- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Canım. Yükselmiş değer , ama.15gun gecikmeye daha çok cikmaliydi beta.Kızlar özellikle hamilelik kesinliğinde güçlük çekenler yardım edin.
Âdetim düzenlidir normalde İlk defa 15 günü geçti Bebek istiyoruz iki defa evde test yaptım negatif 3 defa kan verdim ilki ve ikincisi arasında birer gün vardı ilk testte 1.20 çıktı ikincisinde 2.39 daha da test yapmadım doktor kan söktürücü verdi kullanmadım emin olmadığım için sizde de böyle bir durum oldu mu sizce ben hamile miyim ?
Evet eve gelirken nasıl içim.mutluydu yani ilerde diğer doktorumla tüp bebek bile olsa devamı bu doktorla olacak inşallah.o günleri.gorursekValla canım yazış tarzından bile belli ne güzel cok sevmişsin doktoru, insanin kafasının anlasabilecegi bi doktor bulmak gercekten zor. Hem evine de yakınmış oh oh gebelik için gelip gidersen hele çok iyi olur Allahin izniyle o günde geliversin inşallah hemenndualarim seninlee
Evet doğru ama iki günlük bi kan vermede çıkmıştı sağlık ocağı doktoruna sizde 1.20 hastanede 2.39 çıktı dedim ve ben öyle söyleyince daha çok yeni olabilir dedi ve hala adet olmadım. İki gün boyunca çok aşırı kasık ağrısı çektim dünde bi bel ağrısı tuttu ayakta duramıyordumCanım. Yükselmiş değer , ama.15gun gecikmeye daha çok cikmaliydi beta.
Ya bncede yani.beta gebelikte yükselir.belki.gec dollenmedir.Evet doğru ama iki günlük bi kan vermede çıkmıştı sağlık ocağı doktoruna sizde 1.20 hastanede 2.39 çıktı dedim ve ben öyle söyleyince daha çok yeni olabilir dedi ve hala adet olmadım. İki gün boyunca çok aşırı kasık ağrısı çektim dünde bi bel ağrısı tuttu ayakta duramıyordum
Hadi inşallah o günlere gerek kalmaz canım gelsin minigin kısa sürede sağlıklı şekildeEvet eve gelirken nasıl içim.mutluydu yani ilerde diğer doktorumla tüp bebek bile olsa devamı bu doktorla olacak inşallah.o günleri.gorursek
İnsallaahh kuzum, Allah razı olsun
Bebisinnn nasıl,gördün mü minnaki
Bi yanım o kadar hevesli ki bi yanımda çıkmazsa üzülürüm diye buruk. Yarın idrar testi yapmak istiyorum yapmalı mıyımYa bncede yani.beta gebelikte yükselir.belki.gec dollenmedir.
İçme.bence ilacı bekle iki.gun sonra kan.ver
Kist mi var acaba diye düşündüm ultrason da çıkmadı bişey umarım dediğin gibi geç döllenmedirBi yanım o kadar hevesli ki bi yanımda çıkmazsa üzülürüm diye buruk. Yarın idrar testi yapmak istiyorum yapmalı mıyım
İnşallah bebişim yaHadi inşallah o günlere gerek kalmaz canım gelsin minigin kısa sürede sağlıklı şekilde❤
Ben dün kasık ağrısıyla acile gittim devlete görüntüde kötüydü ama az da olsa gördüm sonra ağlamaktan bebis kayboldu göbek hareket edince
Çok.haklisin ya.Bi yanım o kadar hevesli ki bi yanımda çıkmazsa üzülürüm diye buruk. Yarın idrar testi yapmak istiyorum yapmalı mıyım
Kist olsa.gorunurduKist mi var acaba diye düşündüm ultrason da çıkmadı bişey umarım dediğin gibi geç döllenmedir
UmarımmmmmmmKist olsa.gorunurdu
İnsallahhhh öyledir
Hahaha öyle olmuştur valla canimİnşallah bebişim ya
Oyy minnak yaa,iyi misin şimdi nasılsın kuzum.
Korkmuşturrr çocuk
İyi çok şükür kuzumHahaha öyle olmuştur valla canimanlamadım canım kasık ağrılarım vardı zaten ama dün biraz şiddetlendi. Bebekte kesede bi sorun yokmuş şükür pazartesi gidicem bakalım
Sagolasin canım daha güzelleri senin olsun en kısa zamanda insallahhİyi çok şükür kuzum
Allah sağlıkla.kucagina almayı nasip etsin
Bende gidiyodun da eşimin işinden dolayı devamında gidemedim çatladı ama ne zman çatladı emin değilim inşallah hepsi çatlamıştır diyorum senin için de hayırlısı olur inşallahİnan sırf bu kafa karışıklığını yaşamamak için doktor kontrolüyle takip ediyoruz.Okadar yıpratıyo ki beni o soru işaretleri
İnşallah dilosummm aminnnSagolasin canım daha güzelleri senin olsun en kısa zamanda insallahh❤❤
Hadi bakalım nisana güzel haberlerle gir insallahhİnşallah dilosummm aminnn
İnşallah kuzumm, haber veririm inşallah güzel olurHadi bakalım nisana güzel haberlerle gir insallahh❤
İnşallah canım güzel haberlerle insallah❤İnşallah kuzumm, haber veririm inşallah güzel olur
Öyle tabi Allah sağlık versin nasipse olur zaten nasip değilse ne yapsak az canımEvet ya adet olmadan tekrar yumurtlayan da duymuştum çok garip gerçekten sen yine de devam et canım akıntı vs de kendini takip et belli mi olur ben de ilaç bitti üçüncü gün belime bir ağrı girdi nası şiddetli ama baktım ki olmuşum çok üzülmüştüm bu ayda doktora göründüm üç yumurta var dedi ovulasyondan takibini yaptık elimizden geleni yaptık bakalım nasip kısmet bir sorunun yoksa zaten üzülme bende yeni evliyim bi düşük yaptığım için istiyorum yoksa 7 ay benimki bir sene seninki nolacak rabbim sağlık sıhhat versin gerisi mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?