• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşama.bi kan versem ne olur ki en fazla negatif görür gelirim belki yeni yıl hediyesi olur☺️
inşallah pozitif sonucu alırsın canım gebelik oluşmuşsa zaten düşük değerde olsa çıkar sonucunda ben 12. günde yaptırmıştım 29 çıkmıştı değer sonrası dış gebelikle sonlansada 12. günde öğrenmiştim yani

Merhaba canım, hsgden sonra 1 gün sadece çok az oldu birde ilaç geldi gibi değişik bir rengi vardı. 9. Gün lekelenme düşündürttü beni bugün de çok az gelmiş ama dünkünden daha açık rengi. Ay hadi inşallah iyi bir şeye işarettir. Umutlanamıyor bile insan.. Senin bat ne zaman bu ay neler yaptın ekstra bir şey kullandın mı 🥰
10 Ocak bat beklentim yok açıkçası çünkü doktor son gittiğimde eşten kaynaklanıyor değerleri iyi değil dedi burdaki arkadaşların tavsiyeleriyle takviye yapıyorum eşime keçiboynuzu çakşır multivitamin işte. Eşim üroloğa gitti bugün renkli ultrason çekilecek temiz çıkacak diye düşünüyorum inşallah 🙏

inşallah pozitif sonucu alırsın canım gebelik oluşmuşsa zaten düşük değerde olsa çıkar sonucunda ben 12. günde yaptırmıştım 29 çıkmıştı değer sonrası dış gebelikle sonlansada 12. günde öğrenmiştim yani
İnşallah kuzum ya inan çok yoruldum artık içim de tuhaf bı his yine korkuyorum yüzleşmekten sanirim

Geçmiş.olsn.canim.bende dış genelik dolayısıyla sağ tüpüm alındı geç farkedildigi için

10 Ocak bat beklentim yok açıkçası çünkü doktor son gittiğimde eşten kaynaklanıyor değerleri iyi değil dedi burdaki arkadaşların tavsiyeleriyle takviye yapıyorum eşime keçiboynuzu çakşır multivitamin işte. Eşim üroloğa gitti bugün renkli ultrason çekilecek temiz çıkacak diye düşünüyorum inşallah 🙏
Benim de 10-11 bat. İnşallah ikimizde o mutlu haberi alırızzz 🤲🤲 anladım canım inşallah temiz çıkar sonucu. Takviyeler baya iyi geliyor erkeklerin değerlerini arttırmak daha kolay. Çıkınca sonucu haber edersin.

Geçmiş.olsn.canim.bende dış genelik dolayısıyla sağ tüpüm alındı geç farkedildigi için
Bu dıs gebelik eskiden bu kadar yaygin miydi. Kullanilan klomen vs.nin etkisi mi. Bos, dis, kimyasal ne cok sey turemis. Internetin etkisiyle mi daha cok duyar olduk. Rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin.

Bu dıs gebelik eskiden bu kadar yaygin miydi. Kullanilan klomen vs.nin etkisi mi. Bos, dis, kimyasal ne cok sey turemis. Internetin etkisiyle mi daha cok duyar olduk. Rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin.
Canım ben. Normal yolla hamile kalmıştım o ay hatta şok olmustum hamileyim diye bı ilaç kullanmamistm ama tüp e yapışmış kalp atışını falan duymustum

Merhabalar kızlar ben bu ay 2.kez letu kullandım döngünün 10. Günündeyim yeni geldim kontrolden rahim kalınlığı 9.20 bir sol 2 de sağda olmak üzere gelişen 3 yumurtam varmış. Bir hafta gün aşırı ilişki önerdi doktor. Yumurtalarım kendiliğinden çatlayabildiği için iğne vermedi. Bakalım üstümüze düşeni yapıp bekleyeceğiz Nasibimizde varsa gelir bebeğimiz Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲

yok testler yüzünden test yapmasan bilemesin bile kimyasal diye... ama dış gebelik tehlikle belki eskiden kadınların ölümüne bile neden olmuştur kontrole gitmedikleri için... ama dış gebelkiten türkiyede doğuştan özürlü iki kolu yokmuş kadın bebeğini oldu ve gayet sağlıklı mış...

Back