Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Devlet hastanesinde acile gidersen 1.5 saate filan sonucun çıkar canım. Hayırlı olsun oldu bu iş

Doğrudur valla 20 binler 2 ay öncesinde kaldı, ben 31 aralıkta başladım tedaviye dondurma dahil 17500 harcamışım, şimdi çarşamba günü 3500 vericem sadece transfer için..
Hesap yaptık bizim ilaçlarla beraber 20bini geçti bu tedavimiz. Çok pahalı bu işler. Allah herkesim yardımcısı olsun

Devlet hastanesinde acile gidersen 1.5 saate filan sonucun çıkar canım. Hayırlı olsun oldu bu iş
Sağlık ocağı da devlet hastanesine gönderiyor
Acaba devlete mi versem ki.
Ama aynı laboratuvar olsun dedi.
Bir de folıkasit e başlama suan dedı
Evde folbıol var başlasam mı acaba doktora a gidene kadar bilemedim
İnşallah sonuna kadar sağlıkla gitsin
Tüm herkese çok dua ediyorum mucizeler sizlerle olsun

Değerin güzel canım niye folik asit içme Dedeki

Ben hep devlette veriyorum evime yakında. En son doktor acili bu şekilde oyalayamazsın deyip azarlasa da Son testimi de orada verdim. Şükür sonuç güzel gidiyor.
Temiz sonuç, 1.5 saate öğrenirsin.
Canım, folik asite başla. O önemli. İnşallah duana amin diyorum. Herkese yolunda çok kolaylıklar diliyorum. Zor ama güzel bir yol sonu çok güzel

Benım doktorum multıvitamın verdı içinde dolık asıt var. Ekstra folık asıt kullanmana gerek yok dedı . Ama ben ıkisini de kullanıyorum. Fazla gelır mı kı

Benım doktorum multıvitamın verdı içinde dolık asıt var. Ekstra folık asıt kullanmana gerek yok dedı . Ama ben ıkisini de kullanıyorum. Fazla gelır mı kı
Fazla da yüklememek gerek. Araştır canım ikisinin toplamı kaç ml zararı olur falan, kaş yaparken göz çıkarmayalım.

Değerin güzel canım niye folik asit içme Dedeki
Aaaa o ne demek ya içme, ben 4 senedir ara ara bazen sürekli kullanıyorum, cocuk ıstıyorsanız 3/4 ay öncesinden başlanılması gerekiyor diyor bütün doktorlar. Sen bakma doktoruna kesinlikle kullan. Öncesinde rahim için sonrasında bebek için cok faydalı

Ben hamilelik başında kullanmayan duymadım. Başla canım, zararı yok faydası çok

Yok taze 3cü gün empryosu sanirim seninle konusmustuk irtralipid serum ve empryo glue kullanildi sadece 14cü gün verdim ve 951 cikti
Aaaa evet hatırladım canım ya kusura bakma çok kişi olunca karıştırıyorum ki hatta seni yakından takip edecektim, malum bende çarşamba gunu inşallah transfere giricem, yarın ve transferin ertesi günü serumum var onları taktırıcam, çarşamba da embriyoglue uygulanacak, inşallah sonu seninkine benzer, değerin çok güzel, rabbim gönlüne göre versin artık çift mi istersin tek mi

Hayırlı olsun Çok az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…