Afiyet şifa olsun şimdidenTammm benlik bir tarif, en kısa zamanda deneyeceğim.
Doktor onu göremez beta 1500 üstü olunca görüyor.. negatif ise.. Bir önceki adetten kanama olabilir veya kistik olabilir..TKızlar ben geçen hafta cuma doktora gitmiştim doktor hamilelik gbi bişey görünüyor demişti kan testi yaptırmıştı regl 4 gün vardı ama kan testi negatif di şimdi adetim 3 gün gecikti acaba geç döllenme olup kanda çıkmamış olabilir mi
Ahahah evet böyle anlatınca uzun oldu daha uygun bir zamanda denersiniz belki şimdilik avokado havuca devam şifa olsun inşallahÇok uzun bunu yapamam ki ben hiç zaman olmuyo.Limon tuz basit bikaç gün daha katlanıcam sanırım zaten sonra havuca geçiş yapıcam koşa koşa
Ya evet bizde 1 ay önce düğününe katıldığımız arkadaşların bebek haberini aldık bugünBöyle plan program yapıyoruz yediklerimiz içtiklerimiz takviyeler bi dünya annem şaşırıyo benim bunlardan seninle birlikte haberim oluyo ve 2 çocuğum var diyo akıl erdiremiyogeçen döllenme animasyonu izlettim böyle mi oluyomuş diyo bu kadın cahil bi kadın değil bu arada öğretmendi emekli oldu ama haberi yok ihtiyacı olmamış hiç.
Canım B12 seviyem düşük bir türlü yükselmiyor.Devletin karşıladığı bilindik B12ler yükseltmedi.. Folik asit ise gebelik düşündüğüm için kullanmak istedim..3 ay önceden başlayın diyor doktorlarHanımlar yanlış anlamayın karışmam istemem ama gebelik için verdiğiniz parayı okudukça şoklara giriyorum.. Yazık günah.. Sizi hem maddi hem de manevi olarak yıpratır… O kadar para verip sonrasında gebelik oluşmazsa daha da yıpratır sizi… Maddi gücünüz varsa elbetteki ama yoksa bi daha baskı unsuru..
Folik asit b 12 demir değerlerinize baktırın.. Değerleriniz zaten seviyenin altında değilse niye folik asit almak zorundasınız ki zaten fazlası vücuttan atılıyor depo olmuyor ki.. Bu kadar tetikte olup aa folik asit eksikliği yaşarım demek mümkün müYapmayın gözünüzü seveyim…
Eğer yumurtanı düzgün gelişip çatlıyorsa ne inofolic combi ne başka bir ürüne ihtiyacınız yok..
amh değeriniz 2.5-3 civarı ise zaten yumurta rezerviniz ve kaliteniz iyidir sorgulama yapmayı bırakın..
Bana da doktor pko dediği için inofolic kullanmaya başlamıştım.. Sonrasında tüp bebeğe geçeceğim için doktor bir yumurta değil bir sürü yumurta geliştiricez ve vücudunu sömürecek eksik olanlar varsa gelişimi yavaşlar dedi ..
Yani pko yoksa ve yumurta gelişiminiz yavaş değilse adetleriniz düzenli ise yapmayın gözünüzü seviyim…
Haberimiz olmadan olsaydı o daYa evet bizde 1 ay önce düğününe katıldığımız arkadaşların bebek haberini aldık bugüno kadar folik asit vitamin kullanan yediğine içtiğine dikkat eden ben şaşırıyorum gerçekten bilmemek daha mı iyiydi acaba
Ben hafif yumurta tembelliğim var diye denedim ınofoliccombiyi, ne yapalım elimizden bisey geliyorsa yapmaya çalışıyoruzHanımlar yanlış anlamayın karışmam istemem ama gebelik için verdiğiniz parayı okudukça şoklara giriyorum.. Yazık günah.. Sizi hem maddi hem de manevi olarak yıpratır… O kadar para verip sonrasında gebelik oluşmazsa daha da yıpratır sizi… Maddi gücünüz varsa elbetteki ama yoksa bi daha baskı unsuru..
Folik asit b 12 demir değerlerinize baktırın.. Değerleriniz zaten seviyenin altında değilse niye folik asit almak zorundasınız ki zaten fazlası vücuttan atılıyor depo olmuyor ki.. Bu kadar tetikte olup aa folik asit eksikliği yaşarım demek mümkün müYapmayın gözünüzü seveyim…
Eğer yumurtanı düzgün gelişip çatlıyorsa ne inofolic combi ne başka bir ürüne ihtiyacınız yok..
amh değeriniz 2.5-3 civarı ise zaten yumurta rezerviniz ve kaliteniz iyidir sorgulama yapmayı bırakın..
