- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
Allah Allah çok garip ben hiç denemedim onu ama doktor bisey demiyor mu?Benim evlendikten sonra basit kistlerim oldu adetle atılan değilde over kisti 5 kere patladı ama zararsız olduğu için serum yiyip geliyodum adetlerim bekarkende çok agriliydi hala öyle hep düzenli adet görürüm bekarliktan beri en fazla 7. Günde yikanirdim. 6 ay önce ebru ceylanin kist eritici yogasini ve adet söktürücü masajini yaptım bikac gün o zamandan beridir 10 gün ve üstü adetim sürmeye başladı
İnşallah yeni yıl herkese uğur getirir isteyen herkes dilegine kavuşurHayırlı Akşamlar kızlar☺ Sağlıkla kucağımıza alacağımz nice bebişlerimiz olur inşRabbim isteyen herkese versin.2022 de bende bebişim olsun istiyorum..Sağlıkla Kalın Sevgiler yeni yılınız kutlu olsun ❣
Canımm geçen ay benim ovulasyon testlerim de böyle çıkmıştı hamileydim. İnşallah sen de hamişsindirMerhaba kizlar Bat 4 ocak elimde gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim 3 gundur tekrar renk koyulasmaya basladi sanki sizce nasil acaba gebelik mi yoksa erken mi?
Hakkınız da hayirlisi olsun güzel arkadaşım umudumuzu kaybetmek yok olacak Allahin izniylemaviss_34 beni de pas gec bu ay.
3 gundur minik minik lekelenmelerim vardi kahverengi. bir umut yerlesmedir dedim ama bugun basladi.
nasip, kismet.
cok tesekkur ederim canimHakkınız da hayirlisi olsun güzel arkadaşım umudumuzu kaybetmek yok olacak Allahin izniyle
Ayyy insallah canim benim duani eksik etmeCanımm geçen ay benim ovulasyon testlerim de böyle çıkmıştı hamileydim. İnşallah sen de hamişsindir
Benimde adetlerim 1.5 yıldır düzensiz ondan önce hiç şaşmazdı. Son 1.5 yıldır çok sıkıntı yaşadım hatta sayfamda konusunu bile açtım. 18 gün sürüyordu adetlerim. Hatta 15 gün temiz kalıyorum tekrar yine adet oluyordum. Artık çıldırma noktasına gelmiştim kaç farklı doktora gittim kist, polip myom vs. Hiçbir şey yok kadınlık hormonlarım da gayet güzel. Sadece tsh yüksekliği vardı birde en son gittiğim doktor enfeksiyon var rahminde dedi. Onun için iğne kullandım bi tane de ilaç verdi. Şimdi son 2 aydır bi tık düzenli olmaya başladım. İnşallah bu durum tekrarlamaz diye dua ediyorum. Çünkü tam temizlrndim sanıp abdest alıp yeniden sar başa adet olmak iğrenç bir durum. Kafaya taktıkça da daha mı çok oluyor ben anlamadım. Sende başka bi doktora daha git bence canım. Bide ben soğan suyu kürü denedim belki onunda faydası olmuştur.Bugün adetimin 10. Günü hala regl devam ediyo cildircam artık 15 aydır çocuk düşünüyoruz 24 günde bir adet görüyorum hiç şaşmaz son 6 aydır adetlerim 10 güne çıktı hatta geçen ay tam 14 gün sürdü doktora gittim bunun için 10 günü normal sayıyoruz dedi ama ben zaten adetimin 11. Günü yumurtlama görüyorum temiz kaldığım süre 14 gün belki bu ay düzelir dedikçe 6 aydır bu uzun süren regl devam etti çikolata kistinden kaynaklı olsa 15 aydır var ztn bu kist neden oluyo anlamiyorum
Amin canim ne güzel dualar öylecok tesekkur ederim canimmaviss_34
benim bir oglum var, icimizde en cok isteyen o.rabbim nasip eder de bir bebegimiz daha olursa basimin taci, olmazsa da “allah’tan” derim. “ben tattim, el acip yalvaranlar tatsin” diye dua ederim.
Sağol kuzum ama 13 aralıkta kimyasal geçirdim, bu ay inşallahHayirli
Ayyy insallah canim benim duani eksik etmesaglikla gelsin kuzun
Bende kimyasal subat ayinda gecirdim kuzum 3 ay korundum uzerine daha cabuk kaliniyormus kismet olmadi daha bekliyorum oyle sen bu ay kalirsin hemen insallahSağol kuzum ama 13 aralıkta kimyasal geçirdim, bu ay inşallah
Geçmiş olsun canım. Amin inşallah, ben ara vermek istemedim operasyon geçirmediğim için ama bakalım nasipBende kimyasal subat ayinda gecirdim kuzum 3 ay korundum uzerine daha cabuk kaliniyormus kismet olmadi daha bekliyorum oyle sen bu ay kalirsin hemen insallah
Ay çok tatlısın yaOrtada bebeğin ‘b’si yok ama o kadar heyecanlıyım ki, gözlerimden kalpler çıkıyordu bu tarz kitapları incelerken, elime 5-6 adet alıp kasaya doğru ilerlerken eşime yakalandım. Hadi bunları bırakalım daha çok erken, dedi. Ama görseniz sanki küçük bir kız çocuğuyum ve beğendiğim oyuncağı alamayacağını söylemiş gibi küstüm akdksjaja.Neyseki bunu kurtardım. Anne adaylığına aday olduğum için okuyabilirim bence.
Eki Görüntüle 2979614
Senin tatlılığındır o.Ay çok tatlısın ya
Canım yumurtlama ağrısı ve akıntısı olabilir değerlendirinnKıslar bişi sorcam..teldeki flo takvime göre ovülasyon bugün ve yarın yüksek.sanki regl sancısı gibi kasıklarım ağrıyo ve akıntım var bu normal mi?
İyi dileklerin için sağol tatlım vereim kan ama 1.20 çıktı artık hiç umut yok sanırım adet tarihime 3gun var ve aşılamanın 13.gunube
bence sen test yap en iyisi yeni yıl hediyesi olsun inşâALLAH sana bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?