Niye olmasın iki kere yumurtlayanlarda oluyorBiri oldu da ikiz olucak
Hepimiz için canım.Çatlıyo çatlamasına da bakalım çabalarımız bi işe yarıyo mu bekleyip görücezBende gidiyodun da eşimin işinden dolayı devamında gidemedim çatladı ama ne zman çatladı emin değilim inşallah hepsi çatlamıştır diyorum senin için de hayırlısı olur inşallah
Öyle oluyo canım da biz dölleyemiyoruz tek de olsa çift deNiye olmasın iki kere yumurtlayanlarda oluyo
Orası öyle amaaaa dölleniyorsada çif olma durumuda oluyor işte güzelceÖyle oluyo canım da biz dölleyemiyoruz tek de olsa çift de
Cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım neler olmuş.İlk yumurtam döllendiyse görünür mü acaba?Alttan bakıyo doktor.6sında çatlamıştı o yumurtamOrası öyle amaaaa dölleniyorsada çif olma durumuda oluyor işte güzelce
Yumurtlama ayın kaçıydı kiCuma günü tekrar kontrolüm var bakalım neler olmuş.İlk yumurtam döllendiyse görünür mü acaba?Alttan bakıyo doktor.6sında çatlamıştı o yumurtam
Ama şimdi baktım bir hafta olmuş eğer döllenmişse kana yansır birde rahim kalınlığını sor kalınlaşma başlamışsa ozamansa olur.benimde bugün rahme yakın sağ tarafta batma var minnacık sanki içimde birisi çekirdek çitlemiş kabuğu batıyor gibi acaba gebelerde böyle oldu muCuma günü tekrar kontrolüm var bakalım neler olmuş.İlk yumurtam döllendiyse görünür mü acaba?Alttan bakıyo doktor.6sında çatlamıştı o yumurtam
Şaka gibi ilaç kullanmadan bugün hasta oldum sabah testi de yapmıştımUmarımmmmmmm
6 sında çatladı ilk yumurtam.Sürpriz yumurta da dünYumurtlama ayın kaçıydı ki
Cuma günü 7mm gayet iyi dedi doktor ama bilmiyorum kaç olması gerektiğini.Normalde kaç olduğunu da bilmiyorumAma şimdi baktım bir hafta olmuş eğer döllenmişse kana yansır birde rahim kalınlığını sor kalınlaşma başlamışsa ozamansa olur.benimde bugün rahme yakın sağ tarafta batma var minnacık sanki içimde birisi çekirdek çitlemiş kabuğu batıyor gibi acaba gebelerde böyle oldu mu
İyi bencede bu normal burdan yükselirse gebelik var demektir çünkü regli olduğumuzda 5-6 falan oluyor sonrasında işte yumurtlama olacağında yukseliyor ve öyle yükselerek gidiyor dur bekle bakalım bencede güzel bir sonuçCuma günü 7mm gayet iyi dedi doktor ama bilmiyorum kaç olması gerektiğini.Normalde kaç olduğunu da bilmiyorum
KuşummmHoşgeldin canım, nerelerdeyin? Merak ettim. Umarım iyisindir ve her şey yolundadır
Basin sagolsun canim öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum hersey üst üste gelmiş resmen Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Allah size ailenize dayanma gücü versin..O zaman niye gelemediğimi de toplu yazayım sevgili A airy-fairyFeslegeen BurcuAD Dilos6342 maviss_34 Ginnys Birbasak biraz zor zamanlar geçirdim kendime vakit ayırmak için ayrılmak istemistim bı sure aslında ama maalesef ki korona oldum korona süresinde henüz 36 yasindaki halamı kanserden kaybettim buna inanılmaz sarsıldım ardından malûm kuşum hastaydı o öldü 20 gün sonrasında da eşimin çok sevdiğim halası vefat etti kanserden derkennnn uzun ve kötü zamanlar geçirdim. O yüzden her şeyi askıya aldım bu zamana kadar ama buna da şükür iyiyim şimdi yeniden devam edeceğim inşallah bebek sürecine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?