Bari hormonlarına falan baktır madem adet denk geldi kontrol olur hemKizlar ben kontrole gidecektim adet oldum,simdi doktora ne diyecegim hocam ben düşük yaptim yeni hastalandim kist vs var mi gorebiliyor musunuz mu diye soracağım
Bu gideceğim doktor hastane kontrol amaçlı bölgem de ki semt polikliniği kendi doktorum değil yani
Ayy yerim seni, inşallah doktor iyi çıkar. Özel has.cebimizi kuruttu vallahi eşim aşırı strese girdi ben devlete giderim artik dedim yoksa gec kaldim doktora gitmeyeBari hormonlarına falan baktır madem adet denk geldi kontrol olur hem
Anlayıslı olanları da var merak etme istediğin her seye bakar hatta düşük yaptım bundan önce suan ilk adet baslangıcım hormonlarıma baktırmak istiyorum yine bi bakarsanız ultrosonla rahmim de bi sıkıntı var mı desen yine bakar hem kan da bütün hormonlara bakar sana genel kontrol olurAyy yerim seni, inşallah doktor iyi çıkar. Özel has.cebimizi kuruttu vallahi eşim aşırı strese girdi ben devlete giderim artik dedim yoksa gec kaldim doktora gitmeye
Yaaa çok güzelmiş hala var mı acabaHem haftalar yazıyor o hafta neler hissettiğini yazıyorsun, anne ve babadan mektup kısmi var, sonra ilk fotoğraf, hastane, tatil fotoğrafı vs bölümleri var, el ve ayak izi için sayfaları var.
progestanı nasıl kullanıyorsunuz?Korkma için rahat edecekse progestan iç zaten olcagı varsa her türlü oluyo da kendini rahat hissedersin
Bunların derdi ne sürekli folbiol yazıyorlar ya. Bebeğim folbiol dozu yüksek bir folik asit, günlük kullanım için 400 mcg yetiyor bize. Benimki Diofol.Kızlar siz hangi folik asiti kullanıyorsunuz? Ben daha doktora gitmediğim için bugün progestan yazdırırken sağlık ocağında folik asitte istedim folbiol vermiş kullanayım mı sizce yoksa doktorumun yazmasını mı bekleyeyim ?
Var var, internete özel ama, at sepete.Yaaa çok güzelmiş hala var mı acaba
Anlayamadım nasıl derken canım ? Progestanın hem hapı var hem fitili var hem ignesi var canım ben hap seklinde aldımprogestanı nasıl kullanıyorsunuz?
Benimki yuvarlak hap şeklinde ama içinde vajinal yolla da alınabilir yazıyor, yan etkilerine karşı fitil olarak kullanmak istiyorum da o yüzden sordumAnlayamadım nasıl derken canım ? Progestanın hem hapı var hem fitili var hem ignesi var canım ben hap seklinde aldım
Benimki yuvarlak hap şeklinde ama içinde vajinal yolla da alınabilir yazıyor, yan etkilerine karşı fitil olarak kullanmak istiyorum da o yüzden sordum
Ay kıyamam sanaa çok mu morardı yaBenimki kolumu gördü, kocaman bir morluk, ortada iğne deliği, hala dokunamıyorum. Hazırlan gidip şikayet edeceğiz diyor, yavaş yavaş bana benziyor bu adam.Dilos6342
Canım adetinin 2. 3. Günüyse bi hormon tahlili de iste. Doktor ilgilenen biriyse yönlendirir zaten. Sen durumu söylersin muayene olmak için geldim diyeKizlar ben kontrole gidecektim adet oldum,simdi doktora ne diyecegim hocam ben düşük yaptim yeni hastalandim kist vs var mi gorebiliyor musunuz mu diye soracağım
Bu gideceğim doktor hastane kontrol amaçlı bölgem de ki semt polikliniği kendi doktorum değil yani
Ne dediiiiiin? Minik kuşun kesesini mi gördünnn.Ay kıyamam sanaa çok mu morardı yabende bugun 5 tüp kan verdim geldim, bir de kesemizi gördük
Evett gördük şüküürr kuzum sıkıntı var falan bisey demedi. İçinde yolk kesesi de görüldü, rahim ters olduğu için karından gözükmedi suanlik vajinal ultrasonla gözüktü. Haftaya kalp atışı için çağırdı Allahin izniyle hepimiz o günleri de görürüz insallahhNe dediiiiiin? Minik kuşun kesesini mi gördünnn.Minnoşum çok sevindim çok, her şey yolundaymış değil mi? Şükürler olsun bu günümüze.
Çok iyi çok iyi, her şey yolunda demek ki Diloşum.Evett gördük şüküürr kuzum sıkıntı var falan bisey demedi. İçinde yolk kesesi de görüldü, rahim ters olduğu için karından gözükmedi suanlik vajinal ultrasonla gözüktü. Haftaya kalp atışı için çağırdı Allahin izniyle hepimiz o günleri de görürüz insallahh
Bitane aldım pazartesi doktora gidecem o zaman farklı marka yazdırırım artık pazartesiye kadar almayayımBunların derdi ne sürekli folbiol yazıyorlar ya. Bebeğim folbiol dozu yüksek bir folik asit, günlük kullanım için 400 mcg yetiyor bize. Benimki Diofol.
ayyy ne güzel ya gözün aydın darısı bizeEvett gördük şüküürr kuzum sıkıntı var falan bisey demedi. İçinde yolk kesesi de görüldü, rahim ters olduğu için karından gözükmedi suanlik vajinal ultrasonla gözüktü. Haftaya kalp atışı için çağırdı Allahin izniyle hepimiz o günleri de görürüz insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?