Bekle kesinleşsin en güzel şekilde söylersinAynen bende çok heyecanlıyım ya eşime bile söylemedim ama içim içimi yiyo söylememek için zor tutuyor bakalım
Anladımmm şükür ki çözümü varmış ve bir yıl iyi bir süre..Maalesef benim kan ve demir değerim yükselemiyor çünkü hem kan hem demir anemisi var.Ama bu serumla bir sene boyunca değerlerini kontrol altında tutacak dedi doktor. Siz de öylee, bekliyorum mutlu haberinizi.
Umarım bebiş sayesinde bırakanlardan olursunuzEşim kullanmıyo ben de azaltmaya çalıştım bi ara ama içmemeye çalıştıkça daha fazla içtim.İlaç da kullanmak istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam.Haberini alırsam bırakırım ama zorlanıcam belli
Amin kuzumİşte ben öyle olduğumda kist oluyordu canım sen yine de kontrol ettir, hatta başka doktora da sorabilirsin Allah bütün hastalara şifa versin
Ah bu doktorlar.. İnşallah iyi birine denk gelirsiniz ve bu uzun sürmelere bir çözüm bulunur kolaylıkla.. Yorar insanı uzun sürmesi çünküKanama şeklinde kuzum. Değiştircem de oğlumun hafta içi okulu olduğundan dolayı gidemedim. Geçen ay polikinlige gitmiştim ultrasonda ve alttan muayene de bişe göremedi hatta çikolata kistinin olmadığını söyledi konuşmuştuk zaten biliyosun. Sadece adetle atılan kist var demişti. Ama bu neyin nesi o zaman 3 ay önce büyük hastaneye de gitmiştim 10 gün sürüyordu o zmn normal dedi gene bişe olmadığını söylemişti ama smdi 10 günü de geçti süre
Aynen öyle bakalım inşallah bebiştirBekle kesinleşsin en güzel şekilde söylersin
Yok regl bekliyorum.. doğum kontrol hapı 4 gün sonra bitiyorTransfer tarihiniz belli oldu muu
Pik olan günden 16 gün sonra..Kızlar 27 28 pikti 29 baya koyuydu 30 u silik benim bat ne zaman oluyo
Pekmezi için hergün için diyorlar ama ben öyle tek içemiyorjm midem almıyo..Yulaf lapası yaparken içine koyuyorum yada pankek yaparken ekliyorum anca o şekilde tüketiyorum☺Kan için her sabah pekmez tüketin demir için de bolca yeşil yapraklı sebzeler gerçekten arttırıyor değerlerijinekolojik muayeneyi ihmal etmeyin mutlaka. Haber edin sürecinizi
Heyecanla bekliyoruzValla bugün yapmıcam belki adet olurum diye yarın bi evde test yapcam sabah ilk idrarla aynen 5 taneydi inşallah tutmuşturPazartesiye kadar yine olmazsam pazartesi kan veririm
İnşallah cnm. Yoruyo tabi halim dermanım kalmiyo sürekli kanlarım düşük cikiyo sebebini adet kanamasına bağlıyorumAh bu doktorlar.. İnşallah iyi birine denk gelirsiniz ve bu uzun sürmelere bir çözüm bulunur kolaylıkla.. Yorar insanı uzun sürmesi çünkü
Ayy inşallah inşallah.Anladımmm şükür ki çözümü varmış ve bir yıl iyi bir süre..İnşallah mutlu haberlerimizi vermek nasip olurrr
Yani öyle doktorlarla karşılaştım ki devlet hastanesinde… Senelerdir özel hastanelere gidiyorum, çok masraflı oluyor ama neyimiz var neyimiz yok bakıp ilgileniyorlar, çözüm sunuyorlar, çok memnunum o yüzden. Dediğiniz gibi mutlaka bir uzmanla görüşün, bir çözümğ vardır illaki, sizi çok yoruyordur bu durum. Umarım tez vakitte düzene girer de rahatlarsınız.Devlet hastanesiaynen öyle bı araştıralım demiyolar başlarından atsınlar da nasıl atarsa atsınlar. Bende çikolata kisti var ama sebebin o olduğunu düşünmüyorum çünkü 15 16 aydır var bu kist ama benim bu uzunn süren reglim 6 aydır böyle. Uzman bulup özele gitmeyi dusunuyorum
Ayyy bende yaHeyecanla bekliyoruz
