Benim gibi sabırsız misin yavrucumHayaller hayatlar neler hayal etmiştim şak diye öğrendi eşim
KorkuyoruzGünaydın arkadaşlar, bu gün 2 Ocak ama hala civciv göremedik. Adet gecikmesinden 6 gün önce yapılan erken gebelik testleri var neden yapmıyorsunuz tablo çok boşBat'ı 8 Ocak'a kadar olan arkadaşlar test yapabilirsiniz.
Ben eşime söylerim sanırım ama anneanne ve babaanneye sürpriz hazırlayabilirimOrtada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce
Evet cnm ilk defa inşallah hayırlı haberler vereblrmİlk aşılama mi canim güzel haberler alırız insallah çok heyecanli bekleyis
Insallah Allahın izniyle canimEvet cnm ilk defa inşallah hayırlı haberler vereblrm
Süper bir fikir yaBen ailemi fotoğraf çekilmek için topluyacağım karnında bebek fotoğrafı olan tişörtlerden giymiş olacağım tabi üzerinde hırka olacak ama video açıp hamile olduğumu söyleyeceğim sırada hırkayı çıkarıp hamile olduğumu söyleyip o anları videoya kaydedeceğim Allah izin verirse.
Ay hem evet hem hayir canisi ya,hastane uzak eşim götürmesi gitme şansım yokBenim gibi sabırsız misin yavrucum
Allah'a tevekkül edin. Korkmayın tekrar denersinizKorkuyoruzolumsuz haber almaktan
Erken gebelik testi mi yaptınız ? Yine de umutsuz olmayın adet gecikmesi olursa yaparsınız bazen geç döllenme oluyor.Bat 5 Ocak. Tertemiz bir testim var.
Olsun canim ailelere supriz yaparsınız içinde kalmamış olur hem deAy hem evet hem hayir canisi ya,hastane uzak eşim götürmesi gitme şansım yoktaksi mantığı çok sınırlı Kayseri de herkesin arabası var diye beraber öğrendik maalesef
Amin canimHayırlı olsunnnn sağlıkla gelsin
Kalp atışı duyulsundaOlsun canim ailelere supriz yaparsınız içinde kalmamış olur hem de
Ne zaman doktor randevunAmin canim
Kalp atışı duyulsunda
Carsamba canimNe zaman doktor randevun
Ay ben uğraşamam vallahi,beni uğraştıran şeyleri hiç sevmem. Ayni etkiyi veriyor net yani. Havucta ye ama fazla tuketme canım yumurtayi catlatiyorAmin inşallah kuzum
Suyunu falan da kaynatanlar oluyor da o biraz zahmetli geldi
Evet yumurtayı çatlattığını duymuştum ama yumurtlama görmeden de mi tüketmeye devam edeyim incirle beraberCarsamba canimsabah gideriz herhalde
Ay ben uğraşamam vallahi,beni uğraştıran şeyleri hiç sevmem. Ayni etkiyi veriyor net yani. Havucta ye ama fazla tuketme canım yumurtayi catlatiyor
Benim 9.16 ama pco veya pcos değilim en az 5 doktora göründümKızlar amh değeri 5 ten yukarı olan var mı. 5.4 çıkmıştı benim doktor hafif pco görüntüsü gibi ama yok demişti anlamadım ne demekse artık
Anladımm direkt amh değeri ölçüt değil o zamanBenim 9.16 ama pco veya pcos değilim en az 5 doktora göründüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?