- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 33
- 30
Canım merhaba bende 7 haftalık hamileyim ve migrenim şiddetli tutuyor malesefGünaydın kizlaruyurken çok şiddetli baş ağrısıyla uyandim ki benim en büyük sınavım migrenim. Parol plus alip uyudumecburen. Normalde gecirmez ama çok şükür geçti. Var mi aranizda migrenle mücadele eden hamilelikte çok korkuyorum bazen o kadar şiddetli oluor ki acillik oluorm.
Maalesef bulamadim canm. En son üç gün sürdü parol plus aldim öyle gecirdimCanım merhaba bende 7 haftalık hamileyim ve migrenim şiddetli tutuyor malesefmide bulantısı migrenle birleşince baygın kalıyorum resmen sen bir çözüm bulabildinmi
Eger folik asit kullanmazsaniz hamile kaldiginizda bebeğin belinde omurilik oluşurken açılma oluyor adı da Spina Bifida. Internetten bakabilirsiniz, hamileligin özellikle 4. 5. Haftalarında çok çok önemli diye biliyorum folik asit almak. Gebeliğin 3. Ayına kadar da devam ediyorsunuzİyi akşamlar kızlar ben folik asit kullanıyorum ne işe yaradığını bana söyler misiniz ya da yazar mısınız
Ancak kaşık ağrısı hissettiğim 2 gün üst üste ilişki oldu çünkü ondan sonra rahatsizlandimHer gün gir en garantisi sorunu da yoksa dene
Allah yardımcımız olsun o zamanMaalesef bulamadim canm. En son üç gün sürdü parol plus aldim öyle gecirdim
3 gün gecikmeyle çıkmayabilir ama kist olup olmadığını ancakki ultrason muayenesinde anlayabilirler bende Ocak 27 de yumurtladığımı düşünüyodum akıntı vs ama demekki olmamış ki adet oldum 1 gün önce testlerde negatifti idrardaki ama belli olmaz belki seninki geç döllenmiştir idrara geç düşüyo zaten hcg en garantisi kan vermekKızlar geçen ay 30-31 yumurtlama gördüm ayın 1 de yumurtam çatladı ve adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptım bugün negatif çıktı ne olabilir bir fikriniz var mı kist felan mi olustu ki hafif kramplar giriyor karnıma hastalanacam gibi ama yok yani gelmiyor.. Hamilelik olsaydı çıkardı demi idrarda ?
Ben de ikisine muayene oldum. Ahmet bey bence gereksiz bilgilerle vakit kaybı idi benim için. Funda hoca ise bir harika. Kesinlikle tasviye ederimManisa Soma'da Ahmet Koçoğlu. Birde izmirde Funda Gode var onada kontrol olmuştum medicalpark'ta o da çok başarılı
ne alaka ya mıllete yazıyorsun ozelden bana da yazmıs , sacma sapan burdan yazabılırsın sorularını herkese acık bır platform burasıAbla selam özel den yazar mısın bana yardımcı olur musun
Ay inş benimde başlar, 4,5 gün kala bakalım olacak mı, 9 günüm var daha, olursa yazarım inş sana:)4 5 gun kala basladi bnde
Banada yazdıne alaka ya mıllete yazıyorsun ozelden bana da yazmıs , sacma sapan burdan yazabılırsın sorularını herkese acık bır platform burası
Bide böyle şeylerle uğraşıyoruz yaBanada yazdı
Sorma ben düzgün şekilde açıkladım bi de ilkBide böyle şeylerle uğraşıyoruz ya
Derdi neymiş?Bide böyle şeylerle uğraşıyoruz ya
Ay çok komiksin yaa bende yazmıştım baktım herkese yazmış abla ablaSorma ben düzgün şekilde açıkladım bi de ilk
Sevgilisiyle ilişki yaşamış da işte beş gün olmuş mide bulantısı baş dönmesi varmış beş günde hamile kalınır sanıyor biz iki buçuk senedir beceremedikDerdi neymiş?
Hepte buna benzer konu açılıyor hepte söylenen şeyler aynı. Artık tek kişi yazıyor bunları diye düşünüyorumAy çok komiksin yaa bende yazmıştım baktım herkese yazmış abla abla
Evet valla olabilirHepte buna benzer konu açılıyor hepte söylenen şeyler aynı. Artık tek kişi yazıyor bunları diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?