- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
Umarım güzel olur herşey canım kullandığın şeyler işe yarayacak inanıyorum Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunuAmh iyi ama kalite icinn pekte bişey yapamıyorlar canım çok araştırdım yani şimdi hurma poleni+impryl+procerctin women kullanıyorum ama bunlar bana iyi geldi diyen kimse yok
Hayırlı olsun canımKizlar bugün transferden sonraki 11. Günüm Korkarak idrar testi yaptım. Çok şükür saniyeler içinde o özlemle beklediğimiz ikinci çizgiyi gördüm. 8 gün önce iki doz gonopeptyl yapmıştım umarım bağlantısı yoktur. İçim inanılmaz rahatladı yine de. Belirsizlik en kötüsü.
İlk opu adana acibademde yapıldıUmarım güzel olur herşey canım kullandığın şeyler işe yarayacak inanıyorum Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.. ilk opu muydu ? Bide hangi merkezde yapıldı ?
Ayyy çok saol canim inşallah bende fayda görürüm yaa ne güzel bı topic oldu burası valla watsap grubu kursakmi acabaAslında ilk günler daha heyecan yapıyordum da test günü yaklaştıkça cinsleşmeye başladım :)
Sağolasın ayşegül. İnşallah senin de Allah kalbine göre verir.
Çok sevindim, inşallah tutar bu minnoşun. Hangi hastanede tedavi görüyosun?
Fiyatlar ne uçuk böyle ya. Ben bıraktığımda 600 TL idi. El yakıyor.
Maysacım, bu OPU böyle oldu diye hep böyle olacak diye kendini şartlama. Bak, dozdan doza tedaviden tedaviye değişebiliyor bazı şeyler. Bazen sadece zamanlama farklı olabiliyor.
Benim bir arkadaşım da senin durumundaydı. IMPRYL kullandı. Baya faydasını gördü. Bebeği var şimdi :)
Maşallah çok güzel haberKizlar bugün transferden sonraki 11. Günüm Korkarak idrar testi yaptım. Çok şükür saniyeler içinde o özlemle beklediğimiz ikinci çizgiyi gördüm. 8 gün önce iki doz gonopeptyl yapmıştım umarım bağlantısı yoktur. İçim inanılmaz rahatladı yine de. Belirsizlik en kötüsü.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Sen canını sıkma. Herşey olacağına varıyor. Olmaz dediklerin olur, hayal ettiklerinin çok daha fazlasını yaşarsın yeter ki inanmaktan vazgeçme.Ayyy çok saol canim inşallah bende fayda görürüm yaa ne güzel bı topic oldu burası valla watsap grubu kursakmi acaba
EvetKizlar şimdi test yaptım ben yanlış görmüyorum demii çift cizgiii
Canım tebrikler şimdiden. İnşallah çok güzel sonuçlar göreceğiz. Çok az kaldı çok...Kizlar bugün transferden sonraki 11. Günüm Korkarak idrar testi yaptım. Çok şükür saniyeler içinde o özlemle beklediğimiz ikinci çizgiyi gördüm. 8 gün önce iki doz gonopeptyl yapmıştım umarım bağlantısı yoktur. İçim inanılmaz rahatladı yine de. Belirsizlik en kötüsü.
Bir yerde okudum hurma poleni erkek spermi için iyiymiş. Sen arı sütünü bul. Takviyelerinle düzelecektir inşallah.Amh iyi ama kalite icinn pekte bişey yapamıyorlar canım çok araştırdım yani şimdi hurma poleni+impryl+procerctin women kullanıyorum ama bunlar bana iyi geldi diyen kimse yok
Tabiki yanlış görmüyorsun ama kan için acele etme tebrik ediyorumKizlar şimdi test yaptım ben yanlış görmüyorum demii çift cizgiii
Sağol canım hala inanamiyorum şok oldum bugün 10.gun olmasa cikmazdi demi hiç halaa inanamiyorumdaEvetTebrik ederim şimdiden :) Kaçıncı gün bugün?
Çarşamba kan günüm çok teşekkür ederimm o kadar saskinimki testi yaptım iceri gttm 2 dklagna kesin yok dedim gene bir baktım varTabiki yanlış görmüyorsun ama kan için acele etme tebrik ediyorum
Herşeyden korkuyoruz varmı yokmu Rabbim bizlere acısında yüzümüzü güldürsün test gününe kadar kan verme canım acele etmeÇarşamba kan günüm çok teşekkür ederimm o kadar saskinimki testi yaptım iceri gttm 2 dklagna kesin yok dedim gene bir baktım var
Canım bende Bülent haydardedeogluna başladım. Yumurta kalitesi için büyüme hormonu kullanıyormuş hoca onda tüp bebeğe başlayan arkadaşlar söylemişti. Ben henüz tüp bebeğe geçmedim bilmiyorum..Bı araştır istersen.. Kendi doktoruna da sorabilirsin.. Birde arisutu kalitesiz yumurtasi çıkan arkadaşımın işine yaramisti. Ama güvenilir bi yerden alınmalı arisutu.. umarım dilediğin gibi olur herşeyİlk opu adana acibademde yapıldı
Bahçeci Altunizade Ebru hocadayım. Bana burası iyi geldi. Sonuda güzel olur inşallah.Aslında ilk günler daha heyecan yapıyordum da test günü yaklaştıkça cinsleşmeye başladım :)
Sağolasın ayşegül. İnşallah senin de Allah kalbine göre verir.
Çok sevindim, inşallah tutar bu minnoşun. Hangi hastanede tedavi görüyosun?
Fiyatlar ne uçuk böyle ya. Ben bıraktığımda 600 TL idi. El yakıyor.
Maysacım, bu OPU böyle oldu diye hep böyle olacak diye kendini şartlama. Bak, dozdan doza tedaviden tedaviye değişebiliyor bazı şeyler. Bazen sadece zamanlama farklı olabiliyor.
Benim bir arkadaşım da senin durumundaydı. IMPRYL kullandı. Baya faydasını gördü. Bebeği var şimdi :)
Yarın versem mi diyorum zaten Çarşamba test günüm kararsız kaldim sen ne zaman test yapmıştın canımHerşeyden korkuyoruz varmı yokmu Rabbim bizlere acısında yüzümüzü güldürsün test gününe kadar kan verme canım acele etme
Çarşamba değerin daha yüksek çıkar daha çok sevinirsin. bence çarşamba ver sonra cuma vereceksin.Yarın versem mi diyorum zaten Çarşamba test günüm kararsız kaldim sen ne zaman test yapmıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?