Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok heyecanlıııı en güzel en sağlıklı şekilde olsun inşallahhh

Kızlar aranizda klomenle daha önce hamile kalan var mı

24 te gördü yum yani 14 gun ekle yani 7 gün sonra adet olmasan hamilesin inşâALLAH

Bence sen hamile olursanda böyle kişilere söyleme böyle fesat insanlar nazarda eder ALLAH korusun
Söylemem zaten görümcem iyidir ama ilk zamanlar kimseye söylemeyi düşünmüyorum zaten varsa yakın çevrem bilse yeter

Hiç öyle umutsuzluğa kapılmak yok hiç belli olmaz nasip etsin Allahım bizlere dee

Kızlar merhaba. Efektli olarak da ekledim. Aslında bat 11 Ocak ama erken yumurtladım 5 Ocak gözüküyor akşam üzeri idrarı ile yaptım
Çok yaklaştırınca gölge gibi görüyorum ama inşallah vardır canımm 5 inde tekrarla istersen daha garanti sonuç olur

Pembe olan da folik asit yokmuş heralde bende mavi olanı kullandim

Kizlar bir de bir şey daha sormak istiyorum inofolic combi kullanan arkadaşlar mavi kurulumu yoksa pembe kutulu mu kullanıyorsunuz ben 3 kutu bitirdim mavi olandan. Pembe olanla arasında ne fark var biliyormusunuz
Pembe olan inofolic mavi olan inofolic combi. İkisinde de folik asit ve inositol var pcolulara veriliyor yumurta kalitesini arttırmak için. İnofolic combi’de pembeye ek olarak çinko selenyum koenzim Q10 gibi vitaminler de var diye biliyorum. Bende de pco var çok araştırmıştım inşallah faydasını görürüz

Insallaahhh izmirdeki bi doktor vermisti birde impryl diye bi takviye verdi 3 kutu falan bitirdim ikisinde burdaki doktorda kullanmaya devam et dedi bakalim hayırlısı olsun hepimiz için

İnsallah canım. Dediğin gibi özele gitcem ama çok masraflı işte bı muayeneyle kalsa. Tahlili şu su bu su derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…