Şu bebeleri gösteriyorsunuz, duygulanıyorum, şu görüntünün güzelliğine bak allahım.YaaaBak bakiyim kızmı erkekmi
Maşallah maşallahŞu bebeleri gösteriyorsunuz, duygulanıyorum, şu görüntünün güzelliğine bak allahım.
Valla minnoş uyduracak kadar bile anlamıyorum o işlerdenama elleri kafasının altına alıp ayak ayak üstüne atmış uzanıyor gibi, sülalesi rahat bir bebe geliyor.
görüyorum görüyoruuum.Kızlar bata 1 gün var sabah test yaptım tarihi kaçırdık diye hesapladım aslında kavgalı bi ay oldu ama yine de test yapmak istedim.Paylaşıcam bi el atın yarını beklemek zor geliyo şuan
Görüyosun da bata 1 gün kala daha koyu çıkması gerekmez miydigörüyorum görüyoruuum.
Evet ama geç döllenme olamaz mıı? Olabiliir. Arafta kalmayalım kan verebilir misin hemen?Görüyosun da bata 1 gün kala daha koyu çıkması gerekmez miydi
Verebiliyo olsam durur muyum anam burda işler öyle yürümüyoEvet ama geç döllenme olamaz mıı? Olabiliir. Arafta kalmayalım kan verebilir misin hemen?
Yurt dışına yerleşecektiniz değil mi? Hatırladımm.Verebiliyo olsam durur muyum anam burda işler öyle yürümüyoyarın bat.Eğer gecikirsem kesin dicem.Sabah ilk idrarla bi test daha yaparım artık hayırlısı
MutlakaYurt dışına yerleşecektiniz değil mi? Hatırladımm.
Hayırlısı olsun tabii beybisi, ama inşallah diyelim.haber et yarınn.
görünüyor canımmmKızlar bata 1 gün var sabah test yaptım tarihi kaçırdık diye hesapladım aslında kavgalı bi ay oldu ama yine de test yapmak istedim.Paylaşıcam bi el atın yarını beklemek zor geliyo şuan
Daha belirgin bi sonuç isterdim daha net bişey çıksaydı keşke yeminle kursağımda kaldıgörünüyor canımmm
Canım belki gec döllenme olmuşturDaha belirgin bi sonuç isterdim daha net bişey çıksaydı keşke yeminle kursağımda kaldı
Döllendi mi döllenmedi mi yarın Regl olmazsam anlicazCanım belki gec döllenme olmuştur
Engellemez kuzum, ben adetin 4. Günü femaraya başladım sonra adet bitince rahim filmi çekildim ve o şekilde yumurta takibi oldu yumurta büyüyünce de catlatma iğnesi verdi. Doktora sordum ben bebek tutunursa da hiç bi problem olmaz dediDilos6342 caniisiii sana birşey sorcam.. canım Hsg yumurtlamayı engellemez değil.mi birde hemen hsg den sonra ilişkiye girilebilirmi?
ben de dün hsg cektirdim, doktorum 4 gün ilişkiye girme dedi, sonrasında tabiki gebelik olabilir deneyebilirsin dedi ki bende 2 kucuk kist var ona ragmen gebelik gercekleşebilir dedi. ama kistlerden dolayı klomen vermedi bu ay biraz kafama göre takılıcam :)Dilos6342 caniisiii sana birşey sorcam.. canım Hsg yumurtlamayı engellemez değil.mi birde hemen hsg den sonra ilişkiye girilebilirmi?
Tamam canım.. bende bekliyorum şimdi kanamam hala devam ediyor yoğun bir şekilde bugün 5. GünEngellemez kuzum, ben adetin 4. Günü femaraya başladım sonra adet bitince rahim filmi çekildim ve o şekilde yumurta takibi oldu yumurta büyüyünce de catlatma iğnesi verdi. Doktora sordum ben bebek tutunursa da hiç bi problem olmaz dedi
Rabbim kolaylikla.nasib etsin isnhaAllahben de dün hsg cektirdim, doktorum 4 gün ilişkiye girme dedi, sonrasında tabiki gebelik olabilir deneyebilirsin dedi ki bende 2 kucuk kist var ona ragmen gebelik gercekleşebilir dedi. ama kistlerden dolayı klomen vermedi bu ay biraz kafama göre takılıcam :)
amin Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin.Rabbim kolaylikla.nasib etsin isnhaAllah
Nasıldı peki tecrüben.. doktorum biraz acı yapıyor dedi.. oncenden. Bilmem için söyledi..
Birde Hsg sonucu nezaman çıkıyor ?
canım senin hsg cekildiğin ay mı gebelik gerceklesti?Engellemez kuzum, ben adetin 4. Günü femaraya başladım sonra adet bitince rahim filmi çekildim ve o şekilde yumurta takibi oldu yumurta büyüyünce de catlatma iğnesi verdi. Doktora sordum ben bebek tutunursa da hiç bi problem olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?