• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk gebeliğimde 3 senelik evliydm
Küçük bir afiş yaptım fon Kartonuna baba oluyur sun gibisinden yazı pasta aldım 3 yazan mum birde bebek zıbın i almıştım eşim şok olmuştu video çekmiştim ama şuan o video silinmiş 😔 eğer bu ay hamile olursam doğum günüm benim o zaman soylucem kardeşlerm de olur çünkü kardeşimin yanına gidecez taa Van a bize şans dileyin lütfen yolculugumz güzel geçsin hastalıklar çocuk derken çok korkuyorum
İnşallah her şey yolunda istediğiniz gibi ilerler 🥰🥰

Daha farklı eşine defter hazırlamak olur mesela ilk tanıştınız fotoğrafı yapıp altına güzel söz evlilik fotoğraflar güzel söz sonra negatif testler altına üzüntünüz sonra başka bi sayfaya nolursa olsun birbirimizi destek olduk umudumuzu kaybetmedik diyip son sayfaya ultrason kağıdı yapıştırıp sonunda mucizemize bebeğimize kavuştuk yazabilirsin bi fikir sadece
Evet farklı güzel olur 🥰 inşallah o günler bir gelsin bakalım daha var bat a

Düzenli benimki canım ama erken yumurtalymda bir an evvel olsun dedim sanki olacakmış gibi 😊 bugün reglin 4.gunu 15 inde yola çıkacaz umarım o güne kadar olur 🙏

Çok tuhaflarms gerçekten bebek doğunca haberleri olursa fena kapak olur aslında benimde var öyle demek istemedilerm ama sülalelermz o kadar lafci ki bir kişi duyunca herkes duyuyor maalesef.
Hadi inşallah canim 🥰

Eşimin kendi kararı söylememek, mutsuz olabilmemiz için her şeyi yapabilirler, saklamamız en doğrusu. İlk bebeğimi kaybettim bir defa arayıp nasılsın demediler mesela, eşime de sormadılar nasılsın diye. Hiç üzülmediler, aksine hayat bayram oldu onlara. Sizce hak ediyorlar mı? Ayrıca benim bebeğimi (Allah kısmet ederse) göremeyecekler bile.
Bu erkeklerin aileleri neden boyle oluyor anlamiyorum. Bizimkilerde de zerre kadar sevgi, merhamet yok. Ben babasiz buyudum, benden buyuk iki kardesim var, eksik bir aile olsakta sevgi yumagiydi evimiz. Esimin ailesindeki sevgisizlik beni öldürüyor, katlanamiyorum artik. Bizde ilk 3 ay soylemeyiz olursa, sonrasinda soyler herhalde esim. Bi aksilik yasarim diye korkuyorum, ogluma da soylememeyi dusunuyorum. Aksini kaldiramaz, cok istiyor ve duygusal bir cocuk, travma olur onun icin.

Ben ilk gebeliğimde 3 senelik evliydm
Küçük bir afiş yaptım fon Kartonuna baba oluyur sun gibisinden yazı pasta aldım 3 yazan mum birde bebek zıbın i almıştım eşim şok olmuştu video çekmiştim ama şuan o video silinmiş 😔 eğer bu ay hamile olursam doğum günüm benim o zaman soylucem kardeşlerm de olur çünkü kardeşimin yanına gidecez taa Van a bize şans dileyin lütfen yolculugumz güzel geçsin hastalıklar çocuk derken çok korkuyorum
Bu konularda ben cok kotuyum. Yani direkt bir insanim. Ilkinde testi eline vermistim. Napicam ben bu usb bellegi demisti esim. Tersten oyle sandi 🤣 bebegimiz olacak deyince yok cnm filan demisti inanmamisti. Ne kadar umarsizmisiz 😃. Hani bu evlilik teklifleri filan var, yok Parisler, yok surprizler filan. Ayy bizim heyecanimiz bitmis diyecegim de biz hep boyleydik. Mesela sunnet dugunu yapip anne baba gelin damat gibi giyiniyor filan. Hic bana gore degil. Gittik hastaneye yaptirip geldik. Bebis olursa yine testi veririm eline 🙃🤭🤗

Kızlar merhaba bu da bugünki ovülasyon testim
20220102_145200.jpg

Eşinizin ailesinin farkında olması güzel ama keşke böyle olmasalar mış nasıl anne babalar ya.. Evladının acısını bin kat derinden hissetmek yerine üzüntü bile duymamak nasıl bir taş kalplilik Allahım 🤦‍♀️ siz hiç canınızı sıkmayın kaybınız için çok üzgünüm.. Bir sonraki sağlıkla ve çok güzel olacak inşallah 🤲🤲
Tabii farkında, benim onlara yaklaşımıma da şahit oldu. Onların bana yaşattıklarına da. Keşke hasetlikten arındırabilseler kendilerini de kocaman bir aile olsak, ben de isterdim ama artık çok geç, midemi bulandırıyorlar.

