çok şükür canım kaç oldu değerinAy canım Allah razı olsun ya. Çok hastaydım o yüzden çok endişelendim bisey olur mu diye. Bugün artmış değer şükür rahatladım. Bu arada yazdığını da yeni gördüm, benim bildiğin el kremi gibi afedersin akıntım vardinama çok çok az geçmiyordu bile çamaşıra. Seninde okuyunca acaba mi dedim. Ama idrarda falan bisey yoktu
Bu ay maşallah çok bereketli ama ya gerçektenAy kafayı yicem ya ne kadar tanıdığım varsa hamile bu ay.
Bunlar güzele isareeet maşallahBenim o kadar değil ama şu bi kaç gündür süzüldüm resmen ama çamaşırlar hafif sıkmaya başladı ona rağmen dokununca da hassaslarbirde göğüs uçları çok çıkık değildi benim onlar belirginlesip koyulasmis
Normal canım normal değer bi yükselsin başlarEvet ama herkeste olmaz bence. çünkü bu anlaşılmayacak bi belirti değil öldüm dirildim resmengöğüs hassasiyeti bende de yok kasık ağrısı filan da yok adet ağrısı da sadece arada göğüslerime iğne batıyor gibi o kdae
Hep düzensizdi ama sanırım 3 gün sonra her değişiktiBat ne zaman
Canım dün 313.99 çıkmıştı bugün 527.5 olmuş şükür bende rahatladımçok şükür canım kaç oldu değerin
Yaaa korkutmayın olsuuuunnn kiii ben belirtilerini de severim kiiiiNormal canım normal değer bi yükselsin başlar
Yapma yapma çok fena duygulanıyorum.Ah canimmmm benimmm sizin yüreğinizde öyle bazen karşıdan bile olsa kucaklamak istiyorum sizleri güzel yüreğiniz düşünceleriniz hemen belli oluyor bak yazarken bile gözler doldu
Yakınlarımdan daha yakinsiniz, en yakinimdaki insan bile hiç bisey olmadığı halde, duyduğu halde bilmemezlige yatıyor. Bi de size bakın hiç tanismasak bile ailem gibisiniz❤ birbirimiz için endişeleniyoruz, seviniyoruz bundan daha güzeli var mı? Daha bugün düşündüm bunu, en yakından insan bile bi duyum aldım hayırlı olsun iyi misin yalnızsın kendine dikkat et vs. Hiç bi cümle bile kurmuyorken, sizi daha yakın görmem normal değil mi? Allah kalbinizdeki güzelliği ömrünüze kaderinize yazsin inşallah ❤
Devamı gelsin inşallah diyelimmBunlar güzele isareeet maşallah
Vallahi öyle bu ay sadece yanımdakilerden 4 hamile var.burda da baya varBu ay maşallah çok bereketli ama ya gerçekten
ay nasıl sevindimmCanım dün 313.99 çıkmıştı bugün 527.5 olmuş şükür bende rahatladım
Neden olmasııııın, inşallah öyledir minnoş ama o idrar konusunda aklıma başka bir şey gelmiyor.Ay askm daha adetime 10 gün var olsada çıkmaz.gecen ay ilk defa adet gecikmesi yaşadım aşıdan mı die düşündüm ama arkadaşım da aşı oldu onunda 5 gün gecikmişti olmuştu.bu ay hamile bugün öğrendi ve değeri 1137.onu da duyunca acaba mı dedim
Ah canım ya resmen bildiğin kıskançlıktan ölüyormuş o kişiYapma yapma çok fena duygulanıyorum.Kimseyle paylaşamıyorum ben de bu yüzden, yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği en yakınım dediğim insan ilk hamileliğimi duyduktan sonra aramayı da yazmayı da tamamen kesmişti, yan yana geldiğimizde buz gibi davranıyordu bana, yazıklar olsun düşündükçe üzülüyorum. En sevdiklerin bile kıskanıp uzaklaşacaksa ne diye paylaşasın ki?
En kötüsü neydi biliyor musun? Bebeğimi kaybettikten sonra benimle bir ilgilendi bir ilgilendi inanamazsın. Sevindiğini bu kadar belli edemez insan.
Annem dışında kimseyle paylaşmayacağım, hiç güvenim kalmadı insanlara, iyi ki siz varsınız bebekleriim beniiim.
Onlar düşünmesin seni biz düşünürüz. Zaten çok içerliyorum bu günleri yalnız geçirmeni, eşim sürekli yanımda olmasına rağmen bunalıma giriyorum sürekli, burda kimsem yok tanımadığım memleket, kimseye güvenip arkadaşlık da edemiyorum diye. Allah sana sabır ve iç huzuru versin Diloşum, her şey gönlünce olsun.
Valla erken öğrenenlerden biri olarak ne kadar geç ogrensen bence o kadar iyi kafan rahat olurHep düzensizdi ama sanırım 3 gün sonra her değişikti
Saglikla ilerlesin inşallah kuzumPahalıymış baya diğer marka da güzel diyorlar ben hep ovulasyon testlerini kullanıyordum. Bebişkomu laboquickle öğrendim laf söyletmem
Allah razı olsun canım benimm hastalığı unuttum valla inankiay nasıl sevindimmmaşallah maşallah kendine çok dikkat et bol su iç meyve ye bol bol bebiş ben burdayım korkma anne diyo
Mide bulantısı yaşama da sana en büyük duam bu olsunYaaa korkutmayın olsuuuunnn kiii ben belirtilerini de severim kiiii
Maşallah burda da çok olduk, geçen ay bu kadar değildi. Uğraşan insanlarız hepimiz biri de uğraştıktan sonra güzel haber alıyor ya çok seviniyorum ben. Insallah sende güzel haberler alırsın bu ay hayirlisiyla canımVallahi öyle bu ay sadece yanımdakilerden 4 hamile var.burda da baya var
Ah hislerim bana yap yap dedi erken öğrendim işte. Akıntım da olunca kahverengi korktum progestana başladım hemen sımsıkı tutunsun diyeValla erken öğrenenlerden biri olarak ne kadar geç ogrensen bence o kadar iyi kafan rahat olur
İnşallahh canimDevamı gelsin inşallah diyelimmsenle aynıyız biz nerdeyse canım çarşamba çağırmıştı doktor tekrar, sen doktor buldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?