- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Çok heyecanlııııYok regl bekliyorum.. doğum kontrol hapı 4 gün sonra bitiyoryumurtalamadan 1 hafta sonra transfer oluyormuş. Normal adet döngüsü ile beraber.. O yüzden regl 1.gün sayarsak 17-20.günler arası oluyormuş.. Sayılı günlere geçtim
Şöyle en azındann 1 ay içmeye çalışsan farkını bence görürsün canımPekmezi için hergün için diyorlar ama ben öyle tek içemiyorjm midem almıyo..Yulaf lapası yaparken içine koyuyorum yada pankek yaparken ekliyorum anca o şekilde tüketiyorum☺
Büyük ihtimal ondandır, halsizliik yorgunluk yapar.. Umarım nedeni bulunur ve çözülürİnşallah cnm. Yoruyo tabi halim dermanım kalmiyo sürekli kanlarım düşük cikiyo sebebini adet kanamasına bağlıyorum
Merhaba testime bakabilir misiniz ?Büyük ihtimal ondandır, halsizliik yorgunluk yapar.. Umarım nedeni bulunur ve çözülür
Söylemem zaten görümcem iyidir ama ilk zamanlar kimseye söylemeyi düşünmüyorum zaten varsa yakın çevrem bilse yeter24 te gördü yum yani 14 gun ekle yani 7 gün sonra adet olmasan hamilesin inşâALLAH
Bence sen hamile olursanda böyle kişilere söyleme böyle fesat insanlar nazarda eder ALLAH korusun
Hiç öyle umutsuzluğa kapılmak yok hiç belli olmaz nasip etsin Allahım bizlere deeBende de tam aksi. Ilk kez bu ay ilac ve igme kullandim ama hic umudum yok. Yum takibi, igme gunu, sperm testi derken bence tren kacti. Bat 9 ocak ama doktor 30u, 1 ve 3u birliktelik dedi. 28inde cok siddetli agrim oldu. Eger yum agrisi ise gecmis olsun. 29u igne oldum. Ilac kullaninca bat degisiyorsa onu da bilmiyorum. Dr. Bilgi vermedi bu konuda. Ben bu aydan kendi adima umutsuzum yani. Ama buradaki cogu insandan mujdeli haber gelecegine eminim
Ovulasyon testi mi tabi ki de atın bakalımMerhaba testime bakabilir misiniz ?
Kızlar merhaba. Efektli olarak da ekledim. Aslında bat 11 Ocak ama erken yumurtladım 5 Ocak gözüküyor akşam üzeri idrarı ile yaptım
Çok yaklaştırınca gölge gibi görüyorum ama inşallah vardır canımmKızlar merhaba. Efektli olarak da ekledim. Aslında bat 11 Ocak ama erken yumurtladım 5 Ocak gözüküyor akşam üzeri idrarı ile yaptım
Pembe olan da folik asit yokmuş heralde bende mavi olanı kullandim
Pembe olan inofolic mavi olan inofolic combi. İkisinde de folik asit ve inositol var pcolulara veriliyor yumurta kalitesini arttırmak için. İnofolic combi’de pembeye ek olarak çinko selenyum koenzim Q10 gibi vitaminler de var diye biliyorum. Bende de pco var çok araştırmıştım inşallah faydasını görürüzKizlar bir de bir şey daha sormak istiyorum inofolic combi kullanan arkadaşlar mavi kurulumu yoksa pembe kutulu mu kullanıyorsunuz ben 3 kutu bitirdim mavi olandan. Pembe olanla arasında ne fark var biliyormusunuz
Teşekkür ederimÇok yaklaştırınca gölge gibi görüyorum ama inşallah vardır canımm5 inde tekrarla istersen daha garanti sonuç olur
Ben göremedim canımKızlar merhaba. Efektli olarak da ekledim. Aslında bat 11 Ocak ama erken yumurtladım 5 Ocak gözüküyor akşam üzeri idrarı ile yaptım
Ben de çok az gölge gibi Gördüm zatenBen göremedim canım
Aşılama oldu cnm hoşbuldumEkledim canim hosgeldin aşılama miydi tüp bebek süreci miydi senin
Merhaba benim de 1 Ocak ta olmam lazım ama olmadım belirtim baya var yarın olmasam Pazartesi test yapacamBeni de yazar Mısın canım bat 24 Ocak
İnsallah canım. Dediğin gibi özele gitcem ama çok masraflı işte bı muayeneyle kalsa. Tahlili şu su bu su derkenYani öyle doktorlarla karşılaştım ki devlet hastanesinde… Senelerdir özel hastanelere gidiyorum, çok masraflı oluyor ama neyimiz var neyimiz yok bakıp ilgileniyorlar, çözüm sunuyorlar, çok memnunum o yüzden. Dediğiniz gibi mutlaka bir uzmanla görüşün, bir çözümğ vardır illaki, sizi çok yoruyordur bu durum. Umarım tez vakitte düzene girer de rahatlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?