Benim bütün hormonlar iyi durumda cnm yeni baktırdım daha doktorun demesine göre kanamaya neden olacak birşey de yok cikolata kistim var ama o ztn çocuk düşünmeye başladığımda da vardı 15 aydır benimle ama ben 6 aydır bu şekildeyim. Başka doktora kesinlikle gidicem zaten ama hafta içi oğlumun okulundan dolayı gidemedim 15 tatilde gitmeyi düşünüyorum. Bu ay da korunmayip önümüzdeki 2 ay doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum doktora danışarak belki o hap düzene sokar
24 te gördü yum yani 14 gun ekle yani 7 gün sonra adet olmasan hamilesin inşâALLAHKızlar cümleten merhaba geçen 9 aralıkta adetim geciktigi için test yapmıştım bu sekilde çıktı. Ben testi yanlış yaptığımı düşünüp üzerinde durmadım. Ama forumda kimyasal gebelik olarak yaşayanlar olmuş. En son 2 kasımda adet olmuştum. Ögün bugündür yok. 25 aralıkta kontrol için doktora gittiğimde (bu arada PCOS'um )soldan yumurlamissin ve çatlamış dedi iliski durumunu sordu. Bir gün öncesi yani 23 Aralık akşam olmuştu. Cok güzel tam denk gelmiş. 25i 26sı ve hatta 27si de iliski olsun gebe kalırsın yumurtan güzel dedi. Takviye için 3 aydır kullandığım ilaclarim vardı onlara devam et dedi ve d vitamini ile omega verdi. Adet için gittimyumurtlama şoku ile geri döndüm ve cok kesin konuştu ilginç ne zaman test yapsam tutunup tutunmadigini ogrenebilirimmm uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.
Bence sen hamile olursanda böyle kişilere söyleme böyle fesat insanlar nazarda eder ALLAH korusunAynen bakalım herkes sormaya başladı zaten dün görümcemlere gittim görümcemler neyse sorsun onlara bi misafir daha geldi soruyorlar çocuk var mı nerde diye salak çocuk olsa yanımda getirirdim her halde bakmadım bile kıza eşim cevapladı mutfaksa başka bi konu için sinir etti zaten ben tavrımı koydum ne sorarsa yüzüne bile bakmadım cevaplamadım salak değil ya anlamıştır eşim anladı zaten bi şey olduğunu biri bi şey mi söyledi sana dedi o ara ortam bozulmasın diye söylemedim sonra eşim mutfakta oturdu sıcakları da bende gittim içeri geç sen üşürsen gitmicem biraz durayım bunaldım herkes sürekli çocuk çocuk sorup duruyo dedim tamam dedi inşallah bugün adet günüm ama hala olmadım kırmızıyı görmedim umarım görmem görmek istemiyorumbunu görmek istiyorum
Eki Görüntüle 2979907 merhaba kızlar bugün 9. Günüm pik yakın mı?
Yani cok erken degil mi. 11 gun varken nasil ciksin. Hepimiz sabirsizlaniyoruz ama belki ben bilmiyorumdur.Ya kızlar bie şey sorucam adetime henüz 11 gün var ve bende 1 haftadır aşırı gögüg ağrısı ve regl olcakmışım gibi ağrılarım var doktora gittim oranım 1.20 çıktı normalde hep 0 çıkardı çok mu erken gittim acaba olur mu kş yükselir miki
Bende de tam aksi. Ilk kez bu ay ilac ve igme kullandim ama hic umudum yok. Yum takibi, igme gunu, sperm testi derken bence tren kacti. Bat 9 ocak ama doktor 30u, 1 ve 3u birliktelik dedi. 28inde cok siddetli agrim oldu. Eger yum agrisi ise gecmis olsun. 29u igne oldum. Ilac kullaninca bat degisiyorsa onu da bilmiyorum. Dr. Bilgi vermedi bu konuda. Ben bu aydan kendi adima umutsuzum yani. Ama buradaki cogu insandan mujdeli haber gelecegine eminimKesinlikle öyle önceki aylar klomen çatlatma iğnesi vurulduğumda yani herhangi bir tedavi olduğunda insan daha umutlu oluyor.hiç içmemiştim sabırla beklemiştim ama yine adet olunca okulda içimdenn amaannn deyip yaktım bi sigara sonra devamı geldi günde bir ikiAllahtan eşim içmiyor yoksa ben bırakamazdım şimdi stresten ziyade bi artık aman napayım olmazsa olmuyor elbet bir şekilde olur moduna giriyorken iki gün önceki lekelenme acaba yerleşme kanaması mıydı diye bir umut beklenti doğdu içimde bu da insanı strese itiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?