İnşallah, sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize. Sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da. 🙏🏻

Sadece sizlerle paylaşmak istiyorum, burada hepimiz benzer acıları, duyguları tattık ve birbirimiz için çıkarsız, iyi niyetli dileklerde dualarda bulunabiliyoruz.

Bizleri buluşturduğu için maviss_34 maviss_34 Mavişime de teşekkürü bir borç bilirim.😂 :KK36:

Tabii farkında, benim onlara yaklaşımıma da şahit oldu. Onların bana yaşattıklarına da. Keşke hasetlikten arındırabilseler kendilerini de kocaman bir aile olsak, ben de isterdim ama artık çok geç, midemi bulandırıyorlar.

İnşallah, sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize. Sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da. 🙏🏻

Sadece sizlerle paylaşmak istiyorum, burada hepimiz benzer acıları, duyguları tattık ve birbirimiz için çıkarsız, iyi niyetli dileklerde dualarda bulunabiliyoruz.

Bizleri buluşturduğu için maviss_34 maviss_34 Mavişime de teşekkürü bir borç bilirim.😂 :KK36:
Yaaa canımsın iyi ki varsınız kızlar burası bana o kadar iyi geliyor ki derdi kederi sizlerle unutuyorum valla özellikle listeye hamisleri eklemek çok hoşuma gidiyor inşallah dolar da taşar listemiz Rabbım hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin🥰🧿😇

Bu erkeklerin aileleri neden boyle oluyor anlamiyorum. Bizimkilerde de zerre kadar sevgi, merhamet yok. Ben babasiz buyudum, benden buyuk iki kardesim var, eksik bir aile olsakta sevgi yumagiydi evimiz. Esimin ailesindeki sevgisizlik beni öldürüyor, katlanamiyorum artik. Bizde ilk 3 ay soylemeyiz olursa, sonrasinda soyler herhalde esim. Bi aksilik yasarim diye korkuyorum, ogluma da soylememeyi dusunuyorum. Aksini kaldiramaz, cok istiyor ve duygusal bir cocuk, travma olur onun icin.
Ah bir bilsem. Hiç kimse birbirini sevmiyor, eşim bunun bilincinde ama. Düşünsenize, anne evlatlarına karşı bir şey hissetmiyor, kardeşler birbirine karşı hasetlik barındırıyor, baba desen… neyse amaann.

Benim annem babam eşime aile şefkati veriyor sağ olsunlar. Kendi evlatları yerine koydular. Katlanmayın, hasta ederler sizi. Biz görüşmüyoruz hiç. Arada bir eşimle telefonda konuşuyorlar sadece.

Bence de oğlunuza hemen söylemeyin, Allah korusun, dediğiniz gibi bir aksilik olursa çok ağır olur onun için. Ki umarım her şey yolunda gider.❤️🌹

Eşimin kendi kararı söylememek, mutsuz olabilmemiz için her şeyi yapabilirler, saklamamız en doğrusu. İlk bebeğimi kaybettim bir defa arayıp nasılsın demediler mesela, eşime de sormadılar nasılsın diye. Hiç üzülmediler, aksine hayat bayram oldu onlara. Sizce hak ediyorlar mı? Ayrıca benim bebeğimi (Allah kısmet ederse) göremeyecekler bile.
Merhaba galiba aynı seyleri yaşamışız bende evlendim ilk ay hamile kaldım ve düşük yaptım hiç umursamadılar ve hatta ne varmis düşük yaptıysam normal birseymis öyle mirildandilar bende sen gibi tekrar bebeim olursa ne soylucem nede görmelerine müsade edicem

İnşallah teşekkür ederim canım sence akşam da yapayım
Ay bilmiyorum ki benimki kasetti 18.gun yaptım biraz silikti ertesi gün pik olur dediler ertesi gün yaptım pik sandım ama meğerse esitmis sonra ki gün yaptım piki gördüm sonra ki günde çatlamış zaten testiniz çoksa yapabilirsiniz

Ah canımm kesinlikle iyi ki burası var.. Kimseye dert anlatılmıyor ki cümleye başlıyorsun seninki de dert mi deyip başlıyorlar kendilerininkini sıralamaya.. Stres yapıyorsun ondan olmuyor diyorlar bide bilmiş bilmiş, valla ben de çevremdeki bir çok kişiden 1 yılda soğudum gerçek yüzlerini gördüm bir çoğunun..
Allahtan umut kesilmez bizler de kavuşacağız inşallahhh😍😍

Back