Devlet hastanesinde acile gidersen 1.5 saate filan sonucun çıkar canım. Hayırlı olsun oldu bu işHayyal ayguldiyebiri kızlar
Cuma 2 yerde kan vermıstım.
Sağlık ocağında Kİ sonucumu salı tekrar yaptır dedi tüp bebek doktorum.
Bir de özelde yaptırmıştım cuma günü bugün özele tekrar gittim 363 çıktı. (Dayanmadım gittim)
Yarın sağlık ocağında olduğumu da doktora göndereceğim. (Cuma yaptım dedim tamam salı günü aynı saat aynı yerde yaptır dedi)
Sanki değer çok yüksek değil gibime geldi.
Ama bılemıyorum da
Sağlıkla tutunsun ınsallah
Hesap yaptık bizim ilaçlarla beraber 20bini geçti bu tedavimiz. Çok pahalı bu işler. Allah herkesim yardımcısı olsunDoğrudur valla 20 binler 2 ay öncesinde kaldı, ben 31 aralıkta başladım tedaviye dondurma dahil 17500 harcamışım, şimdi çarşamba günü 3500 vericem sadece transfer için..
Ilk yaptırdığım yer olmalıymış aynı saat aynı lab.Sağlık ocağı da hemen vermiyor ki. Özel hastaneler 2 saate çıkartıyor ayn yer aynı saat olunca. Niye sağlık ocağı diye tutturdu ki.
Sağlık ocağı da devlet hastanesine gönderiyorDevlet hastanesinde acile gidersen 1.5 saate filan sonucun çıkar canım. Hayırlı olsun oldu bu iş
Değerin güzel canım niye folik asit içme DedekiSağlık ocağı da devlet hastanesine gönderiyor
Acaba devlete mi versem ki.
Ama aynı laboratuvar olsun dedi.
Bir de folıkasit e başlama suan dedı
Evde folbıol var başlasam mı acaba doktora a gidene kadar bilemedim
İnşallah sonuna kadar sağlıkla gitsin
Tüm herkese çok dua ediyorum mucizeler sizlerle olsun
Bilmiyorum canım. Ama ıceceğim ben, evdekilerde başlayayım.Değerin güzel canım niye folik asit içme Dedeki
Ben hep devlette veriyorum evime yakında. En son doktor acili bu şekilde oyalayamazsın deyip azarlasa daSağlık ocağı da devlet hastanesine gönderiyor
Benım doktorum multıvitamın verdı içinde dolık asıt var. Ekstra folık asıt kullanmana gerek yok dedı . Ama ben ıkisini de kullanıyorum. Fazla gelır mı kıBen hep devlette veriyorum evime yakında. En son doktor acili bu şekilde oyalayamazsın deyip azarlasa daSon testimi de orada verdim. Şükür sonuç güzel gidiyor.
Temiz sonuç, 1.5 saate öğrenirsin.
Canım, folik asite başla. O önemli. İnşallah duana amindiyorum. Herkese yolunda çok kolaylıklar diliyorum. Zor ama güzel bir yol sonu çok güzel
12. Gün nasıldı betaKizlarr bugun transferimin 14.günü ve sonucum 951 cift konmustu acaba cift midir deyer nasil sizce kontrolum 01.03 de taa merak ediyorum
Fazla da yüklememek gerek. Araştır canım ikisinin toplamı kaç ml zararı olur falan, kaş yaparken göz çıkarmayalım.Benım doktorum multıvitamın verdı içinde dolık asıt var. Ekstra folık asıt kullanmana gerek yok dedı . Ama ben ıkisini de kullanıyorum. Fazla gelır mı kı
Aaaa o ne demek ya içme, ben 4 senedir ara ara bazen sürekli kullanıyorum, cocuk ıstıyorsanız 3/4 ay öncesinden başlanılması gerekiyor diyor bütün doktorlar. Sen bakma doktoruna kesinlikle kullan. Öncesinde rahim için sonrasında bebek için cok faydalıDeğerin güzel canım niye folik asit içme Dedeki
Donmuş embriyo ise yüksek çıkar, çift mi tek mi beta değerinden belli olmuyormuş diye biliyorum...Kizlarr bugun transferimin 14.günü ve sonucum 951 cift konmustu acaba cift midir deyer nasil sizce kontrolum 01.03 de taa merak ediyorum
Ben hamilelik başında kullanmayan duymadım. Başla canım, zararı yok faydası çokSağlık ocağı da devlet hastanesine gönderiyor
Yok taze 3cü gün empryosu sanirim seninle konusmustuk irtralipid serum ve empryo glue kullanildi sadece 14cü gün verdim ve 951 ciktiDonmuş embriyo ise yüksek çıkar, çift mi tek mi beta değerinden belli olmuyormuş diye biliyorum...
Aaaa evet hatırladım canım ya kusura bakma çok kişi olunca karıştırıyorum ki hatta seni yakından takip edecektim, malum bende çarşamba gunu inşallah transfere giricem, yarın ve transferin ertesi günü serumum var onları taktırıcam, çarşamba da embriyoglue uygulanacak, inşallah sonu seninkine benzer, değerin çok güzel, rabbim gönlüne göre versin artık çift mi istersin tek miYok taze 3cü gün empryosu sanirim seninle konusmustuk irtralipid serum ve empryo glue kullanildi sadece 14cü gün verdim ve 951 cikti
O zaman gerek yok bence.Benım doktorum multıvitamın verdı içinde dolık asıt var. Ekstra folık asıt kullanmana gerek yok dedı . Ama ben ıkisini de kullanıyorum. Fazla gelır mı kı
Hayırlı olsunAaaa evet hatırladım canım ya kusura bakma çok kişi olunca karıştırıyorum ki hatta seni yakından takip edecektim, malum bende çarşamba gunu inşallah transfere giricem, yarın ve transferin ertesi günü serumum var onları taktırıcam, çarşamba da embriyoglue uygulanacak, inşallah sonu seninkine benzer, değerin çok güzel, rabbim gönlüne göre versin artık çift mi istersin tek mi
Benim içimden çift geçti. Allah kalbindekini nasip etsin inşallahKizlarr bugun transferimin 14.günü ve sonucum 951 cift konmustu acaba cift midir deyer nasil sizce kontrolum 01.03 de taa merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?