Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef benim kan ve demir değerim yükselemiyor çünkü hem kan hem demir anemisi var. Ama bu serumla bir sene boyunca değerlerini kontrol altında tutacak dedi doktor. Siz de öylee, bekliyorum mutlu haberinizi.
Anladımmm şükür ki çözümü varmış ve bir yıl iyi bir süre.. İnşallah mutlu haberlerimizi vermek nasip olurrr

Umarım bebiş sayesinde bırakanlardan olursunuz evet zor hatta imkansız gelirdi ama şuan ki halimden memnunum içmediğimde başım tutmuyor ya da aklım onda değil en azından

Ah bu doktorlar.. İnşallah iyi birine denk gelirsiniz ve bu uzun sürmelere bir çözüm bulunur kolaylıkla.. Yorar insanı uzun sürmesi çünkü

Transfer tarihiniz belli oldu muu
Yok regl bekliyorum.. doğum kontrol hapı 4 gün sonra bitiyor yumurtalamadan 1 hafta sonra transfer oluyormuş. Normal adet döngüsü ile beraber.. O yüzden regl 1.gün sayarsak 17-20.günler arası oluyormuş.. Sayılı günlere geçtim

Kan için her sabah pekmez tüketin demir için de bolca yeşil yapraklı sebzeler gerçekten arttırıyor değerleri jinekolojik muayeneyi ihmal etmeyin mutlaka. Haber edin sürecinizi
Pekmezi için hergün için diyorlar ama ben öyle tek içemiyorjm midem almıyo..Yulaf lapası yaparken içine koyuyorum yada pankek yaparken ekliyorum anca o şekilde tüketiyorum☺

Ah bu doktorlar.. İnşallah iyi birine denk gelirsiniz ve bu uzun sürmelere bir çözüm bulunur kolaylıkla.. Yorar insanı uzun sürmesi çünkü
İnşallah cnm. Yoruyo tabi halim dermanım kalmiyo sürekli kanlarım düşük cikiyo sebebini adet kanamasına bağlıyorum

Yani öyle doktorlarla karşılaştım ki devlet hastanesinde… Senelerdir özel hastanelere gidiyorum, çok masraflı oluyor ama neyimiz var neyimiz yok bakıp ilgileniyorlar, çözüm sunuyorlar, çok memnunum o yüzden. Dediğiniz gibi mutlaka bir uzmanla görüşün, bir çözümğ vardır illaki, sizi çok yoruyordur bu durum. Umarım tez vakitte düzene girer de rahatlarsınız.

Istihadah bu canım haydi yani adet değil sen onu googleden bir araştır 10 günden sonrası adet sayılmiyor

24 te gördü yum yani 14 gun ekle yani 7 gün sonra adet olmasan hamilesin inşâALLAH
Bence sen hamile olursanda böyle kişilere söyleme böyle fesat insanlar nazarda eder ALLAH korusun

Kızlar merhaba. Efektli olarak da ekledim. Aslında bat 11 Ocak ama erken yumurtladım 5 Ocak gözüküyor akşam üzeri idrarı ile yaptım

Eklentiler

• D0339A7C-DA9C-4A53-82C7-BCA711E6C616.png
    304,2 KB · Görüntüleme: 69
  • B213F03A-FD66-4F33-A1C6-F8892292834A.png
    340,2 KB · Görüntüleme: 64
Yani cok erken degil mi. 11 gun varken nasil ciksin. Hepimiz sabirsizlaniyoruz ama belki ben bilmiyorumdur.

Bende de tam aksi. Ilk kez bu ay ilac ve igme kullandim ama hic umudum yok. Yum takibi, igme gunu, sperm testi derken bence tren kacti. Bat 9 ocak ama doktor 30u, 1 ve 3u birliktelik dedi. 28inde cok siddetli agrim oldu. Eger yum agrisi ise gecmis olsun. 29u igne oldum. Ilac kullaninca bat degisiyorsa onu da bilmiyorum. Dr. Bilgi vermedi bu konuda. Ben bu aydan kendi adima umutsuzum yani. Ama buradaki cogu insandan mujdeli haber gelecegine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…