Ayyy ölüme sevinilir mi cani mi bunlar. Kocan ne diyor annişkosunun evine girmeme durumunaAhahhahben daha beterini yaptım, bir kayınvalide için oğlunun evine girememek ne demek bilir misin? Beter olsun.
Biz de söylemeyeceğiz, nasip olursa doğumdan sonra haberleri olacak, o zaman bile gelirse sıkıntı çıkarırım. Benim bebeğimin ölümüne sevinen kadın torununu mu görmek isteyecek? Rezil ederim, yeter sustuğum.
O da halinden memnun çünkü görüşsek aramıza fitne sokacağını, huzurumuzu kaçıracağını biliyor, annişkosunun duygusuz olduğunu biliyor.Ayyy ölüme sevinilir mi cani mi bunlar. Kocan ne diyor annişkosunun evine girmeme durumunabenimki baya düşkün onlara
Ayy haslat bi tane hemen durma bebis isterAminn.
AhahhajsYar ne zaman yar ne zaman? Patates salatası olsa da yesem.
İyi bari şükür canım azaldıysaVardı biraz. Dün kanda pozitifi öğrenince aradım doktorumu proluton iğne yaptır dedi yaptırdım bir de progestan kullanıyorum bugün azaldı biraz
Bebis için tekrar çarşamba günü gidicem canım. Dün kan yaptırmıştım tekrardan 527 çıktı 24 saat sonra yaniDiloş ne yaptın canım. Ne zaman gideceksin tekrar hastaneye
Keşke benimki de öğrenseO da halinden memnun çünkü görüşsek aramıza fitne sokacağını, huzurumuzu kaçıracağını biliyor, annişkosunun duygusuz olduğunu biliyor.
İnşallah canım hepimizİyi bari şükür canım azaldıysainşallah sorunsuz gecirirsin gebeligini
Daha o portakalda vitamin kız, bildiğin anası istiyor bebişe atma topu.Ayy haslat bi tane hemen durma bebis ister
Bilsem ne zamann ne zamann
Çok teşekkür ederim minnoşum inşallah her birimizin gebeliği sağlıklı sıhhatli, huzurlu ilerlesin.Birbasak tebrik ederim canım çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler . Benim dün döngünün 24. Günüydü 63 çıktı değerim ne demek düşükmüş değer kime göre neye göre ben artık takmıyorum doktorları empati kuramıyorlar çünkü bi bırakın sevinelim dimi
Sen mesafeni koruyorsun beybisi, bunu yapamayanlar var, şükret.Keşke benimki de öğrense
Şişşttt çaktırmasana yaaaaDaha o portakalda vitamin kız, bildiğin anası istiyor bebişe atma topu.
Yaa çok iyi belki boşa panik yaptın bak.Bebis için tekrar çarşamba günü gidicem canım. Dün kan yaptırmıştım tekrardan 527 çıktı 24 saat sonra yani
Birbasak tebrik ederim canım çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler . Benim dün döngünün 24. Günüydü 63 çıktı değerim ne demek düşükmüş değer kime göre neye göre ben artık takmıyorum doktorları empati kuramıyorlar çünkü bi bırakın sevinelim dimi
Çok teşekkür ederim minnoşum inşallah her birimizin gebeliği sağlıklı sıhhatli, huzurlu ilerlesin.
Senin değerin güzel bebeğim, benimki 26. gününde 71 çıktı. Çok takılmadım hayırlısı olsun. Doktora yazdım, pazartesi gel mutlaka dedi. Bakalım.
Seni gidiii, bebiş istiyor diyip diyip namnamnam yiyorsun değil mi ajdjjssjŞişşttt çaktırmasana yaaaa
1 hafta da 56dan 527ye yükselmiş oldu canım biraz geride gibi geliyor bazen ama bilemiyorum inşallah sağlıklı olsun da ❤Yaa çok iyi belki boşa panik yaptın bak.
Kiz ben sadece patates haslamasi yiyebiliyorum kaç gündür deme öyleeSeni gidiii, bebiş istiyor diyip diyip namnamnam yiyorsun değil mi ajdjjssj
Ben saldım kendimi minnoş, nasip kısmet her şey. Yok kız bence de kötü değil, bence seninki de kötü değil. Tek kötü, kötü diyen daktır.Kız değerlerinizi kötü bulmayın sakın he, ben napayim o zaman 26. Gün 12 çıkmıştı benim. Hem adetin birinci gününden itibaren hesapliyorsunuz değil mi?
Bırak şimdi patatesi, memlekete gitsem de bir acılı Adanayı namnamlasam.Kiz ben sadece patates haslamasi yiyebiliyorum kaç gündür deme öylee
Ay ne bileyim ya baksana sizin değerlere kaç katı benimkinin, ilk 2 günde 4 kat artmasi iyiydi ama sonra yavaşlamış gibi geliyor bilemiyorum yaBen saldım kendimi minnoş, nasip kısmet her şey. Yok kız bence de kötü değil, bence seninki de kötü değil. Tek kötü, kötü diyen daktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?