Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama 1,2 gün daha beklicem yine gelmezse kan veririm yada test yaparım pozitif çıkar sa kan veririm umarım hepimiz pozitif görürüz göbeklerimizin bebekli dolmasını nasip eyle ya rabbi
Aminnn evet bence de pazartesiye kadar olmamıs olursa akşamına kan verirsin direkt inşallahh bu ayy bizlerin olsunnn benim de hani o lekelenme oldu dedim ya sonrasında olmadı. Heyecanla bekliyorum 10 gün kaldı daha çok varr

Hahaha kesinlikleeee evlenir evlenmez başlanmalıymış olsun vardır bir zamanı :)
Aynen bakalım herkes sormaya başladı zaten dün görümcemlere gittim görümcemler neyse sorsun onlara bi misafir daha geldi soruyorlar çocuk var mı nerde diye salak çocuk olsa yanımda getirirdim her halde bakmadım bile kıza eşim cevapladı mutfaksa başka bi konu için sinir etti zaten ben tavrımı koydum ne sorarsa yüzüne bile bakmadım cevaplamadım salak değil ya anlamıştır eşim anladı zaten bi şey olduğunu biri bi şey mi söyledi sana dedi o ara ortam bozulmasın diye söylemedim sonra eşim mutfakta oturdu sıcakları da bende gittim içeri geç sen üşürsen gitmicem biraz durayım bunaldım herkes sürekli çocuk çocuk sorup duruyo dedim tamam dedi inşallah bugün adet günüm ama hala olmadım kırmızıyı görmedim umarım görmem görmek istemiyorum bunu görmek istiyorum

Aynen çokmuş adete umarım yerleşme kanaması görmüşsündür içini ferah tut stres yapma güzel beslen umarım böyle oluruz

Mrb. Durumunuzla ilgili hicbir bilgim tecrubem yok ama birsey merak ettim. Yumurtan guzel ne demek. Yani boyutunu mu kastediyor dr. Buyumus gelismis anlaminda. Kalite onemli diyorlar. Yumurtanin kalitesini doktor ultrasonla anlayabiliyor mu ya da nasil anlasiliyor.

Bosver kimsenin ne dediği umrunda olmasın hayatı yasayacak olan sensin. Hem şöyle düşün çocuk olduktan sonra eşinle artık baş başa zaman geçirdiğin zamanlar nadirleşecek. Bu zamanın bu heyecanın tadını çıkar o zaman ilk pozitif haber senden gelecek. Var mı belirti falan

Bosver kimsenin ne dediği umrunda olmasın hayatı yasayacak olan sensin. Hem şöyle düşün çocuk olduktan sonra eşinle artık baş başa zaman geçirdiğin zamanlar nadirleşecek. Bu zamanın bu heyecanın tadını çıkar o zaman ilk pozitif haber senden gelecek. Var mı belirti falan

Evet canim doktorda oyle dedi test yap zaten gebe değilsen 14 gun sonra adetin gelir dedi. Beklemek heycanliymis günler geçmiyor gibi. Gercekten de insan ister istemez kendinde belirti ararken buluyor kendisini

Bende çok fazla anlayamiyorum. Alttan muayene etti. Soldan yumurtlamissin diyince ben şok oldum nasil yani e adetim gelmesi kac cm olmus genelde pkolarra yumurtlama sık oluyor ama büyüyüp gelişmiyor gibi birden sacma sorular sordum heyecanla sen cm ne yapacaksın çatlamış iste gayette güzel ben gördüm diyip bana da gösterdi. Kocaman bi top gördüm tabi ben sadece doktorum biraz yaşlı ve alanında başarılı ister istemez yılların deneyimi olabilir bende bilmiyorum ki

Valla pek yok akıntım çoğaldı adet oluyorum sanıyorum bi şey yok geri gibi sağ kasıktan bi sızlama oldu bi kaç gün önce falan baş dönmem çok oluyodu ama bu ara pek yok bilemiyorum ya pozitif görür müyüm

Eeeeeee yapsanaaaa hem adet günün gecmis tam zamani bence. Demekki sen sağ tarafından yumurtlamissin

Aynen çokmuş adete umarım yerleşme kanaması görmüşsündür içini ferah tut stres yapma güzel beslen umarım böyle oluruz
Valla bu ay açıkçası pek dikkat etmiyorum sigarayı bırakmıştım günde bi iki içiyorum kahveyi çok azaltmıştım günde bi bardak içiyorum. O aldığım mfk karışımını bile bi iki kullandım bıraktım. Tek kullandığum takviye inofolic combi önceki aylar neler neler denedim yine olmadı bu sefer de böyle deniyim dedim hiç aklımda bile yoktu daha rahattım o lekelenmeyi görene kadar..şimdi yavaş yavaş içimde tuttu mu tutmadı mı acabası büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…