Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz 3. Ayı atlatırsak anneme söylemeyi düşünüyoruz. Eşimin ailesinin doğuma kadar haberi olmayacak. Diğerleri de artık karnım büyüdüğünde görürlerse öğrenirler. Sürpriz yok bizde maalesef.

Benim eşim benden önce biliyordu beni inandirmak için test alıp gelirdi erken gebelik testlerden

Aa neden doğuma kadar bende kalp atışını duyana kadar eşimin ailesine söylemek istemiyorum eşim anama da demeden duramam diyor Allahım Yarabbim Nyse hayırlısı ile olsunda söz verdirdm

Daha farklı eşine defter hazırlamak olur mesela ilk tanıştınız fotoğrafı yapıp altına güzel söz evlilik fotoğraflar güzel söz sonra negatif testler altına üzüntünüz sonra başka bi sayfaya nolursa olsun birbirimizi destek olduk umudumuzu kaybetmedik diyip son sayfaya ultrason kağıdı yapıştırıp sonunda mucizemize bebeğimize kavuştuk yazabilirsin bi fikir sadece

Aa neden doğuma kadar bende kalp atışını duyana kadar eşimin ailesine söylemek istemiyorum eşim anama da demeden duramam diyor Allahım Yarabbim Nyse hayırlısı ile olsunda söz verdirdm
Eşimin kendi kararı söylememek, mutsuz olabilmemiz için her şeyi yapabilirler, saklamamız en doğrusu. İlk bebeğimi kaybettim bir defa arayıp nasılsın demediler mesela, eşime de sormadılar nasılsın diye. Hiç üzülmediler, aksine hayat bayram oldu onlara. Sizce hak ediyorlar mı? Ayrıca benim bebeğimi (Allah kısmet ederse) göremeyecekler bile.

Canım sen bugün test yapicaktin galiba

Canımmm sen naptın yarın mı yapcan test

Kızlar amh değeri 5 ten yukarı olan var mı. 5.4 çıkmıştı benim doktor hafif pco görüntüsü gibi ama yok demişti anlamadım ne demekse artık
Nasıl ya 5 den yukarı gebelik sen gene de takip et onu yükselip yükselmediğini belli olmaz süpriz yapar gelir inşallah

Ovulasyon testi yaptım ben ne zaman havuca geçiş yapıcam ya şiştim avokadodan

Eklentiler

• 0935A87A-8980-4DAC-AFC8-A95F2FCA1F43.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…