- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Sen şok olmuşsun biraz ondan da sasirdin canım herhalde. Bende öyleydim, insan olmaya olmaya birden olunca da sasiriyor tabi. Asla canını sıkma değerin çok iyi ben bile sıkmamaya çalışıyorum canımı bak ne kadar gününe göre biraz düşük olsada.Yok bebeğim iyiyim öyle kötü düşüncelerle bopmadım kendimi, ilk başta bir afalladım ama geçti, Olumlu düşünüp dua edeceğiz gerisini Allah bilir, her şey bir şekilde olacağına varıyor zaten.
Sen tabii ki haklısın, bu sorumsuzluk, hatta şikayet etmek lazım cimere bunları.
Salla başı al maaşı felsefesine tutunmuş tipler, insan canı mal sanki. Benim gözümde bunlarınki haksız kazanç.
Şimd iyi mi kolun? Şişlik indi mi yavrum sen dikkat et ona, hiç duymadım böyle bir şey. Sen artık evden çıkma ben korkmaya başladım bak.
Ben iyiyim biraz daha ovalaya ovalaya kendimiz biraz indirdik ama hala şiş, hayır tek kişi olsa ilgilenemese kalabalıkla tamam diyicem. En az 7 8 tane hemşire vardı yani bi tanesi bile umursamıyor. Bi pamuk alkol ver bari bi yerimden çıkaracak değilim onu bile kadin aldı geldi.
Sorma ben gerçekten evden çıkmıcam 1 haftadır başımıza gelmeyen kalmadı ya