- 21 Mart 2021
- 107
- 130
- 53
- 31
Yok normal gebelik testi. Tüm regl belirtilerim var zaten. Bu ay aşılama deneyeceğiz inşallah o olumlu olur.Erken gebelik testi mi yaptınız ? Yine de umutsuz olmayın adet gecikmesi olursa yaparsınız bazen geç döllenme oluyor.
Bu erken gebelikAma bu erken gebelik testi değil ki, adet geçene kadar bekle o zaman bazen geç döllenme oluyor.
Evet canım cuma günü yapıldı aşılama 15 inde test yapcm bakalım inşallah tutarSen aşılama oldun dimi? Test günü bekliyorsun.. Bende sende aşılama tutacak gibi hissediyorum
Biz 3. Ayı atlatırsak anneme söylemeyi düşünüyoruz. Eşimin ailesinin doğuma kadar haberi olmayacak. Diğerleri de artık karnım büyüdüğünde görürlerse öğrenirler. Sürpriz yok bizde maalesef.Ortada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce
Çok şükür inşallah en yakın zamanda döllenip tutunur daDeğil Bnde görünce şok olmuştum aha dedim kesin pco ama heray 1 veya 2 yumurtam oluyo çok yumurtamız var maşallah
Benim eşim benden önce biliyordu beni inandirmak için test alıp gelirdi erken gebelik testlerdenOrtada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce
Bende şimidedn alayım o zaman reglimin 4.gunuBen adetimin 2.gunu yemeye basladim canimgünde 1 de olur. Zaten en fazla 3 tane ideal
Ben görmedim gibiGünaydın. Bat 5 Ocak. Sanki tertemiz bir test
Amin inşallahÇok şükür inşallah en yakın zamanda döllenip tutunur da
Aa neden doğuma kadar bende kalp atışını duyana kadar eşimin ailesine söylemek istemiyorum eşim anama da demeden duramam diyorBiz 3. Ayı atlatırsak anneme söylemeyi düşünüyoruz. Eşimin ailesinin doğuma kadar haberi olmayacak. Diğerleri de artık karnım büyüdüğünde görürlerse öğrenirler. Sürpriz yok bizde maalesef.
Yumurta büyütüyor canım,yumurtlama süreci zaten adet duzenliyse adetle baslayip 10-12. Gün oluyorBende şimidedn alayım o zaman reglimin 4.gunu
Erken yumurtlamyi sağlarmi acaba
Daha farklı eşine defter hazırlamak olur mesela ilk tanıştınız fotoğrafı yapıp altına güzel söz evlilik fotoğraflar güzel söz sonra negatif testler altına üzüntünüz sonra başka bi sayfaya nolursa olsun birbirimizi destek olduk umudumuzu kaybetmedik diyip son sayfaya ultrason kağıdı yapıştırıp sonunda mucizemize bebeğimize kavuştuk yazabilirsin bi fikir sadeceOrtada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce
Eşimin kendi kararı söylememek, mutsuz olabilmemiz için her şeyi yapabilirler, saklamamız en doğrusu. İlk bebeğimi kaybettim bir defa arayıp nasılsın demediler mesela, eşime de sormadılar nasılsın diye. Hiç üzülmediler, aksine hayat bayram oldu onlara. Sizce hak ediyorlar mı? Ayrıca benim bebeğimi (Allah kısmet ederse) göremeyecekler bile.Aa neden doğuma kadar bende kalp atışını duyana kadar eşimin ailesine söylemek istemiyorum eşim anama da demeden duramam diyorAllahım Yarabbim Nyse hayırlısı ile olsunda söz verdirdm
Canım sen bugün test yapicaktin galibaDaha farklı eşine defter hazırlamak olur mesela ilk tanıştınız fotoğrafı yapıp altına güzel söz evlilik fotoğraflar güzel söz sonra negatif testler altına üzüntünüz sonra başka bi sayfaya nolursa olsun birbirimizi destek olduk umudumuzu kaybetmedik diyip son sayfaya ultrason kağıdı yapıştırıp sonunda mucizemize bebeğimize kavuştuk yazabilirsin bi fikir sadece
Canımmm sen naptın yarın mı yapcan testDaha farklı eşine defter hazırlamak olur mesela ilk tanıştınız fotoğrafı yapıp altına güzel söz evlilik fotoğraflar güzel söz sonra negatif testler altına üzüntünüz sonra başka bi sayfaya nolursa olsun birbirimizi destek olduk umudumuzu kaybetmedik diyip son sayfaya ultrason kağıdı yapıştırıp sonunda mucizemize bebeğimize kavuştuk yazabilirsin bi fikir sadece
Nasıl ya 5 den yukarı gebelik sen gene de takip et onu yükselip yükselmediğini belli olmaz süpriz yapar gelir inşallahKızlar amh değeri 5 ten yukarı olan var mı. 5.4 çıkmıştı benim doktor hafif pco görüntüsü gibi ama yok demişti anlamadım ne demekse artık
Eşim izin vermedi ya hasta olurum diye gıcıklık yaptıCanım sen bugün test yapicaktin galiba
Ayy hadi inşallah normalde adet düzenin nasıl gecikme olur mu galiba dün adet günündüEşim izin vermedi ya hasta olurum diye gıcıklık yaptısabah karnım ağrıdı bende hasta olcam sandım ama sonra geçti kırmızı falan yok
Pek gecikmem olmaz çok düzenliydi hatta normalde 1 gün önce kahverengi gelip diğer gün kan olarak adete dönerdiAyy hadi inşallah normalde adet düzenin nasıl gecikme olur mu galiba dün adet günündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?