseydi olgunlaşırlar mıydı?
Teşekkürler sağolunYaa gerçekten saçma bazı doktorlar değer 10 çıksa bile moral verir önemli olan artmasi der ama seninki boştan bahsediyor hiç kafana takma canım moralini bozma sevin hamilesin
Kız normal bunlar sen söyle hele son kan tahlili yaptinmiKızlar, hamileliliğin ilk zamanında bel ağrısı neden olur.
Benım belim (popo hemen üzeri tam bel başlangıcı) ağrıyor. Böyle yanma gibi bir ağrı var.
Kanama suan yok.
Sizde durumlar nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?