Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende aşılama düşünüyorum bu ay bakalım nasipse regl olur olmaz doktora gidecegim. Eşim tahlıl verdi morfoloji 2 halaa değişmemiş nedense. Ama sayı artmış cok garip birşey doktor beklersenız olur dedi ama biz beklemek yani ben özellikle beklemek istemiyorım artık başkalarının cocuklarını değil kendi cocugumu sevmek istiyorum cok üzülüyorum eskısı gıbı takmıyorum diyemiyorum cünkü takıyorum

İnsallah canım. Dediğin gibi özele gitcem ama çok masraflı işte bı muayeneyle kalsa. Tahlili şu su bu su derken
Hem de nasııl, iki hafta falan önce dahiliyeye gittik eşimle. Değerlerimize baktırmak için. Muayene+testler+ilaçlar = 910 tl ödedik. İçim acıdı içiim.

Merhaba hangi şehir hangi doktor acaba

Bende de yumurta akı akıntı devam ediyor dün çatlama oldu bugün kokulu gibi ya kendime kokuyorum resmen böyle olan var mi
Canım dün ilişki olduysa o kokulu akıntı ondan da olabilir benimde bazen oluyo çünkü. Ertesi gün hala akmaya devam ediyo sıvı bazen kokulu oluyo ama ertesi gün geçiyo o koku

bu gaz olayı nedir ya bebek düşündüğüm zamandan bu yana 1 senedir yani adete yakın dönemlerimde bi gaz başlıyor aman aman yani

Yeni çatladı 1 gün kadar sürüyor o akıntı. Benim öatladıktan 2 gün sonra su gibi akıntı sonra beyaz akıntım oluştu işte hala devam ediyor
Belirtilere gözünü kulağını kapat canim kafana çok takarsın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…