- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Evett şuan da onlar minik bi tırtıl büyüdükçe degisecekkMinik tırtıl mııı?
İnşallah bebeğim, hadi bakalım sırada keseler var.
Aynenn ben çarşamba günü gidicem insallah görmeye sana ne zaman gel dedii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett şuan da onlar minik bi tırtıl büyüdükçe degisecekkMinik tırtıl mııı?
İnşallah bebeğim, hadi bakalım sırada keseler var.
Canım benim geçen ay aşılama tutmayınca doktor tekrar hsg istemişti benden bu ay hsg cekilmistim, adetliyken de femaraya başladım. Bi tane 18mm yumurtam vardı onu da duyunca amaan hiç tutmaz bu dedim geldim eve. En büyük etken bu oldu sanırım. Çünkü hiç ama hiç tutacağına inanmıyordumCanım naptın özellikle yaptığın bi şey var mıydı
Hım anladım bende doktor değiştirdim adetin 2.günü doktora gidicem bakalım büyük ihtimal hormonlara tekrar bakacak ona göre tedaviye başlanacakCanım benim geçen ay aşılama tutmayınca doktor tekrar hsg istemişti benden bu ay hsg cekilmistim, adetliyken de femaraya başladım. Bi tane 18mm yumurtam vardı onu da duyunca amaan hiç tutmaz bu dedim geldim eve. En büyük etken bu oldu sanırım. Çünkü hiç ama hiç tutacağına inanmıyordum
Catlatma ignrsinden sonra da her gün 1 tane kadar avokado yemiştim, artık onu da tadını beğendim diye yiyordum
O tırtılı yaratana kurban olayım ben.Evett şuan da onlar minik bi tırtıl büyüdükçe degisecekk
Aynenn ben çarşamba günü gidicem insallah görmeye sana ne zaman gel dedii
Haklısın canım.. inşallah toparlarsin bir an önce.. dualarım seninleCanım halimi bi görsen acil-ev dışında bi yere çıkamadım ki insallah onu da alayım da kullanayım zor valla teşekkür ederim canımm❤
Anladım canım inşallah problem çıkmaz hormonlarda. Doktorda ilgilenen iyi biri çıkar inşallahHım anladım bende doktor değiştirdim adetin 2.günü doktora gidicem bakalım büyük ihtimal hormonlara tekrar bakacak ona göre tedaviye başlanacak
Oo baya ileri tarihe kalmış minnoşş ama o zamanda gittiğinde hem kese hem kalp atışı duyabilirsin işte öyle de çok güzel olurrO tırtılı yaratana kurban olayım ben.
Çarşambaya az kaldı yine heyecanlandık hadi bakalım.
Pazartesi gel dedi önce, sonra izinli olduğunu hatırladı, haftaya cumaya kaldık biz minnoş, nasıl bekleyeceğim nasılll?
Sagolasin canım Allah razı olsunHaklısın canım.. inşallah toparlarsin bir an önce.. dualarım seninle
İnşallah iyi diyolar ama aşılama tüp bebek de de iyiymiş ultrasonda yumurtama baktığında iyi diyordu ama bakalım olmadı eşime tekrar test verdircemAnladım canım inşallah problem çıkmaz hormonlarda. Doktorda ilgilenen iyi biri çıkar inşallah
Kese görürüz de kalp atışı için çok erken bebitom, bizim daha 4 hafta dolmadı, 5 haftalıkken duyulmaz ki.Oo baya ileri tarihe kalmış minnoşş ama o zamanda gittiğinde hem kese hem kalp atışı duyabilirsin işte öyle de çok güzel olurr
Bakalım canım insallah sana özel bi tedavi gösterir o zaman çünkü en son 4 tane yumurtan gelismisti dimi, hiç femara kullanmış miydin belki başka ilaçla denerİnşallah iyi diyolar ama aşılama tüp bebek de de iyiymiş ultrasonda yumurtama baktığında iyi diyordu ama bakalım olmadı eşime tekrar test verdircem
İç iç bebege geçer bak dikkat et. Doktor bana dedi eminim biliyorsun ama yine hatılatiyim. İçİlk hiç içemiyordum canım çok fena mide bulantısı yapmıştı 2 gün serum taktirdim sıvı kaybı için. Şükür suan icebiliyorum
Sende dikkat et canım kendine
Imm o zaman senin haftaya 5 hafta dolmak üzere olacak değil mi bazıları erken duyuyor bazıları geç duyuyor kuzum ama internette 5000 üzeri diyor kalp atışı için. Nasıl oluyordur bilemem. Birde erkenden vajinal ultrasonla da duyabiliyorlar. Bende büyük ihtimal çarşamba keseyi görürüm 1 2 haftaya da Allah izin verirse kalp atışı.. 6-9 hafta arası diyor internette bakalım nolucak sağlıklı ilerlesin de inşallah beklerizKese görürüz de kalp atışı için çok erken bebitom, bizim daha 4 hafta dolmadı, 5 haftalıkken duyulmaz ki.
