- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Biter miiiiUmut kesilmiyo anam.Regl dönemi isyanla geçiyo ne zaman ki yumurtlama dönemi yaklaşıyo umut doluyorsun sonra beklemeye başlıyorsun umudun bazen azalıyo bazen artıyo ama hiç bitmiyo
Hadi yaaaaa.. olsun nisana da bişey kalmadı... Hayırlısı İnshaAllah canımmBacımben direkt Nisan topigi buldum, bu ay da adete hızlı giriş yapınca Mart kesmedi anam
Kız bizim ümidimiz de maşallahHadi yaaaaa.. olsun nisana da bişey kalmadı... Hayırlısı İnshaAllah canımm
Olsun ne yapalım canım aaaa.. ağlamayana meme yokKız bizim ümidimiz de maşallah
Sabah test yaptım kalp gözüyle bakmalıkBiter miiiiyılmadan devam edeceğiz oldurana kadar
Sen nerelerdesin canım Bayadır yoksunNerdesiniz yaaa Ocak grubundan çıktığımdan beri buranın hiç tadı yok
Yaptın mı canim?Sabah test yaptım kalp gözüyle bakmalıkSabah tekrar yapıcam bakalım neler olucak şans dile
Yaptım canım bugün kalp gözüyle bile görünmedi ne yazık ki:/Yarın doktor kontrolüm var ne görmeyi umuyosa artık toptan hayal kırıklığı yaşayıp duruyoruz.Asistanı bile olsa da bi kutlasak diyo kıyamamYaptın mı canim?
Yumurtlamanin üstünden kaç gün geçti canım? Keşke keşke olsa da diğer yerde de birlikte devam etsek..Yaptım canım bugün kalp gözüyle bile görünmedi ne yazık ki:/Yarın doktor kontrolüm var ne görmeyi umuyosa artık toptan hayal kırıklığı yaşayıp duruyoruz.Asistanı bile olsa da bi kutlasak diyo kıyamam
Kimse yazmıyordu bildirim gelmiyordu bende yoktumSen nerelerdesin canım Bayadır yoksun
Anne grubunda da yoktun canım nasılsın nasıl gidiyorKimse yazmıyordu bildirim gelmiyordu bende yoktum
Keşke kuzumYumurtlamanin üstünden kaç gün geçti canım? Keşke keşke olsa da diğer yerde de birlikte devam etsek..
İlk yumurtanın üstünden 11 gün geçmiş daha canım bence erken, o tutmadı diyelim ikincisi var daha sıradaKeşke kuzumilk yumurtam 6 martta çatladı 2.yumurtam 12-13 Mart’ta çatladı
Bitmek tükenmek bilmeyen bi umut deniziİlk yumurtanın üstünden 11 gün geçmiş daha canım bence erken, o tutmadı diyelim ikincisi var daha sırada
Aynen öyle canım umut edilmese ne yapicaz ki başka? Çok zor gelsede insan illaki umut ediyorBitmek tükenmek bilmeyen bi umut denizi
Ordaaa sizi göremedimmmmmAnne grubunda da yoktun canım nasılsın nasıl gidiyor
Nasıl yavrum yazıyorum aslında ben, bende iyiyim canım şükür 11+5 2 güne bende 12. Haftadayim allahin izniyleOrdaaa sizi göremedimmmmmiyiyim çok şükür 12 haftalık oldukkkk sen napıyorsun nasılsın bacım
Kizz sen yasiyon mu hamişNerdesiniz yaaa Ocak grubundan çıktığımdan beri buranın hiç tadı yok
Benim adım ebrulii biraz gerçek biraz rüyaaaNerdesiniz yaaa Ocak grubundan çıktığımdan beri buranın hiç tadı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?