Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ne kadar guzel, herkese moral olur iyiki paylastiniz. Hayirli ugurlu olsun, saglicakla

Eksik olmayınYeni yıl hepimizi bebeklerimize kavuştursun sağlıkla inşallah

Kızlar iyi geceler bir şey soracağım size bugun başlayan bir sol kasık ağrım var bacağımıda kasıyor ve ara ara her iki kasığımda yumruk atılmış gibi bir şeyler oluyor tuvalete gittigimde simdi çok kıvamlı bir akıntı gördüm şeffaf değil sarı kahve karışımı bir şey ben üşüttüm galiba ya adetime daha 10 gün var başka bir şey olabilir mi ?? Bir de gaz problemi yaşıyorum

Of aynı şuan benimde öyle :/ bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim onu da doğru yaptım mı bilmiyorum şuan sağ yumurtalığımda bir ağrı var yere oturdum sanki orda bir şey var ve yere oturuncada karnımı sıkıştırıp ağrı yaptı akıntı yumurtlama dünü su gibiydi şimdi biraz daha katılaşmış beyaz göğüs ucumda da biraz hassasiyet var yumurtlama daha çok yakın bir zamanda oldu hemen belirti olur mu bu belirtileri neye yormalıyım bilemedim reglime 9gün kaldı

Hiç belli olmuyor ki adet gelecek desem daha 10 gün var kendimi belirtilere yormadim bu ay istedigimiz zaman oldu yumurtada takip etmedim akintida bakmiyordum ama bugun farkli iste ben üşüttüğüme yoruyorum sizde stres yapmayın beklememiz gereken 1 hafta var daha

Yaaa ne güzel keşke bende bir an önce kafamdan atma kısmına gecebilsem. 17 aydir denemedik sey kalmadi. Yoruldum ama hala gelecek regli dusunuyorum kafamdan atamiyorum bi türlü. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Belki de hiç beklemediği bir anda, kapısını çalıp şaşırtmak istiyordur annesini.

Teşekkür ederim o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki evlendiğimden beri ben hep anne olmak istiyorum derdim. Bir dolu testler ovulasyonlar ilaçlar en son tüp bebeğe gidecektim artık biraz sınava çalışayım derken sürpriz bir şey kapımı çaldı. Darısı sizlere

Belki enfeksiyondur dikkat edin kendinizi ölçün yanma vs var mı

Belki de hiç beklemediği bir anda, kapısını çalıp şaşırtmak istiyordur annesini.
Ah ahh keşke. Kist çıkınca erken başladık tedavilere 1 buçuk yılda 5 ilaç 1 aşılama 2 rahim filmi 2.sini bugün oldum kendi denediklerim vs. baya şey denemiş oldum kısa sürede. Arada eşim de görevde tabi 1 yıl diyelim bu kadar sürede bunları sığdırınca yorulmuşum onu anladım..
Allah isteyen herkese tattırsin bu duyguyu inşallah kısa sürede

Oh oh ne güzel en güzel sürprizi yapmış size ne guzell bende pek farksız sayılmam evlenir evlenmez çikolata kistim ortaya çıkınca serüvenimde erken başladı haliyle. İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu kadar uğraşınca o duygusu da ayrı güzel olmalı

Beenide yazar mısın canım 16 Ocak

kesin kaçırmışsındır çünkü silik çizgi çıkınca sabah akşam test tekrarlamak lazım yani her 12 saattr bir çünkü kimi yumurtalar çabuk çalar ve 12 saatte çürür o yüzden silik olunca günde iki kere yapılmazı lazım

kafa dengim ben doktorlara hiç inanmıyorum benim ilk hamilelikten önce guatr aşırı yüksek 9 çıktı ömür boyu kullanacaksınız dedi eşimin yanina geldim hemen bebegimiz oldu sonra doktora test için gittik 7-8 haftalikken guatr sonucuna bakıp hamile kalman imkansız dedi sonra hamilelik sonuçuna aaa imkansız hamilesin 7-8 aylık dedi yani ben bebek planlamadan gitsem moralim yerlerde doktor doktor geremi düzeltmek için gezerdim... zaten sonrada 2.5 oldu ilacı kestiler 7 alık olunca

maşaALLAH sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almaya nasip etsin inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…