- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Ayyyy Cok geçmiş olsun kuzum yaKizçeler bu arada ben yine acilden geldim enfeksiyon yüksek çıktı bağırsak enfeksiyonu mu ne geciriyormusum
Değerim de cuma 527 çıkmıştı şükür 1561 olmuş bugün akşam 9 da vermiştim.
Bebek bereketiyle gelir derlerdi 1 hafta da babası kolunu kırdı anası enfeksiyondan kolunu kaldıramıyor maşallah
Papatyamveben-Mavi @Nasipolsunn Birbasak @Pamukportakal @Bir_Mumine @Amiinee ve diğer kullanıcı adını karıştırdığım kızçeler
Aynen aynen akrabalar sagolsun pek iyi düşünen yok, herkeste de durum aynı demek ki. Hakkımızda kim ne düşünüyorsa Allah daha fazlasını onlara versin iyi ya da kötü hep böyle derim. Minnoş içinde normalde doğduğunda derler zaten bereketiyle geliyo diye ama bakalım görücezOlsun yeğenimiz sayılır sonuçta teyze içgüdüsü,bak oda çok iyi olur bir sadaka bin musibeti def eder..
Valla gülüm dedin gibi kim kın besliyor bilemeyiz ben genelde akraba veya en yakın arkadaş dediklerimden çektim.. hani derler ya gözünü kim oydu dediler akrabam oydu o yüzden deri oydu
Ayyy olsunda ne şekilde dogururum beni ilgilendirir yaİşte ben o sezeryan konusunda o şekilde konuşanlara sinir oluyorum. İnsanlar mecbur kalıyorlar ne demek dogum değil ikisi de gayet doğum yani. İnsan hangisinde iyi hissediyorsa onu yapmalı önce tabikii❤
Ahh ahh biraz zor başladık bakalım devamı güzel olsun insallahh
Ahh sana da geçmiş olsun papatyam o nasıl bi hastalık senin çektiğin? Benim kaç gündür çektiğim resmen süründürdü beni wcde yaşıyordum artık. İnşallah kurtuluruz bi an önce bebisin sevincini yaşayamadık 1 haftadir gerçektenAyyyy Cok geçmiş olsun kuzum yabağırsak olayida zor ya, bende hassas bağırsak sendromu var dört yıldır uğraşıyorum, çok dikkat et kendine bol sıvı almaya çalış dinlen inşallah çabucak geçer.
Maşallah minnoş büyüyor
Evet ya gerçekten gümbür gümbür geliyor senin fındık
Kesinlikle ben de aynı dua ederim.. hatta benden nefret edeni benden meşgul edecek mutluluk verdi ben aklına bile gelmeyim derim..Aynen aynen akrabalar sagolsun pek iyi düşünen yok, herkeste de durum aynı demek ki. Hakkımızda kim ne düşünüyorsa Allah daha fazlasını onlara versin iyi ya da kötü hep böyle derim. Minnoş içinde normalde doğduğunda derler zaten bereketiyle geliyo diye ama bakalım görücez
Aynen yaa gerçekten size ne diyorum bende. İnsan nasıl isterse öyle yapar, hayır normal doğum isteyip çocuk kanala dönmese mesela öyle de sezeryan olabilir şimdi o doğum olmuyor mu.Ayyy olsunda ne şekilde dogururum beni ilgilendirir yaister suda ister karda ister serezyan
Aynen oyke sanki normal doğum olmayınca yarım mi dogurmus oluyorsun, insanlar her yerde birbirine zulüm olmayı başarıyor ya
Gercekren öyle kendileriyle ugrassinlar bana buluşmasınlar.Kesinlikle ben de aynı dua ederim.. hatta benden nefret edeni benden meşgul edecek mutluluk verdi ben aklına bile gelmeyim derim..
Amin melekleri de amin sana da aynısı der mış ya..
