Amin canım hayırlısı böyleymişBen sende kız demiştim ama MaşaALLAH rabbim esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH güzelim benim
Ya aslında ben 2 ay annemdeyim o ara bisey almayı düşünmüyorum eve getirmesi zor olacak diye memleket çok uzak zaten ondan bakmıştım battaniyeBattaniye falan bence şimdi alma kız 5. 6. Ay al zaten hediyede geli bide yeni doğan bebekler çabuk büyüyor bir kaç tane kıyafet al tam olan gerisini büyük al emanet duranlardanbide zor bulunması daha iyi ne güzel onları bulana madara binlerce kıyafet bakarsın ben bebek alışveriş bağımlısı olarak gocunmam bakarım bıkmadan keyfini çıkart kız bu günleri özleyeceksin
Tovbeee o nedir kızYa aslında ben 2 ay annemdeyim o ara bisey almayı düşünmüyorum eve getirmesi zor olacak diye memleket çok uzak zaten ondan bakmıştım battaniye
Aklıma gelen ufak tefek şeylerden bakayım demiştim. Hediye olarakta pek hediye getirecek etrafım yok özellikle memlekete gitmezsem. Aslında bi yandan hiç hediye kabul etmek istemiyorum çünkü başıma gelecekleri biliyorum
Birileri düğün zamanı kullanılmis tava ve borcamlari getirip kız tarafı kadar eşya getirdim demiştio yüzden bu sefer temkinliyim Hahaha
Bunu diyen kvTovbeee o nedir kızben evlenirken ceyrek 230 liraydı bacım şimdi gel de çeyrek borclarini tak ama çeyreğe de götürüp gram takmak hiç huyum değil gönlüm rahat etmez yandık yandık
Farklı ailelerde yetişip türlü türlü insanlarla karşılaşıyoruz canım buda onlsrdan biriBunu diyen kvsorun orda zatenn.
Ben çeyrek fiyatına bakmayalı çok oldu hahah iki kişiye borcum var sadece şimdiden alıp koymak lazım
İnşallah kuzum inşallahKuzucum hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah tutar bebisin seninledir
Oy bin kere maşallah hadi hayırlı olsun kuzumSelam beybiler bı oglumuz daha oluyor belli oldu cinsiyetimiz
Kesinlikle öyle bana bulasmasinlarda başka bisey istemiyorumFarklı ailelerde yetişip türlü türlü insanlarla karşılaşıyoruz canım buda onlsrdan birineyse ki senin çok yokmuş canim
Teşekkür ederimmm sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınn umarımmmHiç yerleşme kanaması yaşamadım ama adetten önce de lekelenme olması ve kesilmesi aklıma onu getirdi. Yine de inşallah bebisin seninledir diyelim
Allah razı olsun canım benimTeşekkür ederimmm sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınn umarımmm
Aman ALLAHım neler okudum ben nayir nolamazYa aslında ben 2 ay annemdeyim o ara bisey almayı düşünmüyorum eve getirmesi zor olacak diye memleket çok uzak zaten ondan bakmıştım battaniye
Aklıma gelen ufak tefek şeylerden bakayım demiştim. Hediye olarakta pek hediye getirecek etrafım yok özellikle memlekete gitmezsem. Aslında bi yandan hiç hediye kabul etmek istemiyorum çünkü başıma gelecekleri biliyorum
Birileri düğün zamanı kullanılmis tava ve borcamlari getirip kız tarafı kadar eşya getirdim demiştio yüzden bu sefer temkinliyim Hahaha
Erkek de olduğu için bi tahminde bulunuyorum o yüzdenAman ALLAHım neler okudum ben nayir nolamaz
Valla bencede kabul etme bide minnete geçirirler
Yavaş yavaş alırsın ya annedeyken çok hoşuna giden olursa alırsın bencede yük etme kendine ❤
İnshaAllah hepsini kullanmak nasib olur Allah'ın izniyle kuzummmmErkek de olduğu için bi tahminde bulunuyorum o yüzdenhiç gerek yok kendim alırım istersem de kendim isterim.
Aynen canım dün bebisin besigiyle dolabını aldık, birde bebek arabasını almıştık zaten büyük eşyalar bitti nasipte varsa kullanılacak allahin izniyle. Ben onları dert ediyordum çünkü ne zaman gitsem sormaya fiyatlar artmış oluyorAllah yardımcımız olsun zaten 2 ay yokuz birde fiyatlar artıyor aldık artık. Kıyafet geri kalan en son iş, kolay iş. Hiç almasam bile olur geldigimde alırım diyorum artık
Darısı bekleyenlere insallah
Amiin canım insallahhİnshaAllah hepsini kullanmak nasib olur Allah'ın izniyle kuzummmm
Hayırdır canım nereye gidiyorsunuz?
Anladım canım Allah kavuştursun.. iki ay yokuz değince ben de sen bir yere gidiyorsun sandımAmiin canım insallahh
Eşim göreve gitti canim
Bende memlekete gidiyorum canım evde yokuz ya o anlamda dedim amiin insallahhAnladım canım Allah kavuştursun.. iki ay yokuz değince ben de sen bir yere gidiyorsun sandım
En güzeli için rahat olur ve amin amin sağlıkla gelsin kullansın eşyalarını yakışıklıErkek de olduğu için bi tahminde bulunuyorum o yüzdenhiç gerek yok kendim alırım istersem de kendim isterim.
Aynen canım dün bebisin besigiyle dolabını aldık, birde bebek arabasını almıştık zaten büyük eşyalar bitti nasipte varsa kullanılacak allahin izniyle. Ben onları dert ediyordum çünkü ne zaman gitsem sormaya fiyatlar artmış oluyorAllah yardımcımız olsun zaten 2 ay yokuz birde fiyatlar artıyor aldık artık. Kıyafet geri kalan en son iş, kolay iş. Hiç almasam bile olur geldigimde alırım diyorum artık
Darısı bekleyenlere insallah
Amiinn insallahhEn güzeli için rahat olur ve amin amin sağlıkla gelsin kullansın eşyalarını yakışıklı
İnşaALLAH üçüncüde olur bir prensesinAmin canım hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?