Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gün aynı saatte yaptım testleri canim benim de baya geç oldu yumurtlama acaba kaçırmış olabilir misin

Yaaa. Ben çocukluğumdan bahsediyorsam bilin ki lise zamanlarım, eşim hep dalga geçer o çocukluk yılların değil diye. Liseden öncesi hatırlamak istemediğim anılarla dolu olduğu için çocukluktan saymıyorum. Bir arkadaş daha yazmış dışarda bırakınca olgunlaşıyor diye, ben elma olmadığı zamanlar dışarda bırakırdım mıh gibi dururdu, yumuşamazdı. Oğlunuzun harika bir beslenme tarzı var en sevdiğim şeyler. şimdi karnabahar ve brokoli haşlayıp limonlu sarımsaklı bir sos döküp yemek vardı.

Giderek yemek tarifleri topluluğuna dönüyoruz bu arada Neyse kafalar dağılsın çok düşününce iyi olmuyo

Ben baya araştırdım üstelik günlük alınan folik asit 400 mcg olmalıymış Buda tam o şekilde hoşuma gitti fiyatı da iyi geldi hemde balık yağı balık yemeyen biri olarak bana süper oldu
Bende en son folidays almistim onda da 400mcg ama ınofolicte mesela 200 mcg o yüzden sabah akşam kullanmak gerek
Benim aldığımda dvit b vit var ama bi dahakine aklımda olsun ayrı ayrı almaktansa

Olabilir de fistik, ben buyugum biraz Benim cocuklugumda kiwi yeni cikmisti, o kadar yani. Ama sizinle birlikte yapmaya ugrasiyorum

Havuç ne zaman yemek lazım sabah sordum da kimse cevap vermedi.1-7 yumurtlama haftam hangi gün yiyim ?
Avokado regliden sonraki gunlerde yenebilir herhalde, ortasina kadar. Yumurtanin gelisimi icin faydali oldugunu cok kez duydum. Havucu ilk kez burada duydum. O da pik mevzusundan sonra yenecek, catlamasi icin. Ama ben bu catlama ne kadar surede oluyor onu anlamadim daha. Birkac gun mu suruyor. 1 gunde mi oluyor pek bilmiyorum. Bu ay ben pek uyamadim. Insallah gelecek aya gerek kalmaz

Bence de 2 3gün kala yemeye başla pik de dahil
Böyle plan program yapıyoruz yediklerimiz içtiklerimiz takviyeler bi dünya annem şaşırıyo benim bunlardan seninle birlikte haberim oluyo ve 2 çocuğum var diyo akıl erdiremiyo geçen döllenme animasyonu izlettim böyle mi oluyomuş diyo bu kadın cahil bi kadın değil bu arada öğretmendi emekli oldu ama haberi yok ihtiyacı olmamış hiç.

Ben de buradaki tecrübeli kişilerden sorarak öğrenmeye çalışıyorum araştırıyorum sürekli bişeyler.Çok karışık herşey ve öğrenecek daha çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…