Öyle derler ama bak o oluşturan sonra insan görünümü olunca bereketi gelmeye başlıyor sende fark edeceksin
Çok geçmiş olsun minnoşum, ilkinde ben de aynı şekilde bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim, gebelikte bağışıklık biraz düşüyor maalesef.Kizçeler bu arada ben yine acilden geldim enfeksiyon yüksek çıktı bağırsak enfeksiyonu mu ne geciriyormusum
Bebek bereketiyle gelir derlerdi 1 hafta da babası kolunu kırdı anası enfeksiyondan kolunu kaldıramıyor maşallah
Papatyamveben-Mavi @Nasipolsunn Birbasak @Pamukportakal @Bir_Mumine @Amiinee ve diğer kullanıcı adını karıştırdığım kızçeler
Akşam buldum beybisi ben, teşekkür ederim yine de.Evet ama anaokulu başlıyor
Ya ben Avustralyadayım buradaki fiyatları çıkıyor adı doppler fetal monitor heartbeat ve bende burdaki arama sonucu ve fiyatı çıkıyor yine atayım bak sen
kuzum benımkıde wc de yasamak gıbı bısey , yedıgım cogu sey asırı sancı ve gaz yapıyor, bazen ıshal bazen kabız afedersın.Ahh sana da geçmiş olsun papatyam o nasıl bi hastalık senin çektiğin? Benim kaç gündür çektiğim resmen süründürdü beni wcde yaşıyordum artık. İnşallah kurtuluruz bi an önce bebisin sevincini yaşayamadık 1 haftadir gerçekten
2 gün sıvı kaybı için serum almistim şimdi şu içebiliyorum İnşallah toparlanırım bi an önce
Yaa gerçekten mi tesadüfe bakÇok geçmiş olsun minnoşum, ilkinde ben de aynı şekilde bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim, gebelikte bağışıklık biraz düşüyor maalesef.İlaç verdiler mi?
Ah ya çaresi yokmuymuş acaba. Sana da çok geçmiş olsunkuzum benımkıde wc de yasamak gıbı bısey , yedıgım cogu sey asırı sancı ve gaz yapıyor, bazen ıshal bazen kabız afedersın.
stres anında artıyor ve cekılmez bır hal alıyor, 4 sene oldu benımle işte ,
amınnnn kuzum
21 ocak benide eklermisin canim�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Şifa olsun onlar sana kuzuşum.Yaa gerçekten mi tesadüfe bakverdiler canım antibiyotik probiyotik falan var kendi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi.
Sen de bugün doktora gidiyorsun dimi gittin mi kan verdin miii❤❤
Yaaa Diloş geçmiş olsunKizçeler bu arada ben yine acilden geldim enfeksiyon yüksek çıktı bağırsak enfeksiyonu mu ne geciriyormusum
Ah ya kıyamam sanaŞifa olsun onlar sana kuzuşum.
Öğleden sonra gideceğim doktora, biraz önce kan verdim geldim. Ay nasıl kan fışkırdı kolumdan, o kadar acıyor ki. Kan sulandırıcı içtiğimden mi oldu, adam işinin ehli mi değil anlamadım, kocaman bir delik açtı resmen kolumda, hiç böyle olmamıştı daha önce. Alt tarafı kan verdim sol kol yok şu an, hareket ettiremiyorum.
ayyyyy cesarete bakar mısın mıllettekıAynen yaa gerçekten size ne diyorum bende. İnsan nasıl isterse öyle yapar, hayır normal doğum isteyip çocuk kanala dönmese mesela öyle de sezeryan olabilir şimdi o doğum olmuyor mu.
Bi tane haber okumuştum geçen hafta. Doğum koçu mu ne varmış, hamile kadın onun eşliğinde evde doğurmaya kalkmis, çocukta ters gelmiş ve sonuç sapa sağlam bebek ölmüş annesi de yoğun bakımda
kuzum stres yapmamam lazım hıc ama en ufak uzuntu heycan durumunda asırı artıyor. yedıklerıme dıkkat etmem lazımAh ya çaresi yokmuymuş acaba. Sana da çok geçmiş olsuninşallah bebis olduğunda da seni ekstra etkilemez
Yok kuzum dün ben acildeydim kese için çarşamba günü gidicem. Teşekkür ederim valla sorma karışık duygular içindeyim bendeYaaa Diloş geçmiş olsunÜzülelim mi gülelim mi bilemedik ama değerin çok güzel artmış keseyi gördü mü doktor
Sorma sorma,birinin lafına bakıp evde böyle bisey denemek. Bu zamana kadar da doktor söylemiştir herhalde ters olduğunu bebeğin söylüyorlar çünkü,bunlar bile bile denemisler resmenayyyyy cesarete bakar mısın mıllettekı
Allahim şu stresin etkilemedigi bisey var mı acaba, insallah etkilemez bebis olduğunda daha fazla kendine cokk dikkat etkuzum stres yapmamam lazım hıc ama en ufak uzuntu heycan durumunda asırı artıyor. yedıklerıme dıkkat etmem lazım
bebıs olunca ekstra zor olcak sanırım zaten bagırsaklar duzensz oluyormus benımkı zaten duzensız.
probıyotık kullanıyorum ıste bırde yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum kuzum çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?