Bana da doktor pko dediği için inofolic kullanmaya başlamıştım.. Sonrasında tüp bebeğe geçeceğim için doktor bir yumurta değil bir sürü yumurta geliştiricez ve vücudunu sömürecek eksik olanlar varsa gelişimi yavaşlar dedi ..
Yani pko yoksa ve yumurta gelişiminiz yavaş değilse adetleriniz düzenli ise yapmayın gözünüzü seviyim…
Evet hangi doktora gidersek gidelim direk folik asit veriyor. Eğer normal sürede hamile kalınırsa 100 tlye aliyoesun 3 ay kullanıyorsun zaten. Bizim sürecimiz cok uzadığı için bu kadar maddiyatimizda artıyorCanım B12 seviyem düşük bir türlü yükselmiyor.Devletin karşıladığı bilindik B12ler yükseltmedi.. Folik asit ise gebelik düşündüğüm için kullanmak istedim..3 ay önceden başlayın diyor doktorlar
Dedim ya pko gibi bir durum yoksa bu kadar para takviyelere verilmez.. pko da da vücut fazlasıyla üretim süreci yaşadığı için baskı altında hissederek elindekini doğru kullanamıyor..Ben hafif yumurta tembelliğim var diye denedim ınofoliccombiyi, ne yapalım elimizden bisey geliyorsa yapmaya çalışıyoruz
Folik asiti de hangi doktora gitsek direk veriyor zaten
Evet maddi olarak çok yıpratıcı ama sorun olmasa bu kadar üstüne dusmezdim belki
Mesela çikolata kistim var yumurtalarımin kalitesi dusuyordur diye de takviye kullandım
Bisey cikmasa niye bu kadar zahmet edeyim ki
Tabi iki üç ay deneyip bu kadar zahmete giren çok az kişi vardır diye dusunuyorum
B12 düşükse iğne veriyor zaten iğne olmadan çok yükselmesini beklemeyin… Bir de mide probleminizde varsa b12 eksikliği yapar..Canım B12 seviyem düşük bir türlü yükselmiyor.Devletin karşıladığı bilindik B12ler yükseltmedi.. Folik asit ise gebelik düşündüğüm için kullanmak istedim..3 ay önceden başlayın diyor doktorlar
Ne zaman regl olacaksın tarihini biliyo musun ?Banada yardımcı olurmusunuz catladimi yumurtam anlamadım bı türlü
Evet biliyorum doğru söylüyorsun da önce doktor yönlendiriyor işte folik asit için.Dedim ya pko gibi bir durum yoksa bu kadar para takviyelere verilmez.. pko da da vücut fazlasıyla üretim süreci yaşadığı için baskı altında hissederek elindekini doğru kullanamıyor..
Sıvı alımını 2 saat önceden kesmelisij canim birde mesela öğlen 2 de yapiuosqn hep o saatte yapmaya calisBilemiyorum ki saatini pek hatırlamıyorum ama geceydi galiba dediğiniz gibi saatini kaçırdım galiba bu ay dikkatli yapacağım tam olarak nasıl yapıyorsun biraz bilgi verebilirmsn canım sana zahmet
Canım Solgar kullandın mı nasıl önerir misin ?Evet biliyorum doğru söylüyorsun da önce doktor yönlendiriyor işte folik asit için.
Mesela benim folik asite verdiğim para diğer tedavilerin yanında hiç bisey. 6. Ayda tekrar doktor istedi diye bugun rahim filmi çekildim mesela
2 rahim filmi bi aşılama 5 ay da yumurta geliştirici ilaç iğne vs kullandım 10 bini geçti zaten, ben o yüzden folik asite takılı kalamıyorum
Ama tabi 2 3 ayda da bu kadar zahmete girmeye gerek yok en son folik asiti 100 liraya aldım 90 tane 3 ay gidiyor mesela
Daha yeni deneyen de bu şekilde kullanması gerek başkasına gerek yok
12-14 Ocak arası bekliyorum ovulasyon testinin resmini koymustumda gelmemiş ekliyeyim de buna bakabilirmisinizNe zaman regl olacaksın tarihini biliyo musun ?
Daha önce duymadım canım bilmiyorum o yüzdenCanım Solgar kullandın mı nasıl önerir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?