Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yorulmaz mı insann, bu emeğin karşılığını tez vakitte almanızı dilerim . Ama lütfen biraz kendini rahat bırak çok yorgunsun, yak mumunu yap meditasyonunu, rahatla. Nasipte varsa… biliyorsun.
Doğru söylüyorsunuz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi. Zaten çok yoruldum biraz ara vermenin vakti geldi ne yapalım

Kızlar var mı test yapan sanki bugün için test yapacak arkadaşlar vardı
Aynen, ben de tabloya baktim bi gelisme yok. Hadi kizlar, sayfamiz şenlensin biraz. Yoksa da uzulmek yok, yeni yil, yeni umutlar. Canimiz sagolsun diyecegiz, Saglik olduktan sonra hepsi olur. Bana bir pozitiflik geldi, cok enterasan Halbuki karin, bel, kasik hassasiyetinden ölecegim artik. Şiştim, fenalardayim. Fil gibi agir agir dolasiyorum

Merhaba kizlar Bat 4 ocak elimde gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim 3 gundur tekrar renk koyulasmaya basladi sanki sizce nasil acaba gebelik mi yoksa erken mi?

Eklentiler

• A493FB18-B296-4547-B42B-3F10D90597A1.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 62
  • D68E0DBD-73B1-47D4-B145-7BEAE9A6162B.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 2842B298-F957-4BE2-A1B6-C61A3F90D7AD.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba kizlar Bat 4 ocak elimde gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim 3 gundur tekrar renk koyulasmaya basladi sanki sizce nasil acaba gebelik mi yoksa erken mi?
Gebelik olma ihtimali var.Gebelik testi yap mutlaka.Bir ara bendede ovulasyon testi böyleydi malesef gebe değilmişim.insallah hamilesindir

Tamam canim tesekkur ederim. Adet olunacagi zamanda tekrar koyulasabiliyor yani
Evet öyle de olabiliyor ama bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar da oldu tabiki insalalh sizin de öyledir bizi de haberdar edin ❤

Bugün adetimin 10. Günü hala regl devam ediyo cildircam artık 15 aydır çocuk düşünüyoruz 24 günde bir adet görüyorum hiç şaşmaz son 6 aydır adetlerim 10 güne çıktı hatta geçen ay tam 14 gün sürdü doktora gittim bunun için 10 günü normal sayıyoruz dedi ama ben zaten adetimin 11. Günü yumurtlama görüyorum temiz kaldığım süre 14 gün belki bu ay düzelir dedikçe 6 aydır bu uzun süren regl devam etti çikolata kistinden kaynaklı olsa 15 aydır var ztn bu kist neden oluyo anlamiyorum

Dedim ya pko gibi bir durum yoksa bu kadar para takviyelere verilmez.. pko da da vücut fazlasıyla üretim süreci yaşadığı için baskı altında hissederek elindekini doğru kullanamıyor..
Ben anlayamadım canım bende de pco var da inofolic combi kullandım bu ay yani sen kullanmak gerekli mi gereksiz mi diyosun pco da

Bende de var o değişik durum 10 günü bulmuyor ama arada böyle oluyor.
Adetim normalde hep 4 gün sürer 5. Günü 6. Günü beklerim lekelenme olursa sonra temizlenirim ilişki olur hop tekrar adetim başlar 1 2 gun sürer niye böyle oluyor bilmiyorum her zaman olmuyor ama

Ayy ne kistmis cnm yaa. Bende 6 en fazla 7. Gün temizlenirdim smdi en az 10 en fazla 14 gün sürmeye başladı. 10 günden sonra özür sayılıyo diye 10. Gün temizlenip 11. Gün değerlendiriyorum mecbur Allah'tan o an gelmiyo kanama. yoksa yumurtlama kaçacak. Ama tutarmi bu şekilde meçhul tabi

Şöyle söyleyeyim canim eşim olmadığı zaman yani ilişki yokken adetim 4 gün sürüp bitiyor bi daha da gelmiyor ve 28 günde değil de bir iki gün erken adet olduğum oluyor. Ama ilişki olduğu zaman arada böyle temizleniyorum bitiyor yani 1 2 gün bisey yok sonra afedersin ilişki oluyor tekrar başlıyor. Pek o yüzden kistle ilgilimi bilemiyorum da doktora sordum normal falan dedi
Ayrıca çocukluğumdan beri basit adetle atılan kistlerim olurdu Kist olduğunu şöyle anlardim , adet olurdum 3 4 gün sürerdi 15 16 gün sonra tekrar adet olurdum ve çok ağrılı geçerdi
35 40 günde iki kere adet olurdum yani öyle söyleyeyim
Her böyle oldugunda da giderdim kistim olurdu 2 3 ay sonra düzelirdim yine
Senin ne zamandır böyle bu durum acaba bu tarz bisey olmuş olabilir mi

Benim evlendikten sonra basit kistlerim oldu adetle atılan değilde over kisti 5 kere patladı ama zararsız olduğu için serum yiyip geliyodum adetlerim bekarkende çok agriliydi hala öyle hep düzenli adet görürüm bekarliktan beri en fazla 7. Günde yikanirdim. 6 ay önce ebru ceylanin kist eritici yogasini ve adet söktürücü masajini yaptım bikac gün o zamandan beridir 10 gün ve üstü adetim sürmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…