Sen nerde yaptirdin cnm yani Memorial a gorüşmeye gitmismiydin. Senin sanirim toplamada test istemediler oyle degil miCok gecmiş olsun canım cok uzucu ben orda yapmadım sanki para avcılar gibi sana yapılabilirdi aslında izole bir şekilde max tedbirle
Hayyal merhaba canım bugün nasilsn agrin filan varmi benim alt bolgede biraz agri oluyordaCanım gene transferde pozitif çıksa transfer olmasan neyse dersin ama toplamada onca sıkıntı onca iğne onca emek maddi manevi, çöp oluyor ona istinaden diyorum insiyatif kullanmaya teşvik edilebilirler. Bir de bu testlerin doğruluk payı da %100 yok ki. Yanlış çıkma ihtimali de çok ve buna rağmen bu kadar katılığa gerek yok diyorum.
Canım selam. Akşamları daha yoğun olarak organ bölgesinde pıt pıt şeklinde karıncalanma hissediyorum, bazen de bel ağrısı filan ama göğüsler çok fena durumda. acayip ağrıyor ve şiştiler.Hayyal merhaba canım bugün nasilsn agrin filan varmi benim alt bolgede biraz agri oluyorda
Çok iyi anlıyorum seni, kendini üzme desem de boş. Herşeyin hayırlısı inşallah bir sonraki tedavinde herşey istediğin gibi gider. Bu iğrenç hastalıktan bıktık usandık gerçekten.Cok haklisim cnm yani transferde pozitif cikmasi emeklerin ve maddi olarak kayba yol acmiyor. En fazla 1 ay sonraya ertelenir. Ben şu an 15 yumurta ile kaldim rahimde. Ve doktor yumurtalarin bu ay cok guzel cvp verdigini soylemisti. Dunden beri inanın kendime gelemedim. Harcadigim 10 bin tl yi nasil biriktirip tekrar baslayacagim onu da bilmiyorum. Herseyde bir hayir vardir buna inanıyorum ama insanız uzüntümde elimde degil. Ve ben daha erken ogrenseydim acibadem de yapildigini doktoru ikna edip toplattirabilirdim. Acibademle gec saatte gorustum bilgi islemde covidli hastanin yumurta toplama isleminin yapildigi kimseyi magdur etmedikleri soylendi bana. Ama yumurtam catladi bugün sabah 8 de. Yani inanin duygularimi anlatmam mümkün degil.
Aşağı yukari ayni belirtiler canim benim goguslerimde pek degisim yok arada kasik agrisi oluyor bide simdi igne yaptrp geldm hemşireye sordum normal yerlesme agrisi onlarin hepsi dediCanım selam. Akşamları daha yoğun olarak organ bölgesinde pıt pıt şeklinde karıncalanma hissediyorum, bazen de bel ağrısı filan ama göğüsler çok fena durumda. acayip ağrıyor ve şiştiler.
Canım birde aklima kötü şeyler getirmemeye calsyrim ama diyorum ki ya dış gebelik filan olursa böyle bazen sacma şeyler gelyor aklmaCanım selam. Akşamları daha yoğun olarak organ bölgesinde pıt pıt şeklinde karıncalanma hissediyorum, bazen de bel ağrısı filan ama göğüsler çok fena durumda. acayip ağrıyor ve şiştiler.
Degeriniz gayet guzel merak etmeyin %60 artiş olmasi yetiyor diye biliyorummerhaba kizlar 28 ocakda det oldum 5.gunden idrarda cok silik sekilde 2.cizgiyi gordum 8.gunde cizgide koyulasma olmayinca dayanamadim kanda test yaptim ve 101 deger gordum 10.gun 187 2kati deger tam.artmayinca dr 12.gunde yaptir dedi simdi kan vermek icin bekliyorum ama kafama takilan deger kotumu yani sizde boyle yukselen oldumu deger
Canım kendini vesveselerden uzak tutmaya çalış, bol bol dua oku. Bebişinle konuş, olumlu düşün olumlu olsun.Canım birde aklima kötü şeyler getirmemeye calsyrim ama diyorum ki ya dış gebelik filan olursa böyle bazen sacma şeyler gelyor aklma
Teşekur ederim, İnan maddi durmumızda hiç iyi değil elimizde avucumuzda ne varsa tedaviye verdik benim hastalıgım var doğuştan o yüzden yumurta gelişimi için çok para verdik hastaneye verdiğimiz paranın uç katını ilaçlara verdik maddi manevî çok yıprandıkSevgili Buğlem durumuna çok üzüldüm. Bizler de benzer dönemlerden geçtik, içimiz acıdı ağladık, düştük kalktık gene düştük gene kalktık...
Umut ettik, bazen isyan noktasına geldik ama ne olursa olsun hep hayırlısını diledik. DİLEMEYİZ DE. Herşeyin hayırlısı be güzelim, gün doğmadan neler olur.
Rabbim ol der ve olur, herkesin sınavı farklı hayatta. İmkanın varsa psikoloğa gitmeyi denesen? Rahatlarsın en azından, bu psikolojiyle tüp bebek tedavin de çok sağlıklı ilerlemez.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Allah sana çektiğin bu sıkıntıyı unutturacak kat be kat güzel günler görmeyi nasip etsin. Şu an ezan okunuyor ve ben bu duamı sana en içten dileklerimle ediyorum. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...Teşekur ederim, İnan maddi durmumızda hiç iyi değil elimizde avucumuzda ne varsa tedaviye verdik benim hastalıgım var doğuştan o yüzden yumurta gelişimi için çok para verdik hastaneye verdiğimiz paranın uç katını ilaçlara verdik maddi manevî çok yıprandık
Çok sağol allah gönlüne göre versin , yüce Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın bizlerideSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Allah sana çektiğin bu sıkıntıyı unutturacak kat be kat güzel günler görmeyi nasip etsin. Şu an ezan okunuyor ve ben bu duamı sana en içten dileklerimle ediyorum. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...
Amin cümlemizin...Çok sağol allah gönlüne göre versin , yüce Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın bizleride
tebrik ederim canım hayırlı olsun.Ben bugün kan testi verdim transferımın 8.günüydü beta değerim 97 çıktı sızce nasıl kızlar
Yarın öğlen sağlık ocağı randevum var. Doktor istemeden gidiyorum bakalım hangilerini yazdırabileceğim.Benim doktorum SSK anlaşmalı özel hastanede ilaçlarımı reçete ediyor devlet karşılıyorsa alıyorum, bir daha aile hekimine yazdırmama gerek kalmıyor. Kayıt açarken SSK ile açıyorlar hastanede sadece.
Tabiki gayet güzel maşallah sağlıkla artsın inş 5. Gün embriyosu mutebrik ederim canım hayırlı olsun.
Uzman doktor istemeden yazar mı ki sağlık ocağı, benim aile hekimim çok iyi ama mümkünse hiç ilaç yazmasınYarın öğlen sağlık ocağı randevum var. Doktor istemeden gidiyorum bakalım hangilerini yazdırabileceğim.
Ben iğnesini de yqzdiriyorum SSK karsiliyorProgestanı da yazıyorlar devlet ödemesi var ama iğnesini karşılamıyormuş. Benim aile hekimi mırın kırın edince başka bir aile hekiminde yazdırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?