Saglicakla kucaginiza alin insallah. Hepsi unutulup geciyorAynen hayirlisi olsun bakalim hakkindaay sorma 1 haftadir mahfetti beni bulanti tiksinme falan
Aaaa ne kadar guzel, herkese moral olur iyiki paylastiniz. Hayirli ugurlu olsun, saglicaklaBen iki yıldır olmayınca artık bir ara tüp bebeğe giderim diye düşünüp kpss falan kasayım derdine girdim bu ay. Gönülsüzce eşimin isteği üzerine doktora gittim klomen kullandım ama o kadar olacağına ihtimal vermiyordum ki. Neyse geçen hafta bugun bir rüya gördüm sabah öylesine test yaptım pozitif şimdide kan verdim beta hcg 771 çıktı. Hala inanamıyorum kalp atışını da duymadan inanmam galiba öyle paylaşmak istedim. Rabbim dileyen isteyen gerçekten annelik görevini hakkıyla yapacak tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin bana da dua edin sorunsuz kalp atışlarını duyayımsevgiler
Teşekkür ederim bir yıldır burada o kadar şey okudum ki ben de yazmak istedim.Aaaa ne kadar guzel, herkese moral olur iyiki paylastiniz. Hayirli ugurlu olsun, saglicakla
Eksik olmayınİnan bende öyleyim öyle bir takıyorsun ki sanki ilk çocuğum gibi öyle bir kaptırıyoruzki kendimizi yok yumurtladım ,çatladım yok belirtimvar negatif pozitif kimyasal gebelik hsg saplantı haline geldik ay çok yorucuymuş valla tükendim artık.tabi bana göre siz on mislisini yaşıyorsunuzdur.allahım bir an önce sizede bu duyguyu tattırsın
L
Of aynı şuan benimde öyle :/ bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim onu da doğru yaptım mı bilmiyorum şuan sağ yumurtalığımda bir ağrı var yere oturdum sanki orda bir şey var ve yere oturuncada karnımı sıkıştırıp ağrı yaptı akıntı yumurtlama dünü su gibiydi şimdi biraz daha katılaşmış beyaz göğüs ucumda da biraz hassasiyet var yumurtlama daha çok yakın bir zamanda oldu hemen belirti olur mu bu belirtileri neye yormalıyım bilemedim reglime 9gün kaldıKızlar iyi geceler bir şey soracağım size bugun başlayan bir sol kasık ağrım var bacağımıda kasıyor ve ara ara her iki kasığımda yumruk atılmış gibi bir şeyler oluyor tuvalete gittigimde simdi çok kıvamlı bir akıntı gördüm şeffaf değil sarı kahve karışımı bir şey ben üşüttüm galiba ya adetime daha 10 gün var başka bir şey olabilir mi ?? Bir de gaz problemi yaşıyorum
Eksik olmayınYeni yıl hepimizi bebeklerimize kavuştursun sağlıkla inşallah
Hiç belli olmuyor ki adet gelecek desem daha 10 gün var kendimi belirtilere yormadim bu ay istedigimiz zaman oldu yumurtada takip etmedim akintida bakmiyordum ama bugun farkli iste ben üşüttüğüme yoruyorum sizde stres yapmayın beklememiz gereken 1 hafta var dahaOf aynı şuan benimde öyle :/ bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim onu da doğru yaptım mı bilmiyorum şuan sağ yumurtalığımda bir ağrı var yere oturdum sanki orda bir şey var ve yere oturuncada karnımı sıkıştırıp ağrı yaptı akıntı yumurtlama dünü su gibiydi şimdi biraz daha katılaşmış beyaz göğüs ucumda da biraz hassasiyet var yumurtlama daha çok yakın bir zamanda oldu hemen belirti olur mu bu belirtileri neye yormalıyım bilemedim reglime 9gün kaldı
Sen yapmaya devam et cnm..Pko var mı sende?Yaptım silik duruyor
Yaaa ne güzel keşke bende bir an önce kafamdan atma kısmına gecebilsem. 17 aydir denemedik sey kalmadi. Yoruldum ama hala gelecek regli dusunuyorum kafamdan atamiyorum bi türlü. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen iki yıldır olmayınca artık bir ara tüp bebeğe giderim diye düşünüp kpss falan kasayım derdine girdim bu ay. Gönülsüzce eşimin isteği üzerine doktora gittim klomen kullandım ama o kadar olacağına ihtimal vermiyordum ki. Neyse geçen hafta bugun bir rüya gördüm sabah öylesine test yaptım pozitif şimdide kan verdim beta hcg 771 çıktı. Hala inanamıyorum kalp atışını da duymadan inanmam galiba öyle paylaşmak istedim. Rabbim dileyen isteyen gerçekten annelik görevini hakkıyla yapacak tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin bana da dua edin sorunsuz kalp atışlarını duyayımsevgiler
