Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek sabirliymissiniz Yarin hic olmazsa evde bir gebelik testi yapin. Meraktan catlariz burada. En saglami kan testi tabi. Hadi hayirlisi
Aslında kendimi zor tutuyorum acikcasi ama o teste negatif görmekten korkuyorum ama hayırlısı olsun isteyen herkese nasip etsin

2021 'in son gününden herkese günaydınnnlarrrr 2022 bizlere inşallah uğurlu gelir, verdiğimiz emeklere akıttığımız göz yaşlarına değerr Her gün burda bir sürü mucizelere denk geliyoruz onlardan biri bizlerde olcaz ve bizler de buraya sonundaa hamileyimmmm diye yazıcaz inşallah

Evet canım dün baktım nette baya uygun fiyata..B12 i değerim 236 çıkmış iki hafta önce kan vermiştim.. Dil altı hap nasıl oluyo cnm ya hiç içmedim normal hap gibi su ile yutmuyor muyuz?

Evet canım dün baktım nette baya uygun fiyata..B12 i değerim 236 çıkmış iki hafta önce kan vermiştim.. Dil altı hap nasıl oluyo cnm ya hiç içmedim normal hap gibi su ile yutmuyor muyuz?
Kucucuk birsey cnm. Tadi da guzel. Agzina atiyorsun, seker gibi. Yutmuyorsun, hemen eriyor o zaten. Diger multi B haplar hem icerken hem de idrarda cok kokuyor, icerken zorlaniyorum. Folbiol da mideme dokundu. Solgarin folik dokunmadi. Multivitaminden ziyade ayri ayri kullanmanin daha faydali oldugunu biliyorum. Digerlerindeki degerler yeterli olmuyor. Dr. Bana Alvital plus verdi. 30 tane 185 tl. O yuzden simdilik solgar icmiyorum. Ama 30 tablet icin 185 de baya yuksek. Biraz firsatcilik gibi geliyor. Burada kimseden bu takviyeyi duymadim. O nedenle cok da icome sinmiyor aslinda. Dr.-represant iliskisi malum. 15 gundur kullaniyorum bakalim.

Offf fiyatı ne uçukmuş ya Aynen çıkar ilişkisi gibi duruyor.. İnş faydasını görürsün guzum ben solgarı bi deneyim memnun kalırsam hep onu alırım ..

Hocam merhaba ben de seni merak ediyordum yakın zamanlarda hsg çektirmiştik. Lekelenme normal kabul ediliyor hsg den sonra sanırım bana çeken doktor olabilir olursa korkma demişti. Bende şimdiye kadar olmadı 8 gün oldu çektireli. Belki de iyi bir şeye işarettir hemen gebelik olur

Merhaba canım, hsgden sonra 1 gün sadece çok az oldu birde ilaç geldi gibi değişik bir rengi vardı. 9. Gün lekelenme düşündürttü beni bugün de çok az gelmiş ama dünkünden daha açık rengi. Ay hadi inşallah iyi bir şeye işarettir. Umutlanamıyor bile insan.. Senin bat ne zaman bu ay neler yaptın ekstra bir şey kullandın mı

Aynen katılıyorum ben de prowomen 3. kutudayım ekstra omega, d ve b12 vitaminleri eşime bu ay aldığımız proxeed hsg doktor muayeneleri derken 5 bine yaklaştık. Bazen diyorum bunlar yerine tüp bebeğe gitsek daha mı mantıklı olurdu

Yorulmaz mı insann, bu emeğin karşılığını tez vakitte almanızı dilerim . Ama lütfen biraz kendini rahat bırak çok yorgunsun, yak mumunu yap meditasyonunu, rahatla. Nasipte varsa… biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…