Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar selam
Ben tüp bebek yaptırırken transfer olmadan iptal oldu. Sonra doktor ilaç yazdı 2.reglın de gel dedi.
Benım regl öncesi 10 gün 8gun once felan goguslerım ağrırdı. Şuan hiç bir ağrı yok göğüslerimde yada hassasiyet yok. Regl olsaydım bugün 2.günüm olacaktı ama olmadım. Sağ kasık acayip ağrıyor acaba ben mı abartıyorum diyorum. Ama bildiğiniz arada yanma arada batma oluyor sankı orda tık tık bsy var. Ama öyle bsy yokta ben mı uyduruyorum onu da bilmiyorum.geçen gece midem ağzımda yattım, mide yanmasıyla uyudum. Ve ayaklarımı hep karnıma cekıyorum kasık ağrımdan. Psikolojimiz çok bozuk ve kendımızı çok dinliyoruz sanırım.
Size sorum şu; acaba doktorun astalife-trental-Q10 coenzim-corasprin-e vitamin-dhea yazdığı ilaçlar mı regl mi geciktirdi? Bu ilaçları kullanıpta regl gecıken var mı? Lütfen bilen yazsın

Hayyal merhaba canım bugün nasilsn agrin filan varmi benim alt bolgede biraz agri oluyorda

merhaba kizlar 28 ocakda det oldum 5.gunden idrarda cok silik sekilde 2.cizgiyi gordum 8.gunde cizgide koyulasma olmayinca dayanamadim kanda test yaptim ve 101 deger gordum 10.gun 187 2kati deger tam.artmayinca dr 12.gunde yaptir dedi simdi kan vermek icin bekliyorum ama kafama takilan deger kotumu yani sizde boyle yukselen oldumu deger

Hayyal merhaba canım bugün nasilsn agrin filan varmi benim alt bolgede biraz agri oluyorda
Canım selam. Akşamları daha yoğun olarak organ bölgesinde pıt pıt şeklinde karıncalanma hissediyorum, bazen de bel ağrısı filan ama göğüsler çok fena durumda. acayip ağrıyor ve şiştiler.

Çok iyi anlıyorum seni, kendini üzme desem de boş. Herşeyin hayırlısı inşallah bir sonraki tedavinde herşey istediğin gibi gider. Bu iğrenç hastalıktan bıktık usandık gerçekten.

Canım selam. Akşamları daha yoğun olarak organ bölgesinde pıt pıt şeklinde karıncalanma hissediyorum, bazen de bel ağrısı filan ama göğüsler çok fena durumda. acayip ağrıyor ve şiştiler.
Aşağı yukari ayni belirtiler canim benim goguslerimde pek degisim yok arada kasik agrisi oluyor bide simdi igne yaptrp geldm hemşireye sordum normal yerlesme agrisi onlarin hepsi dedi

Canım birde aklima kötü şeyler getirmemeye calsyrim ama diyorum ki ya dış gebelik filan olursa böyle bazen sacma şeyler gelyor aklma

Degeriniz gayet guzel merak etmeyin %60 artiş olmasi yetiyor diye biliyorum

Teşekur ederim, İnan maddi durmumızda hiç iyi değil elimizde avucumuzda ne varsa tedaviye verdik benim hastalıgım var doğuştan o yüzden yumurta gelişimi için çok para verdik hastaneye verdiğimiz paranın uç katını ilaçlara verdik maddi manevî çok yıprandık

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Allah sana çektiğin bu sıkıntıyı unutturacak kat be kat güzel günler görmeyi nasip etsin. Şu an ezan okunuyor ve ben bu duamı sana en içten dileklerimle ediyorum. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...

Çok sağol allah gönlüne göre versin , yüce Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın bizleride

Kızlar bugün yumurta toplama yapıldı, ilaç kullanımını anlattı hemşire ama kafam tam yerinde değildi sanırım , listede bir iğne var proluton depot 500 mg haftada iki kez kalçadan diyor bunu bugün mü yaptırıcam kullanan var mı, yardımcı olabilir misiniz, lütfen

Benim doktorum SSK anlaşmalı özel hastanede ilaçlarımı reçete ediyor devlet karşılıyorsa alıyorum, bir daha aile hekimine yazdırmama gerek kalmıyor. Kayıt açarken SSK ile açıyorlar hastanede sadece.
Yarın öğlen sağlık ocağı randevum var. Doktor istemeden gidiyorum bakalım hangilerini yazdırabileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…