Aslında kendimi zor tutuyorum acikcasiPek sabirliymissinizYarin hic olmazsa evde bir gebelik testi yapin. Meraktan catlariz burada. En saglami kan testi tabi. Hadi hayirlisi
Ahh canımm geçcektir sabretAynen hayirlisi olsun bakalim hakkindaay sorma 1 haftadir mahfetti beni bulanti tiksinme falan
YokSen yapmaya devam et cnm..Pko var mı sende?
Evet canım dün baktım nette baya uygun fiyata..B12 i değerim 236 çıkmış iki hafta önce kan vermiştim.. Dil altı hap nasıl oluyo cnm ya hiç içmedim normal hap gibi su ile yutmuyor muyuz?Yukarida biyerde yazmistim. Kesinlikle solgar oneririm. Hem b12 cok kokulu bir ilac eczanede satilanlar hem de ise yaradigini hic gormedim. Benim de her zaman 200civari b12im, abartili üşürüm guz doneminde ve gunluk islerde unutkanlik cok oluyor. Solgar ufacik, dilalti hap, koku yok. 100luk oldugu icin cok da pahali degil aslina bakarsan. Ben internetten aliyorum. Hayatimda ilk defa 1200un ustu b12 gordum solgar sayesinde.folik de ayni sekilde 100luk sisesi var. O da cok yuksek cikti. Probiyotik ayni sekilde. Solgar disindakiler gaz ve siskinlik yapiyor ve ise yaramiyor.
Bence test yapin, olmazsa da caniniz sagolsun. Elbette insan uzulur ama her ay yeni bir şansAslında kendimi zor tutuyorum acikcasiama o teste negatif görmekten korkuyorum ama hayırlısı olsun isteyen herkese nasip etsin
Kucucuk birsey cnm. Tadi da guzel. Agzina atiyorsun, seker gibi. Yutmuyorsun, hemen eriyor o zaten. Diger multi B haplar hem icerken hem de idrarda cok kokuyor, icerken zorlaniyorum. Folbiol da mideme dokundu. Solgarin folik dokunmadi. Multivitaminden ziyade ayri ayri kullanmanin daha faydali oldugunu biliyorum. Digerlerindeki degerler yeterli olmuyor. Dr. Bana Alvital plus verdi. 30 tane 185 tl. O yuzden simdilik solgar icmiyorum. Ama 30 tablet icin 185 de baya yuksek. Biraz firsatcilik gibi geliyor. Burada kimseden bu takviyeyi duymadim. O nedenle cok da icome sinmiyor aslinda. Dr.-represant iliskisi malum. 15 gundur kullaniyorum bakalim.Evet canım dün baktım nette baya uygun fiyata..B12 i değerim 236 çıkmış iki hafta önce kan vermiştim.. Dil altı hap nasıl oluyo cnm ya hiç içmedim normal hap gibi su ile yutmuyor muyuz?
Offf fiyatı ne uçukmuş yaKucucuk birsey cnm. Tadi da guzel. Agzina atiyorsun, seker gibi. Yutmuyorsun, hemen eriyor o zaten. Diger multi B haplar hem icerken hem de idrarda cok kokuyor, icerken zorlaniyorum. Folbiol da mideme dokundu. Solgarin folik dokunmadi. Multivitaminden ziyade ayri ayri kullanmanin daha faydali oldugunu biliyorum. Digerlerindeki degerler yeterli olmuyor. Dr. Bana Alvital plus verdi. 30 tane 185 tl. O yuzden simdilik solgar icmiyorum. Ama 30 tablet icin 185 de baya yuksek. Biraz firsatcilik gibi geliyor. Burada kimseden bu takviyeyi duymadim. O nedenle cok da icome sinmiyor aslinda. Dr.-represant iliskisi malum. 15 gundur kullaniyorum bakalim.
Malesef regl oldum canım bu ay klomen kullanacağım hayırlısı bakalımBence test yapin, olmazsa da caniniz sagolsun. Elbette insan uzulur ama her ay yeni bir şansYine denersiniz. Bizi de habersiz birakmayin.