7 yada 8’de duyuluyor yanlış hatırlamıyorsam. Sen duyabilirsiiiin, videoya çek tamam mıı?
Sen kaç aylık hamilesin Bende çarşamba günü 5 haftalık olacagım. Ama adet gününe göre 7 haftalık.Kese görürüz de kalp atışı için çok erken bebitom, bizim daha 4 hafta dolmadı, 5 haftalıkken duyulmaz ki.
7 yada 8’de duyuluyor yanlış hatırlamıyorsam. Sen duyabilirsiiiin, videoya çek tamam mıı?
Ediyorum canım, ama benim ki idrar yolu enfeksiyonu değil bağırsak enfeksiyonu. Baya ishal kusma gidiyor bakalım. Probiyotik falan kullanıyorum daha suanlik pek bisey değişmedi inşallah bi an önce atlatirimİç iç bebege geçer bak dikkat et. Doktor bana dedi eminim biliyorsun ama yine hatılatiyim. İç
Çamaşırını pamuklu kullan içine ped peçete koyma günede en az 1 defa değiştir peçeteyke önden araya sil dedi doktor böyle anlattı hep
İnşallah inşallah geçer canım Allah şifa versin sanaEdiyorum canım, ama benim ki idrar yolu enfeksiyonu değil bağırsak enfeksiyonu. Baya ishal kusma gidiyor bakalım. Probiyotik falan kullanıyorum daha suanlik pek bisey değişmedi inşallah bi an önce atlatirim
Allah razı olsun canım çok sagolasinİnşallah inşallah geçer canım Allah şifa versin sana
Ya afiyet olsun ve de gözün Aydın tebrikler . Sat ne zamandı. Ne belirtin var nasılsınBebekler sonuç 71. Doktor en son regl olduğum tarihi sordu ve artış düşük takip etmeliyiz dedi. Ben biraz tuhafım, hissizleştim sankii. Ama mekanda onlaynım.
Eki Görüntüle 2997214
Durumunuz nedir acabaKızlar iyi akşamlar, bat 2 şubat, adete daha 4 gün var. az önce kahverengi leke gördüm, kaç gündür göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor ve sol kasıkta batmalar var. 15 gün soğan kürü kullandım, acaba erken regl olabilirmiyim
Bekleriz bekleriz, tatlı heyecanlar olsun, endişeden yoruldum.Imm o zaman senin haftaya 5 hafta dolmak üzere olacak değil mi bazıları erken duyuyor bazıları geç duyuyor kuzum ama internette 5000 üzeri diyor kalp atışı için. Nasıl oluyordur bilemem. Birde erkenden vajinal ultrasonla da duyabiliyorlar. Bende büyük ihtimal çarşamba keseyi görürüm 1 2 haftaya da Allah izin verirse kalp atışı.. 6-9 hafta arası diyor internette bakalım nolucak sağlıklı ilerlesin de inşallah bekleriz