Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Amh iyi ama kalite icinn pekte bişey yapamıyorlar canım çok araştırdım yani şimdi hurma poleni+impryl+procerctin women kullanıyorum ama bunlar bana iyi geldi diyen kimse yok
Umarım güzel olur herşey canım kullandığın şeyler işe yarayacak inanıyorum Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.. ilk opu muydu ? Bide hangi merkezde yapıldı ?

Kizlar bugün transferden sonraki 11. Günüm Korkarak idrar testi yaptım. Çok şükür saniyeler içinde o özlemle beklediğimiz ikinci çizgiyi gördüm. 8 gün önce iki doz gonopeptyl yapmıştım umarım bağlantısı yoktur. İçim inanılmaz rahatladı yine de. Belirsizlik en kötüsü.

Hayırlı olsun canım

Ayyy çok saol canim inşallah bende fayda görürüm yaa ne güzel bı topic oldu burası valla watsap grubu kursakmi acaba

Maşallah çok güzel haber

Ayyy çok saol canim inşallah bende fayda görürüm yaa ne güzel bı topic oldu burası valla watsap grubu kursakmi acaba
Sen canını sıkma. Herşey olacağına varıyor. Olmaz dediklerin olur, hayal ettiklerinin çok daha fazlasını yaşarsın yeter ki inanmaktan vazgeçme.

Canım tebrikler şimdiden. İnşallah çok güzel sonuçlar göreceğiz. Çok az kaldı çok...

Amh iyi ama kalite icinn pekte bişey yapamıyorlar canım çok araştırdım yani şimdi hurma poleni+impryl+procerctin women kullanıyorum ama bunlar bana iyi geldi diyen kimse yok
Bir yerde okudum hurma poleni erkek spermi için iyiymiş. Sen arı sütünü bul. Takviyelerinle düzelecektir inşallah.

Çarşamba kan günüm çok teşekkür ederimm o kadar saskinimki testi yaptım iceri gttm 2 dklagna kesin yok dedim gene bir baktım var
Herşeyden korkuyoruz varmı yokmu Rabbim bizlere acısında yüzümüzü güldürsün test gününe kadar kan verme canım acele etme

İlk opu adana acibademde yapıldı
Canım bende Bülent haydardedeogluna başladım. Yumurta kalitesi için büyüme hormonu kullanıyormuş hoca onda tüp bebeğe başlayan arkadaşlar söylemişti. Ben henüz tüp bebeğe geçmedim bilmiyorum..Bı araştır istersen.. Kendi doktoruna da sorabilirsin.. Birde arisutu kalitesiz yumurtasi çıkan arkadaşımın işine yaramisti. Ama güvenilir bi yerden alınmalı arisutu.. umarım dilediğin gibi olur herşey

Bahçeci Altunizade Ebru hocadayım. Bana burası iyi geldi. Sonuda güzel olur inşallah.
Gerçekten pahalı Bazı şeyleri göze aldık ama son olarak bir kere kese bakacak yani ona da 1.000 TL ödemek koyuyor insana
Ultrason cihazımı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…