• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iki yıldır olmayınca artık bir ara tüp bebeğe giderim diye düşünüp kpss falan kasayım derdine girdim bu ay. Gönülsüzce eşimin isteği üzerine doktora gittim klomen kullandım ama o kadar olacağına ihtimal vermiyordum ki. Neyse geçen hafta bugun bir rüya gördüm sabah öylesine test yaptım pozitif şimdide kan verdim beta hcg 771 çıktı. Hala inanamıyorum kalp atışını da duymadan inanmam galiba öyle paylaşmak istedim. Rabbim dileyen isteyen gerçekten annelik görevini hakkıyla yapacak tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin bana da dua edin sorunsuz kalp atışlarını duyayım🙏 sevgiler 🌸
Aaaa ne kadar guzel, herkese moral olur iyiki paylastiniz. Hayirli ugurlu olsun, saglicakla 🎈🌸

İnan bende öyleyim öyle bir takıyorsun ki sanki ilk çocuğum gibi öyle bir kaptırıyoruzki kendimizi yok yumurtladım ,çatladım yok belirtimvar negatif pozitif kimyasal gebelik hsg saplantı haline geldik ay çok yorucuymuş valla tükendim artık😓😓😓 .tabi bana göre siz on mislisini yaşıyorsunuzdur.allahım bir an önce sizede bu duyguyu tattırsın

L
Eksik olmayın🙏Yeni yıl hepimizi bebeklerimize kavuştursun sağlıkla inşallah 🙏

Kızlar iyi geceler bir şey soracağım size bugun başlayan bir sol kasık ağrım var bacağımıda kasıyor ve ara ara her iki kasığımda yumruk atılmış gibi bir şeyler oluyor tuvalete gittigimde simdi çok kıvamlı bir akıntı gördüm şeffaf değil sarı kahve karışımı bir şey ben üşüttüm galiba ya adetime daha 10 gün var başka bir şey olabilir mi ?? Bir de gaz problemi yaşıyorum

Kızlar iyi geceler bir şey soracağım size bugun başlayan bir sol kasık ağrım var bacağımıda kasıyor ve ara ara her iki kasığımda yumruk atılmış gibi bir şeyler oluyor tuvalete gittigimde simdi çok kıvamlı bir akıntı gördüm şeffaf değil sarı kahve karışımı bir şey ben üşüttüm galiba ya adetime daha 10 gün var başka bir şey olabilir mi ?? Bir de gaz problemi yaşıyorum
Of aynı şuan benimde öyle :/ bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim onu da doğru yaptım mı bilmiyorum şuan sağ yumurtalığımda bir ağrı var yere oturdum sanki orda bir şey var ve yere oturuncada karnımı sıkıştırıp ağrı yaptı akıntı yumurtlama dünü su gibiydi şimdi biraz daha katılaşmış beyaz göğüs ucumda da biraz hassasiyet var yumurtlama daha çok yakın bir zamanda oldu hemen belirti olur mu bu belirtileri neye yormalıyım bilemedim reglime 9gün kaldı

Of aynı şuan benimde öyle :/ bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim onu da doğru yaptım mı bilmiyorum şuan sağ yumurtalığımda bir ağrı var yere oturdum sanki orda bir şey var ve yere oturuncada karnımı sıkıştırıp ağrı yaptı akıntı yumurtlama dünü su gibiydi şimdi biraz daha katılaşmış beyaz göğüs ucumda da biraz hassasiyet var yumurtlama daha çok yakın bir zamanda oldu hemen belirti olur mu bu belirtileri neye yormalıyım bilemedim reglime 9gün kaldı
Hiç belli olmuyor ki adet gelecek desem daha 10 gün var kendimi belirtilere yormadim bu ay istedigimiz zaman oldu yumurtada takip etmedim akintida bakmiyordum ama bugun farkli iste ben üşüttüğüme yoruyorum sizde stres yapmayın beklememiz gereken 1 hafta var daha

Ben iki yıldır olmayınca artık bir ara tüp bebeğe giderim diye düşünüp kpss falan kasayım derdine girdim bu ay. Gönülsüzce eşimin isteği üzerine doktora gittim klomen kullandım ama o kadar olacağına ihtimal vermiyordum ki. Neyse geçen hafta bugun bir rüya gördüm sabah öylesine test yaptım pozitif şimdide kan verdim beta hcg 771 çıktı. Hala inanamıyorum kalp atışını da duymadan inanmam galiba öyle paylaşmak istedim. Rabbim dileyen isteyen gerçekten annelik görevini hakkıyla yapacak tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin bana da dua edin sorunsuz kalp atışlarını duyayım🙏 sevgiler 🌸
Yaaa ne güzel keşke bende bir an önce kafamdan atma kısmına gecebilsem. 17 aydir denemedik sey kalmadi. Yoruldum ama hala gelecek regli dusunuyorum kafamdan atamiyorum bi türlü. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Yaaa ne güzel keşke bende bir an önce kafamdan atma kısmına gecebilsem. 17 aydir denemedik sey kalmadi. Yoruldum ama hala gelecek regli dusunuyorum kafamdan atamiyorum bi türlü. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Belki de hiç beklemediği bir anda, kapısını çalıp şaşırtmak istiyordur annesini.:emir_bebek:🤍

Teşekkür ederim 🙏 o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki evlendiğimden beri ben hep anne olmak istiyorum derdim. Bir dolu testler ovulasyonlar ilaçlar en son tüp bebeğe gidecektim artık biraz sınava çalışayım derken sürpriz bir şey kapımı çaldı. Darısı sizlere 🥰

