Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta büyütüyor canım,yumurtlama süreci zaten adet duzenliyse adetle baslayip 10-12. Gün oluyor
Düzenli benimki canım ama erken yumurtalymda bir an evvel olsun dedim sanki olacakmış gibi bugün reglin 4.gunu 15 inde yola çıkacaz umarım o güne kadar olur

Çok tuhaflarms gerçekten bebek doğunca haberleri olursa fena kapak olur aslında benimde var öyle demek istemedilerm ama sülalelermz o kadar lafci ki bir kişi duyunca herkes duyuyor maalesef.

Sanki henüz pik olmamış gibi ama havuç avakado incir onlar ne zaman yenilir bilemiyorum
Pik olmadı da yakın sanki tabi siz daha iyi bilirsiniz.İncire alerjim var onu tüketemiyorum.Avokado gelişsin diye havuç çatlasın diye tüketiliyo diye okudum burda o yüzden soruyorum bitsin artık bu çile

Birinci dereceden akrabalarınıza söyleyin, iyice tembihleyin kimseyle paylaşmasınlar. Ben nazardan da çok korkuyorum bu konuda.

Selam canım eşinin tahlilleri arasında ne kadar süre var? Aşılama için normal birliktelikten pek farkı yok diyorlar doktor mu önerdi size yoksa tüp bebeğe geçişteki haklarınızı doldurmak için mi düşünüyorsunuz? Ne çok sordum kusura bakma bizde de hareketlilik sorunu var damar genişlemesi de çıktı hakkımızda hayırlısı

Herkese merhaba progesteron değerim 20.30 çıkmıştı şuan adetine 4 gün var evde ovulasyon testi vardı onu yaptım acaba gebelik olma ihtimali varmı sızce

Eklentiler

• F9101049-FB55-4573-B8D4-DFC1F76E6E94.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 54
Pik olmadı da yakın sanki tabi siz daha iyi bilirsiniz.İncire alerjim var onu tüketemiyorum.Avokado gelişsin diye havuç çatlasın diye tüketiliyo diye okudum burda o yüzden soruyorum bitsin artık bu çile
Ben havucu adetten sonra ara ara biraz yedim pik görünce catlasın diye baya günde 3 4 tane yedim benim pik 2 gun sürdü şimdi de avakado yiyorum eğer tuttuysa tutunmasına yardımcı olsun diye

Herkese merhaba progesteron değerim 20.30 çıkmıştı şuan adetine 4 gün var evde ovulasyon testi vardı onu yaptım acaba gebelik olma ihtimali varmı sızce
Canım adete doğru koyulastigini söylüyorlar ama boyle koyulaşıp gebe olduğunu öğrenen de var

Eşim izin vermedi ya hasta olurum diye gıcıklık yaptı sabah karnım ağrıdı bende hasta olcam sandım ama sonra geçti kırmızı falan yok
İnşallah yarına kadar da olmazsan testten önce direkt kan ver istersen.. Şu gebelik teslerine elim gitmiyor artık hiç ben de bat geçince ki geçerse inşallah direkt kan vermeyi düşünüyorumm

Yarın tekrar yap koyulaşma ya bakalım şuan için bir şey demek olmaz

Eşinizin ailesinin farkında olması güzel ama keşke böyle olmasalar mış nasıl anne babalar ya.. Evladının acısını bin kat derinden hissetmek yerine üzüntü bile duymamak nasıl bir taş kalplilik Allahım siz hiç canınızı sıkmayın kaybınız için çok üzgünüm.. Bir sonraki sağlıkla ve çok güzel olacak inşallah

1sene gectı canım ılk tahlılle sımdıkı tahlıl arasında. . Doktoruma gidicem kendı gittigim bu sonucları göstermeye baska doktota gittim. Özelde yaptırıcaz canım zaten aynen normal denemeyle farkı yok diyorlar ama öyle değil normalde sperm yumurtalıklara 7saatte gidermiş aşılama sayesınde 15dkya düşürüyolarmış şansımızı denemek istiyorum nasipse.. ürolojı doktoruna gidecek eşim bide sizinkınde ne gibi pürüz var anlamayamadım

Ben havucu adetten sonra ara ara biraz yedim pik görünce catlasın diye baya günde 3 4 tane yedim benim pik 2 gun sürdü şimdi de avakado yiyorum eğer tuttuysa tutunmasına yardımcı olsun diye
Ben bidaha avokado yemek istemiyorum artık yetti bana cidden nefret ettim yani bugün son kaşıkta gözümden yaş geldi şakasız

Kızlar selam benim bat bugün normalde ama bu ay iki kere yumurtladığım için kestiremiyorum gebelik testi de yapmadım bugün kırmızıları görmezsem yarın sabah yapıcam dünden beri göğüslerim ağrıyor hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…