- 28 Ocak 2021
- 3.116
- 2.099
- 83
Elinde test varsa yap belki çıkar ama ben direkt kanda ogrencem diyorsan kan ver icin rahatlasinSanırım geçti canım 10.gun idrar testi yaptım negatif ti iğnenin etkisi olsa silikte olsa çıkıyor diyorlar ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde test varsa yap belki çıkar ama ben direkt kanda ogrencem diyorsan kan ver icin rahatlasinSanırım geçti canım 10.gun idrar testi yaptım negatif ti iğnenin etkisi olsa silikte olsa çıkıyor diyorlar ama.
inşallah pozitif sonucu alırsın canım gebelik oluşmuşsa zaten düşük değerde olsa çıkar sonucunda ben 12. günde yaptırmıştım 29 çıkmıştı değer sonrası dış gebelikle sonlansada 12. günde öğrenmiştim yaniAkşama.bi kan versem ne olur ki en fazla negatif görür gelirim belki yeni yıl hediyesi olur
10 Ocak bat beklentim yok açıkçası çünkü doktor son gittiğimde eşten kaynaklanıyor değerleri iyi değil dedi burdaki arkadaşların tavsiyeleriyle takviye yapıyorum eşime keçiboynuzu çakşır multivitamin işte. Eşim üroloğa gitti bugün renkli ultrason çekilecek temiz çıkacak diye düşünüyorum inşallahMerhaba canım, hsgden sonra 1 gün sadece çok az oldu birde ilaç geldi gibi değişik bir rengi vardı. 9. Gün lekelenme düşündürttü beni bugün de çok az gelmiş ama dünkünden daha açık rengi. Ay hadi inşallah iyi bir şeye işarettir. Umutlanamıyor bile insan.. Senin bat ne zaman bu ay neler yaptın ekstra bir şey kullandın mı
Erken gebelik testi alıp bı yapayım diyorum ona göre de kan verririm çıkarsa canımElinde test varsa yap belki çıkar ama ben direkt kanda ogrencem diyorsan kan ver icin rahatlasin
İnşallah kuzum ya inan çok yoruldum artık içim de tuhaf bı his yine korkuyorum yüzleşmekten saniriminşallah pozitif sonucu alırsın canım gebelik oluşmuşsa zaten düşük değerde olsa çıkar sonucunda ben 12. günde yaptırmıştım 29 çıkmıştı değer sonrası dış gebelikle sonlansada 12. günde öğrenmiştim yani
Geçmiş.olsn.canim.bende dış genelik dolayısıyla sağ tüpüm alındı geç farkedildigi içininşallah pozitif sonucu alırsın canım gebelik oluşmuşsa zaten düşük değerde olsa çıkar sonucunda ben 12. günde yaptırmıştım 29 çıkmıştı değer sonrası dış gebelikle sonlansada 12. günde öğrenmiştim yani
sanada çok geçmiş olsun canım inşallah pozitif haberini alırsınGeçmiş.olsn.canim.bende dış genelik dolayısıyla sağ tüpüm alındı geç farkedildigi için
Benim de 10-11 bat. İnşallah ikimizde o mutlu haberi alırızzz anladım canım inşallah temiz çıkar sonucu. Takviyeler baya iyi geliyor erkeklerin değerlerini arttırmak daha kolay. Çıkınca sonucu haber edersin.10 Ocak bat beklentim yok açıkçası çünkü doktor son gittiğimde eşten kaynaklanıyor değerleri iyi değil dedi burdaki arkadaşların tavsiyeleriyle takviye yapıyorum eşime keçiboynuzu çakşır multivitamin işte. Eşim üroloğa gitti bugün renkli ultrason çekilecek temiz çıkacak diye düşünüyorum inşallah
Hadi inşallah pozitif gorursun canimErken gebelik testi alıp bı yapayım diyorum ona göre de kan verririm çıkarsa canım
çıkar canımKizlar bugün aşılama gününü saymazsak 13.gun kan versem cikarmi doktor 15.gun ver demişti dayanamıyorum
Bu dıs gebelik eskiden bu kadar yaygin miydi. Kullanilan klomen vs.nin etkisi mi. Bos, dis, kimyasal ne cok sey turemis. Internetin etkisiyle mi daha cok duyar olduk. Rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin.Geçmiş.olsn.canim.bende dış genelik dolayısıyla sağ tüpüm alındı geç farkedildigi için
İnşallah canimHadi inşallah pozitif gorursun canim
Canım ben. Normal yolla hamile kalmıştım o ay hatta şok olmustum hamileyim diye bı ilaç kullanmamistm ama tüp e yapışmış kalp atışını falan duymustumBu dıs gebelik eskiden bu kadar yaygin miydi. Kullanilan klomen vs.nin etkisi mi. Bos, dis, kimyasal ne cok sey turemis. Internetin etkisiyle mi daha cok duyar olduk. Rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin.
İnşallah tatlım hepimiz güzel haberler alırız insallahsanada çok geçmiş olsun canım inşallah pozitif haberini alırsın
yok testler yüzünden test yapmasan bilemesin bile kimyasal diye... ama dış gebelik tehlikle belki eskiden kadınların ölümüne bile neden olmuştur kontrole gitmedikleri için... ama dış gebelkiten türkiyede doğuştan özürlü iki kolu yokmuş kadın bebeğini oldu ve gayet sağlıklı mış...Bu dıs gebelik eskiden bu kadar yaygin miydi. Kullanilan klomen vs.nin etkisi mi. Bos, dis, kimyasal ne cok sey turemis. Internetin etkisiyle mi daha cok duyar olduk. Rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin.
Çok iyiHerkese merhaba benimde bat 6 Ocak dün progesteron değerine baktırdım 20.31 çıktı sizce nasıl