Belki enfeksiyondur dikkat edin kendinizi ölçün yanma vs var mı

Belki de hiç beklemediği bir anda, kapısını çalıp şaşırtmak istiyordur annesini.:emir_bebek:🤍
Ah ahh keşke. Kist çıkınca erken başladık tedavilere 1 buçuk yılda 5 ilaç 1 aşılama 2 rahim filmi 2.sini bugün oldum kendi denediklerim vs. baya şey denemiş oldum kısa sürede. Arada eşim de görevde tabi 1 yıl diyelim bu kadar sürede bunları sığdırınca yorulmuşum onu anladım..
Allah isteyen herkese tattırsin bu duyguyu inşallah kısa sürede 🤲😍

Teşekkür ederim 🙏 o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki evlendiğimden beri ben hep anne olmak istiyorum derdim. Bir dolu testler ovulasyonlar ilaçlar en son tüp bebeğe gidecektim artık biraz sınava çalışayım derken sürpriz bir şey kapımı çaldı. Darısı sizlere 🥰
Oh oh ne güzel en güzel sürprizi yapmış size ne guzell😍 bende pek farksız sayılmam evlenir evlenmez çikolata kistim ortaya çıkınca serüvenimde erken başladı haliyle. İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu kadar uğraşınca o duygusu da ayrı güzel olmalı 😍

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak❌♻️
@Bahar_Darcan481 Ocak
@breg1 Ocak
@Simge34211 Ocak
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak🐣👼🐥🧿
@beyazcauchy1 Ocak
Beyazmelek11 Beyazmelek11 2 Ocak
@misscheekbone2 Ocak
Beyazmelek11 Beyazmelek11 2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@bulutum084 Ocak
@Cansunil4 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Z3hra4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Hiresa5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
M mmmeyra 8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@Ozgurkus9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
hepsonradan hepsonradan 9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
minezmn41 minezmn41 10 Ocak
@birazeze10 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
Sabrina01 Sabrina01 12 Ocak
@yldzyzn12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@tucimo12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@undomielk13 Ocak
@Birbuketcicek14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@akdemirn15 Ocak
@pamukseker9415 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@Eflatun1Kelebek16 Ocak
@Fh251217 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@HTCNM17 Ocak
@gizemada18 Ocak
@dua644118 Ocak
@Hali18 Ocak
@maco4418 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Masalsaa18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@ManyakMisir20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
Dilos6342 Dilos6342 21 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
Z Zennep 24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@bshk199327 Ocak
@ssedays27 Ocak
@A R Y A29 Ocak
@Sasa23430 Ocak
Birbasak Birbasak 30 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Beenide yazar mısın canım 16 Ocak

Canım pik e kadar 24 saat de bir mı yapıyorsun benim 14 gün önce bugün silikti demek erken yumurtldm diye dha yapmadım testi. Bugün adet oldum yani 14 gün önce yumurtlamiism çünkü bugün adet olduğuma göre ama o zaman test niye silik çıktı kafam karışik
kesin kaçırmışsındır çünkü silik çizgi çıkınca sabah akşam test tekrarlamak lazım yani her 12 saattr bir çünkü kimi yumurtalar çabuk çalar ve 12 saatte çürür o yüzden silik olunca günde iki kere yapılmazı lazım

Hanımlar yanlış anlamayın karışmam istemem ama gebelik için verdiğiniz parayı okudukça şoklara giriyorum.. Yazık günah.. Sizi hem maddi hem de manevi olarak yıpratır… O kadar para verip sonrasında gebelik oluşmazsa daha da yıpratır sizi… Maddi gücünüz varsa elbetteki ama yoksa bi daha baskı unsuru..
Folik asit b 12 demir değerlerinize baktırın.. Değerleriniz zaten seviyenin altında değilse niye folik asit almak zorundasınız ki zaten fazlası vücuttan atılıyor depo olmuyor ki.. Bu kadar tetikte olup aa folik asit eksikliği yaşarım demek mümkün mü🙂 Yapmayın gözünüzü seveyim…
Eğer yumurtanı düzgün gelişip çatlıyorsa ne inofolic combi ne başka bir ürüne ihtiyacınız yok..
amh değeriniz 2.5-3 civarı ise zaten yumurta rezerviniz ve kaliteniz iyidir sorgulama yapmayı bırakın..
Bana da doktor pko dediği için inofolic kullanmaya başlamıştım.. Sonrasında tüp bebeğe geçeceğim için doktor bir yumurta değil bir sürü yumurta geliştiricez ve vücudunu sömürecek eksik olanlar varsa gelişimi yavaşlar dedi ..

Yani pko yoksa ve yumurta gelişiminiz yavaş değilse adetleriniz düzenli ise yapmayın gözünüzü seviyim…

kafa dengim 😁 ben doktorlara hiç inanmıyorum benim ilk hamilelikten önce guatr aşırı yüksek 9 çıktı ömür boyu kullanacaksınız dedi eşimin yanina geldim hemen bebegimiz oldu sonra doktora test için gittik 7-8 haftalikken guatr sonucuna bakıp hamile kalman imkansız dedi sonra hamilelik sonuçuna aaa imkansız hamilesin 7-8 aylık dedi yani ben bebek planlamadan gitsem moralim yerlerde doktor doktor geremi düzeltmek için gezerdim... zaten sonrada 2.5 oldu ilacı kestiler 7 alık olunca

maşaALLAH sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almaya nasip etsin inşaALLAH 😊

Back