Allah razı olsun canım inşallah nasibine kavuşursun kısa süredeEvet haklısın bunları deneyeceğim bu ay femaraya da bakacağım artık doktora gidebilirsem söyleyeceğim. Teşekkür ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bal karışımı kullanınca mi hamile kaldınız acaba ?Sosyal medya ismi petekköy bal.. Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Sağolsun burda bi arkadaş almış ben de ona sormuştum
Bal karışımını kullanınca mi hamile kaldınız acaba?Burada bi arkadaş almış petekköy bal ismi. Sosyal medyadan aldım dün aldım bugün kargo elime ulaştı işteyim daha deneme fırsatım olmadı.
Hangisi etkili oldu bilmem ama birkaç aydır dikkat ediyordum zaten petekköy bal karışımından da kullandık eşimle, ondan önce bioes macun diye bişry kullandım, Folik asit te kullandım Rabbim nasip etti çok şükür,Bal karışımını kullanınca mi hamile kaldınız acaba?
Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah siz perga (arı ekmeği) ekletirdiniz mi karışıma ?Hangisi etkili oldu bilmem ama birkaç aydır dikkat ediyordum zaten petekköy bal karışımından da kullandık eşimle, ondan önce bioes macun diye bişry kullandım, Folik asit te kullandım Rabbim nasip etti çok şükür,
Amin Allah razı olsun isteyen herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alsın inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşAllah siz perga (arı ekmeği) ekletirdiniz mi karışıma ?
Bioes macun da kullanabilirsiniz o da yumurtlamayı düzene sokuyor onu sadece ben kullandım bal karışımını eşimle beraber kullandıkSağlıkla kucağınıza alın inşAllah siz perga (arı ekmeği) ekletirdiniz mi karışıma ?
Kararsız kaldım hangisini alsam diye ..Bioes macun da kullanabilirsiniz o da yumurtlamayı düzene sokuyor onu sadece ben kullandım bal karışımını eşimle beraber kullandık
Kararsız kaldım hangisini alsam diye ..
gönlünü ferah tut canım inşallah önemli bişey cıkmayacaktır. boyutu ne kadardı, istersen baska bir doktora daha görünGebelik düşündüğüm için gittiğim doktorda ilk muayenede basit kist gördüğünü söyledi sonra kan verdim kan sonucunda Ca-125 60 çıktı bunun üzerine doktor hemen ontolojiye yönlendirdi pataloji aldılar 12 gün sonra çıkacak çok korkuyorum böyle bir durumda olan varsa yardım etsin lütfen
Ben geldim herkez den önce de bakalımHeyy kızlar toplanin bişey dicemDilos6342 My_Moonlight06 Birbasak kız başka kim vardı aklıma gelmiuor
Hoşgeldin canımBen geldim herkez den önce de bakalım
Burdayım burdayimmHeyy kızlar toplanin bişey dicemDilos6342 My_Moonlight06 Birbasak kız başka kim vardı aklıma gelmiuor
De bakalım.Heyy kızlar toplanin bişey dicemDilos6342 My_Moonlight06 Birbasak kız başka kim vardı aklıma gelmiuor
Nasıl yapicaz mavisimKızlar şimdi yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyoruz öğrenmeden önce burda kız mo erkek mi minik bir cinsiyet partisi yapalım dedikMy_Moonlight06 ile ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?