- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
masallaaaahhh kuzummm, Rabbım ol desın yeterkı hersey ne de guzel oluyorEvett gördük şüküürr kuzum sıkıntı var falan bisey demedi. İçinde yolk kesesi de görüldü, rahim ters olduğu için karından gözükmedi suanlik vajinal ultrasonla gözüktü. Haftaya kalp atışı için çağırdı Allahin izniyle hepimiz o günleri de görürüz insallahh
Teşekkür ederim canım sağolBence adet gecikirse yap tatlım
Teyzesinin minik yeşil tırtılına bak.Aynen canım hala inanamasam da şükürler olsun iyi. Haftaya da senden güzel haberler bekliyorum ama insallahhhkalp atışını duyunca bende bi sedyeden aşağıya kayabilirim bu da küçük tırtıl
Yaa kelebeğiiim, amin inşallah.Birbasak guzummm tabloyu incelerken gördümm seninde varmış civciv ❣Oyyy yirim...Ne zaman belli oldu tatlım.Misafirm vardı pek bakamdım sayfalara.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle canımm bu çok güzel bi mucizemasallaaaahhh kuzummm, Rabbım ol desın yeterkı hersey ne de guzel oluyor
hayırlısıyla kavusmak nasıp olsun canım benım
Kist yüzünden devlet hastanesi doktorlarına çok gittim zamanında, hepsi seçmeceydi, öyle doktorlara rast geldim ki yıllardır tövbeliyim. Sadece özel hastaneye gidiyorum, iliğimi de kemiğimi de kurutsa gideceğim. Hak ettiğimiz gibi muamele görüyoruz ve istediğimiz gibi muayene ediliyoruz.Maalesef beta ve kan sayimi istedi,ben zaten beta ve kan sayımı istesem sağlık ocağı yapiyor oraya giderim. Artik ay ortasında kendi doktoruma sonuclarla giderim
Allah razı olsun canım insallah senin minik tırtılıni da görmek nasip olurTeyzesinin minik yeşil tırtılına bak.Mucizen hep seninle kalsın minnoşum benim, darısı kalp atışını duyduğumuz güne inşallah, bir de bizim tırtıllara.
Amin amin, inşallah Diloşum.Allah razı olsun canım insallah senin minik tırtılıni da görmek nasip olur
Ve insallah bu tırtıllarda cok sağlıklı olur insallah
OyyyyyYaa kelebeğiiim, amin inşallah.
Cumartesi kan verdim bebeğim 4 haftalık.
Sıra sende artık.
Aminnn kuşum insallahhAynen öyle canımm bu çok güzel bi mucizesagolasin canım bekleyen herkese de nasip olsun insallahh
İnşallah bu sefer geliyordur minnoşum, inşallah.Oyyyyyçok sevindim ya bebiş geliyo yirimmmmm...amin canım
Bat ne xaman bebisim çok heyecanliKıslar ya zaman geçmek bilmiyoovü değerlendirdik beklemedyim...2 gebelik testi var elimde .Ebru hanım Adet gecikirse yap dedi
Hayirli olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesinÇatlatma iğnemin 12. günü. Çok heyecanlıyım ya. Umarım doğrudur.
Teşekkür ederim amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir gebeliktir.Bat ne xaman bebisim çok heyecanli
Hayirli olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin
Sizinki de sağlıkla büyür inşallahBat ne xaman bebisim çok heyecanli
Hayirli olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin
Merhaba benimde 21 yumurtlama 22 çatlama oldu 31 inde de progesteron baktırdım 15,44 çıktı sizce nasıl değer 5-6 Şubat gibi regl olmam gerekiyor yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunuyor ya beklemedeyim inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder AMİNBu arada bata 4 gün kaldığı zaman progesterona da baktırmış mıydınız? Benimki 15 çıktı.
Aaa öyle mi. Hangisini alayım bebito senceFolik asiti reçetesiz alabilirsn bebito, zaten devlet karşılamıyor. Doktorlar da hangisi ile anlaşması varsa onu yazıyor.
Teşekkür ederim amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir gebeliktir.
Amin inşallah bende teşekkür ederimSizinki de sağlıkla büyür inşallah
Bu değer kaliteli bir yumurtlama anlamına geliyor, umarım gebesnizdir. Ben o değerle gebe değildim maalesef ama bu hiçbir şey ifade etmez.Merhaba benimde 21 yumurtlama 22 çatlama oldu 31 inde de progesteron baktırdım 15,44 çıktı sizce nasıl değer 5-6 Şubat gibi regl olmam gerekiyor yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunuyor ya beklemedeyim inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder AMİNsizde varmı gebelik
Bebeğim ben geçen seneden beri Diofol kullanıyorum, eczaneye gidip hepsine baktım dedim ki, bana en kalitelisi hangisiyse onu verin.Aaa öyle mi. Hangisini alayım bebito sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?