Belki de hiç beklemediği bir anda, kapısını çalıp şaşırtmak istiyordur annesini.Yaaa ne güzel keşke bende bir an önce kafamdan atma kısmına gecebilsem. 17 aydir denemedik sey kalmadi. Yoruldum ama hala gelecek regli dusunuyorum kafamdan atamiyorum bi türlü. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimYaaa ne güzel keşke bende bir an önce kafamdan atma kısmına gecebilsem. 17 aydir denemedik sey kalmadi. Yoruldum ama hala gelecek regli dusunuyorum kafamdan atamiyorum bi türlü. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Belki enfeksiyondur dikkat edin kendinizi ölçün yanma vs var mıKızlar iyi geceler bir şey soracağım size bugun başlayan bir sol kasık ağrım var bacağımıda kasıyor ve ara ara her iki kasığımda yumruk atılmış gibi bir şeyler oluyor tuvalete gittigimde simdi çok kıvamlı bir akıntı gördüm şeffaf değil sarı kahve karışımı bir şey ben üşüttüm galiba ya adetime daha 10 gün var başka bir şey olabilir mi ?? Bir de gaz problemi yaşıyorum
Ah ahh keşke. Kist çıkınca erken başladık tedavilere 1 buçuk yılda 5 ilaç 1 aşılama 2 rahim filmi 2.sini bugün oldum kendi denediklerim vs. baya şey denemiş oldum kısa sürede. Arada eşim de görevde tabi 1 yıl diyelim bu kadar sürede bunları sığdırınca yorulmuşum onu anladım..Belki de hiç beklemediği bir anda, kapısını çalıp şaşırtmak istiyordur annesini.
Oh oh ne güzel en güzel sürprizi yapmış size ne guzellTeşekkür ederimo kadar hayal kırıklığı yaşadım ki evlendiğimden beri ben hep anne olmak istiyorum derdim. Bir dolu testler ovulasyonlar ilaçlar en son tüp bebeğe gidecektim artık biraz sınava çalışayım derken sürpriz bir şey kapımı çaldı. Darısı sizlere
Beenide yazar mısın canım 16 Ocak�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
kesin kaçırmışsındır çünkü silik çizgi çıkınca sabah akşam test tekrarlamak lazım yani her 12 saattr bir çünkü kimi yumurtalar çabuk çalar ve 12 saatte çürür o yüzden silik olunca günde iki kere yapılmazı lazımCanım pik e kadar 24 saat de bir mı yapıyorsun benim 14 gün önce bugün silikti demek erken yumurtldm diye dha yapmadım testi. Bugün adet oldum yani 14 gün önce yumurtlamiism çünkü bugün adet olduğuma göre ama o zaman test niye silik çıktı kafam karışik
Hanımlar yanlış anlamayın karışmam istemem ama gebelik için verdiğiniz parayı okudukça şoklara giriyorum.. Yazık günah.. Sizi hem maddi hem de manevi olarak yıpratır… O kadar para verip sonrasında gebelik oluşmazsa daha da yıpratır sizi… Maddi gücünüz varsa elbetteki ama yoksa bi daha baskı unsuru..
Folik asit b 12 demir değerlerinize baktırın.. Değerleriniz zaten seviyenin altında değilse niye folik asit almak zorundasınız ki zaten fazlası vücuttan atılıyor depo olmuyor ki.. Bu kadar tetikte olup aa folik asit eksikliği yaşarım demek mümkün müYapmayın gözünüzü seveyim…
Eğer yumurtanı düzgün gelişip çatlıyorsa ne inofolic combi ne başka bir ürüne ihtiyacınız yok..
amh değeriniz 2.5-3 civarı ise zaten yumurta rezerviniz ve kaliteniz iyidir sorgulama yapmayı bırakın..
Bana da doktor pko dediği için inofolic kullanmaya başlamıştım.. Sonrasında tüp bebeğe geçeceğim için doktor bir yumurta değil bir sürü yumurta geliştiricez ve vücudunu sömürecek eksik olanlar varsa gelişimi yavaşlar dedi ..
Yani pko yoksa ve yumurta gelişiminiz yavaş değilse adetleriniz düzenli ise yapmayın gözünüzü seviyim…
maşaALLAH sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almaya nasip etsin inşaALLAHBen iki yıldır olmayınca artık bir ara tüp bebeğe giderim diye düşünüp kpss falan kasayım derdine girdim bu ay. Gönülsüzce eşimin isteği üzerine doktora gittim klomen kullandım ama o kadar olacağına ihtimal vermiyordum ki. Neyse geçen hafta bugun bir rüya gördüm sabah öylesine test yaptım pozitif şimdide kan verdim beta hcg 771 çıktı. Hala inanamıyorum kalp atışını da duymadan inanmam galiba öyle paylaşmak istedim. Rabbim dileyen isteyen gerçekten annelik görevini hakkıyla yapacak tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin bana da dua edin sorunsuz kalp atışlarını duyayımsevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?