12. günde çıkıyor canım normaldeKizlar bugün aşılama gününü saymazsak 13.gun kan versem cikarmi doktor 15.gun ver demişti dayanamıyorum
İgne etkisi gectiyse cikarKizlar bugün aşılama gününü saymazsak 13.gun kan versem cikarmi doktor 15.gun ver demişti dayanamıyorum
Hocam merhaba ben de seni merak ediyordum yakın zamanlarda hsg çektirmiştik. Lekelenme normal kabul ediliyor hsg den sonra sanırım bana çeken doktor olabilir olursa korkma demişti. Bende şimdiye kadar olmadı 8 gün oldu çektireli. Belki de iyi bir şeye işarettir hemen gebelik olurKızlar bugün döngümün 17. Günü bata 11-12 gün kaldı hsg çektireli de 9 gün oldu.. Ovulasyon testi yapmadım o yüden tam hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum ama haftasonu akıntım vardı yumurtlama akıntısıdır deyip değerlendirdik.. Bugün bir kaç damla kahverengi lekelenme olmuş hiç ağrım sızımda yok..
Hsg çektirip erken adet olan var mı?..normalde bu ay rahattım çok düşünmemeye çalışıyordum ama şu lekelenme canımı sıktı.
Akşama.bi kan versem ne olur ki en fazla negatif görür gelirim belki yeni yıl hediyesi olur12. günde çıkıyor canım normalde
Sanırım geçti canım 10.gun idrar testi yaptım negatif ti iğnenin etkisi olsa silikte olsa çıkıyor diyorlar ama.İgne etkisi gectiyse cikar
Merhaba canım, hsgden sonra 1 gün sadece çok az oldu birde ilaç geldi gibi değişik bir rengi vardı. 9. Gün lekelenme düşündürttü beni bugün de çok az gelmiş ama dünkünden daha açık rengi. Ay hadi inşallah iyi bir şeye işarettir. Umutlanamıyor bile insan.. Senin bat ne zaman bu ay neler yaptın ekstra bir şey kullandın mıHocam merhaba ben de seni merak ediyordum yakın zamanlarda hsg çektirmiştik. Lekelenme normal kabul ediliyor hsg den sonra sanırım bana çeken doktor olabilir olursa korkma demişti. Bende şimdiye kadar olmadı 8 gün oldu çektireli. Belki de iyi bir şeye işarettir hemen gebelik olur
Aynen katılıyorum ben de prowomen 3. kutudayım ekstra omega, d ve b12 vitaminleri eşime bu ay aldığımız proxeed hsg doktor muayeneleri derken 5 bine yaklaştık. Bazen diyorum bunlar yerine tüp bebeğe gitsek daha mı mantıklı olurduBenim önceki kullandığım prowoman içinde 30 tane var 240 TL 3 ay kullandım 720 TL verdim.
Son 2 aydır inofolic combi kullanıyorum 2 kutuya 212 TL ödedim. Ondan önce folidays kullandım 6 ay ona da 300 TL ödedim 2 kutu
Sırf 1200 TL folik asite ödemişim. Onun dışında kullandığım femaraydı, çatlatma iğnesiydi, özel doktor girişleriydi 12 ayda nerden baksan 5 binden fazla para ödemişim sonuç koskocaman bir sıfır
Yorulmaz mı insann, bu emeğin karşılığını tez vakitte almanızı dilerim .Ah ahh keşke. Kist çıkınca erken başladık tedavilere 1 buçuk yılda 5 ilaç 1 aşılama 2 rahim filmi 2.sini bugün oldum kendi denediklerim vs. baya şey denemiş oldum kısa sürede. Arada eşim de görevde tabi 1 yıl diyelim bu kadar sürede bunları sığdırınca yorulmuşum onu anladım..
Allah isteyen herkese tattırsin bu duyguyu inşallah kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?