- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
10 günden sonra regl sayılmadığını biliyorum kuzum merak ettiğim bu şekilde kanama devam ederken gebelik oluşur muIstihadah bu canım haydi yani adet değil sen onu googleden bir araştır 10 günden sonrası adet sayılmiyor
İlk aşılama mi canim güzel haberler alırız insallah çok heyecanli bekleyisAşılama oldu cnm hoşbuldum
Hem de nasııl, iki hafta falan önce dahiliyeye gittik eşimle. Değerlerimize baktırmak için. Muayene+testler+ilaçlar = 910 tl ödedik. İçim acıdı içiim.İnsallah canım. Dediğin gibi özele gitcem ama çok masraflı işte bı muayeneyle kalsa. Tahlili şu su bu su derken
Anaaamm o ne yaa valla soyguncular resmen. beni çok aşıyo o fiyatlarHem de nasııl, iki hafta falan önce dahiliyeye gittik eşimle. Değerlerimize baktırmak için. Muayene+testler+ilaçlar = 910 tl ödedik. İçim acıdı içiim.
Ciplak gizle daha çok belli oluyor lar,kamera çekimi bazen göstermeyebiliyor.Ben de çok az gölge gibi Gördüm zaten
İnşallah. Beyaz losyon gibi akıntım varCiplak gizle daha çok belli oluyor lar,kamera çekimi bazen göstermeyebiliyor.
İnşallah vardır
Bende de yumurta akı akıntı devam ediyor dün çatlama oldu bugün kokulu gibi ya kendime kokuyorum resmen böyle olan var miİnşallah. Beyaz losyon gibi akıntım var
Canım beni de ekler misin bat 18 ocak ovülasyon testi paylaşmıştım cevap veren olmadıEkledim canim hosgeldin aşılama miydi tüp bebek süreci miydi senin
Merhaba hangi şehir hangi doktor acabaBende çok fazla anlayamiyorum. Alttan muayene etti. Soldan yumurtlamissin diyince ben şok oldum nasil yani e adetim gelmesi kac cm olmus genelde pkolarra yumurtlama sık oluyor ama büyüyüp gelişmiyor gibi birden sacma sorular sordum heyecanlasen cm ne yapacaksın çatlamış iste gayette güzel ben gördüm diyip bana da gösterdi. Kocaman bi top gördüm tabi ben sadece doktorum biraz yaşlı ve alanında başarılı ister istemez yılların deneyimi olabilir bende bilmiyorum ki
Canım dün ilişki olduysa o kokulu akıntı ondan da olabilir benimde bazen oluyo çünkü. Ertesi gün hala akmaya devam ediyo sıvı bazen kokulu oluyo ama ertesi gün geçiyo o kokuBende de yumurta akı akıntı devam ediyor dün çatlama oldu bugün kokulu gibi ya kendime kokuyorum resmen böyle olan var mi
Burdan mi paylastin cnm. Görmedik heralde tekrar paylaş bakalımCanım beni de ekler misin bat 18 ocak ovülasyon testi paylaşmıştım cevap veren olmadı
Pik yakın mı sizce ilk defa kullanıyorumBurdan mi paylastin cnm. Görmedik heralde tekrar paylaş bakalım
2 3 güne pik olur canım sen devam etPik yakın mı sizce ilk defa kullanıyorum
Evet ondan belki de canim teşekkür ederimCanım dün ilişki olduysa o kokulu akıntı ondan da olabilir benimde bazen oluyo çünkü. Ertesi gün hala akmaya devam ediyo sıvı bazen kokulu oluyo ama ertesi gün geçiyo o koku
Teşekkür ederim canım2 3 güne pik olur canım sen devam et
Yeni çatladı 1 gün kadar sürüyor o akıntı. Benim öatladıktan 2 gün sonra su gibi akıntı sonra beyaz akıntım oluştu işte hala devam ediyorBende de yumurta akı akıntı devam ediyor dün çatlama oldu bugün kokulu gibi ya kendime kokuyorum resmen böyle olan var mi
Belirtilere gözünü kulağını kapat canim kafana çok takarsın yoksaYeni çatladı 1 gün kadar sürüyor o akıntı. Benim öatladıktan 2 gün sonra su gibi akıntı sonra beyaz akıntım oluştu işte hala devam ediyor
Bende de yumurta akı akıntı devam ediyor dün çatlama oldu bugün kokulu gibi ya kendime kokuyorum resmen böyle olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?